banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 07:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Slika
:lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao bigman dana 26 Feb 2007, 13:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 08:34 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
I to su ti transparenti? Bru-ka. Jedino sto je na sjeveru bilo zanimljivo su one prskalice, mada je nasha bakljada bila bolja, naravno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мислиш на ову бакљаду?
Slika
Или ову?
Slika
Још?
Slika
На твом мјесту би пазио шта причам...
Slika
Стисла се социјала, купила 20-так бакљи, и још се нешто, као хвале...
Ма,
ово је стварно тачно, а и ти си то потврдио:
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 14:50 
Urednik
Urednik

Jesu vam baklje jebote ko Ronhil light da si zapalio ... Aj pogledaj bolje sta je uradila juzna tribina, citav je stadion bio u dimu. Nisam ja fanatik, ali stvarno je jug bio lud u subotu, tu nema pogovora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Што се на сликама и види...
Мис`им, шта рећи?
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:
Jesu vam baklje jebote ko Ronhil light da si zapalio ... Aj pogledaj bolje sta je uradila juzna tribina, citav je stadion bio u dimu. Nisam ja fanatik, ali stvarno je jug bio lud u subotu, tu nema pogovora.

Само "апелујем" на објективност... 8)
Нисам ни ја фанатик, али бих се на вашем мјесту држао побједе на трави, заслужене.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 15:12 
Urednik
Urednik

bigman je napisao:
che.guevara je napisao:

Само "апелујем" на објективност... 8)
Нисам ни ја фанатик, али бих се на вашем мјесту држао побједе на трави, заслужене.

Apeluješ na objektivnost? LOL Ko si pa ti da smatraš sebe objektivnim? Ja sam ođe filozof i dobro znam da nijedan od nas dvojice nije objektivan već strogo subjektivan zato ne seeeeri :) Bili ste i vi dobri, sad kad malo razmislim nije toliko loše. Mada, objektivno, na filmu se jasno vidi da je naša bakljada jača ;) Osim toga poduvali ste četvorku šta se ja koji qrac raspravljam sa luzerima, vidimo se kad Partizan izgubi :D (samo što nije)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Smiljanic priznao da je preterao
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=234185

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Slika

GULAN I ADAMOVIĆ U TIMU EVROPE

Dvojica Parizanovih mladih fudbalera Nikola Gulan i Nenad Adamović otputovali su u Španiju gde će nastupati za reprezentaciju Evrope u prijateljskim mečevima protiv najbolje selekcije Afrike koji se igraju u Barseloni 28. februara i 1. marta.

Učešćem svojih fudbalera u najboljem timu Evrope, Partizanova Omladinska škola dobila je još jedno visoko priznanje kvaliteta, dokazavši da se sa razlogom svrstava u red najcenjenijih fudbalskih škola na starom kontinentu.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
bigman je napisao:
На утакмици сам чуо коментар који ме навео да мало размислим. Говори момак као у задњих 5 година не пропушта ни једну Звездину утакмицу и каже: "Од како је дошао Бајевић, нисам видио ни једну лијепу акцију Звезде..." Е сад, да ли је све до играча? У екипу вратити Перовића, Трајковића, Милијаша и Пуровића? Нитро?

Dva dana sam pijan zbog bruke koju sam doziveo na Marakani!!! BAJEVICU MRS iz Zvezde sa svojom vizionarskom taktikom 4-5-1 u kojoj je spic Djokic koji je (pored toga sto nije dao gol ni u pripremama ni u prve dve utakmice prolecnog dela) kriv za prva dva gola Partizana!!! Odkuda on tu?
DJUKICU svaka cast jer je konacno dosao trener koji je rekao fudbalerima da igraju fudbal na derbiju sto se zadnjih godina nije moglo vidjeti, a ti klinci koji su igrali su nas razbili!
Sto se tice navijanja nismo mi grobari pa kada pocnemo da gubimo da palimo svoje zastave kao oni (desilo se na derbiju kada vas je vodio Mateus a vi imali 19 bodova prednosti u prvenstvu a na Marakani izgubili 3-0), ali sa njima ne zelim da ulazim u raspravu!
Nitro jesi li konacno sada video sve sto sam ti pricao vezano za Djokica pa i Purovica koji je imao prazan gol a promasio ga sa 16 metara (nije ga prebacio vec je sutnuo pored njega)!! 'Debeli' bi bar u dve utakmice za razliku od njih dvojice imao bar jedno dobro dodavanje, ali necu opet o tome!! Za poraz je kriv samo BAJEVIC i niko drugi! Covek se pokazao, a sada cu vam reci sta su navijci porucili: Ako se ponovi u skorije vreme ovakva igra trazice se ostavke, a mi nismo gobari jer mi sto trazimo to i ostvarimo!!!
Nitro bezveze napadas coveka za majmunsko navijanje jer i mi (Delije) smo nekada (dok nisu dosli crnci i kod nas) znali isto tako da navijamo (podseticu samo na utakmicu sa Odenzeom kada je bilo 4-3 za nas na Marakani).
Moje vidjenje situacije je da su igraci Partizana igrali fudbal dok su nasi igrali ko zna sta, a to je odraz pripreme derbija od strane trenera! Istorija derbija je pocela '45 godine a ne pre 11 godina ili pre neki dan tako da se moze gledati samo ukupni skor u nekom svodjenju racuna a mi smo tu superiorni i u pobedama i u titulama!!! Ipak ovaj poraz mnogo al' mnogo boli svakoga kome je crveno-bela boja u srcu! Krajnje je vreme da se vrati jedini pravi covek za nas tim a to je SLAVOLJUB MUSLIN!

Dakle ako se nastavi ovakva igra bice ljudi svasta (ne zaboravite upad na trening pre neku godinu i samaranje igraca od strane navijaca)!
Nitro, Bigman sa vama sam se najvise ranije svadjao i sada samo cekam da vi nadjete nesto u mom postu sa cime se ne slazete pa da me napadnete :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao marlonbrando dana 26 Feb 2007, 23:28, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 22:52 
Urednik
Urednik

Svaka čast, ovo se zove objektivno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Za malo da mi ovo promakne :lol: Sto se tice Smiljanica decko uopste nije nista strasno uradio sto je to izjavio, pa po bogu treba ga razumjeti on je dete Partizana a kao takav mnogo voli svoj klub, a za mene je jedna druga stvar mnogo bitnija a to je sudjenje koje se komentarisalo ovde. Za razliku od ranijih derbija na ovom derbiju je sudjenje bilo za desetku. Jedina greska sudije je sto nije dao crveni karton Milovanovicu zbog divljackog nasrtaja na Smiljanica! Neko mi rece da je pre Koroman zasluzio crveni zbog duela sa istim igracem u toj situaciji ali po mom misljenju Koroman se nasao tu odmah nakon faula tako da se njemu to moglo uzeti kao olaksavajuca okolnost pa da mu sudija da samo zuti karton, a onaj tukac Milovanovic je imao vremena dok je trcao prema Smiljanjicu da razmisli sta da uradi pa ga je opet onako divljacki uzeo za vrat i gurnuo sto je trebao biti direktan crveni karton, ali opet ponavljam da je za razliku od nekadasnjeg sudjenja ovo bilo za desetku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мишљење о дербију сам изнио раније, а и ти си цитирао саму суштину. Мислим да је глупо причати о припремама за дерби, ово, оно. Звезда не игра добро , генерално. И у првом дијелу сезоне, и против Бежаније, и на дербију.
Лично мислим да је за лошу одговоран Бајевић, али ипак већу кривицу пребацујем на, реално, лош играчки кадар. Не може Бајевић научити Андјелковића и њему сличне, да прими лопту, огради се, истрчи...
За онакве грешке у одбрани Гаја и Ђорђевића, нема тог Муслина да исправи...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 23:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:

Kako te informacije nema na KURIRU :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 23:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Мишљење о дербију сам изнио раније, а и ти си цитирао саму суштину. Мислим да је глупо причати о припремама за дерби, ово, оно. Звезда не игра добро , генерално. И у првом дијелу сезоне, и против Бежаније, и на дербију.
Лично мислим да је за лошу одговоран Бајевић, али ипак већу кривицу пребацујем на, реално, лош играчки кадар. Не може Бајевић научити Андјелковића и њему сличне, да прими лопту, огради се, истрчи...

E ne mogu da verujem da mozes ovakve stvari da pricas jer ako mi sada kazes da Partizan ima bolji igracki kadar i da zbog toga nas je dobio onda stvarno ne znam koje ti ekipe i koji derbi gledas....Muslin je resenje zbog toga sto smo kada je on bio trener igrali najbolje a realno sem Vidica imali najlosiji igracki kadar u istoriji samo pogledaj ekipu koja se u trecem kolu kvalifikacija za CL suprostavila u dve utakmice Dinamu iz Kijeva (koji je btw tada i dalje bio veoma jak u evropi iako bez Sevcenka), e kada to vidis i kada vidis ovu Zvezdu samo ce ti se reci! Jos jedan plus za tog coveka je sto mnogo voli klub a to su u njegovo vreme mogli svi da vide! Samo mi objasni ovu stvar kako to da si do pre par stranica pricao da imamo bolji tim od grobara a sada naprasno taj nas 'bolji' tim je ponizen od strane istih? U cemu je razlika? Pa jedina razlika koju sam ja primetio je Djukic...sto ce reci trener, a Bajevic je prosao zimske pripreme sa ovima (tako da ne moze da se pravda kako ne poznaje tim) i sam je selektovao tim a tog Andjelkovica je on hvalio u izjavama pricom kako je napredaovao tokom zimske pauze!
Moj odgovor ti je: trener je problem jer nam je problem igra, mi smo zbog igre izgubili a ne zato sto je pojedinac napravio neku strasnu gresku na terenu!
BTW kako nisi nasao nesto u mom postu strasno da se malo svadjamo i "vredjamo"? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
bigman je napisao:

E ne mogu da verujem da mozes ovakve stvari da pricas jer ako mi sada kazes da Partizan ima bolji igracki kadar i da zbog toga nas je dobio onda stvarno ne znam koje ti ekipe i koji derbi gledas....Muslin je resenje zbog toga sto smo kada je on bio trener igrali najbolje a realno sem Vidica imali najlosiji igracki kadar u istoriji samo pogledaj ekipu koja se u trecem kolu kvalifikacija za CL suprostavila u dve utakmice Dinamu iz Kijeva (koji je btw tada i dalje bio veoma jak u evropi iako bez Sevcenka), e kada to vidis i kada vidis ovu Zvezdu samo ce ti se reci! Jos jedan plus za tog coveka je sto mnogo voli klub a to su u njegovo vreme mogli svi da vide! Samo mi objasni ovu stvar kako to da si do pre par stranica pricao da imamo bolji tim od grobara a sada naprasno taj nas 'bolji' tim je ponizen od strane istih? U cemu je razlika? Pa jedina razlika koju sam ja primetio je Djukic...sto ce reci trener, a Bajevic je prosao zimske pripreme sa ovima (tako da ne moze da se pravda kako ne poznaje tim) i sam je selektovao tim a tog Andjelkovica je on hvalio u izjavama pricom kako je napredaovao tokom zimske pauze!
Moj odgovor ti je: trener je problem jer nam je problem igra, mi smo zbog igre izgubili a ne zato sto je pojedinac napravio neku strasnu gresku na terenu!
BTW kako nisi nasao nesto u mom postu strasno da se malo svadjamo i "vredjamo"? :lol: :lol: :lol:

Говорио сам да је појединачно је бољи тим, мислио, и негдје дубоко, дубоко, дубоко, у себи се и сад надам да је питање времена кад ће ТИМСКИ бити бољи.
Ова генерација Партизана 86-87-88 је нешто као наша 83-84, само су ови отјерали Бабовића и Сулејманија.
Уопште нема те уиграности, и надам се да се то може поправити.
Али, и даље мислим да је најбољи ЗВЕЗДИН фудбалски кадар није истрчао на терен у суботу.
Не спорим Муслинове способности, али му не вјерујем од још од Селте.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 00:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ako je tim pojedinacno bolji a losiji timski to znaci sta? Pitanje za milion dolara ljudi?
Selta je tada imala ekipu za 5-6 mesto u Spaniji, a ova Zvezda kada bi izasla na megdan ovoj Selti koja se bori za opstanak da li bi dala gola u dve utakmice a ne cetri koliko je ona dala? Da li si tada na nasim utakmicama imao sta da vidis? Odgovore na ova pitanja i sam znas... Zao mi je samo jedne stvari, a to je sto je Partizan prvi dobio coveka koji je pokazao za sada da ima i mozga i hrabrosti. Pa seti se samo sta su mladi uradili Svedskoj kada ih je on vodio... Nakon katastrofe covek ih psihicki tako pripremi da ih tamo razbiju, tada se videlo da je odlican "psiholog"! Otidji na delije.net pa vidi sta je Bajevic izjavio pre utakmice sa Partizanom...kao igracemo napadacki.... ako je ono napadacki onda....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 00:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ama Zvezda se ufurala da je Markana ``stvarno`` nepobjediva i da ne mogu da izgube.Qrac stari eto ti ga,dodju nalozeni Grobari i prosto ih oderu!!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
O Smiljaniću...
Dečko je dobar igrač, ali je unazađen činjenicom da još nije shvatio razliku između zaluđenog navijača i fudbalera jednog kluba. Dok navijač smije sebi da dopušta da laje unaokolo sve i svašta, fudbaler kao javna ličnost to ne bi smio da radi. Smiljanić se još vodi modelom ponašanja koji mu je servirao bivši trener Ješić, ali ne sumnjam da će Đukić, kao vrstan pedagog na vrijeme reagovati u njegovom slučaju (tačnije već i jeste). Uostalom ta njegova laprdanja je trebalo shvatiti kao najobičnije lajanje nekog klinca i kao što Trišović reče, ne spuštati se na taj nivo. To što je Smiljanić izvrijeđao Boška Đurovskog, pa se poslije pokajao, kad je vidio na kakvu je osudu javnosti naišao, oslikava opštu nekulturu, ali je to prilično nebitno u svoj toj priči. I Zvezda ima par svojih bisera, sa prilično bahatim stavom i prepotencijom koja izbija na svakom koraku, pa takve ispade i ne treba ozbiljno shvatati... Primjer Koromana i Milovanovića je takođe za svaku osudu, isto kao i "kapitenski" nastup Ivana Tomića sa partizanove strane. Koroman je od svih prisutnih na terenu najveće fudbalsko ime, što mu izgleda daje opravdanje za njegov prepotentan nastup na praktično svakoj utakmici, a nemoć na terenu je pretočio u verbalni i manji fizički sukob, koji je nadopunio Milovanović, kome treba oprostiti jer se i on uklapa u profil sličan Smiljanićevom (lajavi dripac i folirant), za razliku od Koromana, kome za srčanost i zalaganje na terenu treba dati desetku, ali za ponašanje čistu nulu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 08:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
O Smiljaniću...
Dečko je dobar igrač, ali je unazađen činjenicom da još nije shvatio razliku između zaluđenog navijača i fudbalera jednog kluba. Dok navijač smije sebi da dopušta da laje unaokolo sve i svašta, fudbaler kao javna ličnost to ne bi smio da radi. Smiljanić se još vodi modelom ponašanja koji mu je servirao bivši trener Ješić, ali ne sumnjam da će Đukić, kao vrstan pedagog na vrijeme reagovati u njegovom slučaju (tačnije već i jeste). Uostalom ta njegova laprdanja je trebalo shvatiti kao najobičnije lajanje nekog klinca i kao što Trišović reče, ne spuštati se na taj nivo. To što je Smiljanić izvrijeđao Boška Đurovskog, pa se poslije pokajao, kad je vidio na kakvu je osudu javnosti naišao, oslikava opštu nekulturu, ali je to prilično nebitno u svoj toj priči. I Zvezda ima par svojih bisera, sa prilično bahatim stavom i prepotencijom koja izbija na svakom koraku, pa takve ispade i ne treba ozbiljno shvatati... Primjer Koromana i Milovanovića je takođe za svaku osudu, isto kao i "kapitenski" nastup Ivana Tomića sa partizanove strane. Koroman je od svih prisutnih na terenu najveće fudbalsko ime, što mu izgleda daje opravdanje za njegov prepotentan nastup na praktično svakoj utakmici, a nemoć na terenu je pretočio u verbalni i manji fizički sukob, koji je nadopunio Milovanović, kome treba oprostiti jer se i on uklapa u profil sličan Smiljanićevom (lajavi dripac i folirant), za razliku od Koromana, kome za srčanost i zalaganje na terenu treba dati desetku, ali za ponašanje čistu nulu.

Slazem se sa vecinom stvari recenom al' me nesto zanima. Posto vidim da je i tebi mnogo stalo do Zvezde zanima me da si kojim slucajem ti postao igrac koji Zvezde koji je sa 22g, ne pobedio nego, ponizio rivala da li bi i ti likovao na konferenciji za stampu? Ja sam rekao da Smiljanic nije rekao nista strasno ako se uzmu u obzir i njegove godine i strast koji ima prema klubu kojeg voli...
Da li je Milovanovic trebao dobiti crveni?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]