banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 09:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2007, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
The Godfather je napisao:
kratko receno : KO KOCI GUBI ! :wink:

:notworthy: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2007, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
The_new_Statesman je napisao:
Moj prosjek evo vec sedma godina je oko 70-80 km dnevno i samo znam, da nista ne znam.

Toliko.

Sudeci po tvojim rijecima rekao bih da auto nije za tebe ... no offence :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2007, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hajmo reci da sam poslije 10-tak hiljada predjenih km mislio da znam sve, ali sam vrlo brzo zavrsio u jarku sa brzinom od 60-tak km/h pri suvom putu.

Sada nakon toliko predjenih km sam ubijedjen da nista ne znam, osim da je bezbroj mogucih i nemogucih situacija u kojima se vozac moze naci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2007, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
T_N_Statesman... pa sto se sekiras... sad ce tebe formuski super-vozaci nauciti kako se vozi 1345 km/h, bezi od policije, izbegava radar, ulece u makaze, nozeve, kasike, viljuske... i ti onda to lepo bacis na stampac, smotas pod dupe u auto i gotovo... ima da vozis bolje od... bolje od... dobro i dalje slabije od njih... jer oni su najbolji... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2007, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma pusti kolega, ne zamjerim im, a bogami se i ne sikiram (nisam poznat po tome). Stariji ciko samo prenosi svoje utiske, pa mzda nekome budu od koristi :).

Usput gledam ovaj Epson, evo ga 'ladno crk'o, dabogda crk'o :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Warlock je napisao:
T_N_Statesman... pa sto se sekiras... sad ce tebe formuski super-vozaci nauciti kako se vozi 1345 km/h, bezi od policije, izbegava radar, ulece u makaze, nozeve, kasike, viljuske... i ti onda to lepo bacis na stampac, smotas pod dupe u auto i gotovo... ima da vozis bolje od... bolje od... dobro i dalje slabije od njih... jer oni su najbolji... :roll:

nisam nesto primjetio da ovde ima 'kurchevitih' vozaca, bar po njihovim komentarima sam tako zakljucio :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A i to sto kazes :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
A da se sad svi kolektivno smirite... otvorite/zatvorite prozor na autu, upalite klimu, pustite laganu muziku, uhvatite zeleni talas i mirujte sunce vam vase...

Taman se prestadosmo svadjati na muzici, sad pocinjete ovde... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E bas ste mi napravili posla... Pa ljudi moji jel vi mislite da me neko placa za uredjivanje PDF-a? A?

Dok se vi prepucavate ja moram da cistim, ne ide to. Ustvari ide, ako dobro platite ;) :D

PDF Automobili je otvoren za sve, za muskarce, zene, sa vozackom ili bez, sa zubima ili bez. Za ljude koji slabo poznaju pravopis, kao i za profesore srpskog jezika (ili nekog drugog).

Dakle, svi mogu nesto reci, ali da je to nesto koliko-toliko u okviru zadane teme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:
Citiraj:
decko ja koliko znam ti si polozio prije par dana

uglavnom, polozio sam prije vise od mjesec dana, al' vozacku imam manje od tebe, mada vozim od svoje 9-10 godine, al' slusam ove starije, i ne pravim se nesto pametan.Zadovoljan?

ovo je najgore

joj, kako sam znao. :D , i prije je bilo bas o tome na ovom podforumu, onako provuklo se kroz neku teme. Tih prvih nekoliko godina me deda ucio voziti, covjek koji je bio vozac po zanimanju, vozio je predsjednike opstina nekih 40ak godina, i ima vjerovatno vise kilometara neg svi mi ovde zajedno (bez uvrede ikome), pa skoro sav svoj zivotni vijek je covjek proveo u autu.

Ne znam, al' dosta ljudi ima predrasude o tim sto krenu vozit s 9-10 godina, svi misle da su to neki ufurani klinci kojima stari uzme auto prije neg sto poloze da prije izginu. Pa za tih par godina, dok ne polozis steknes odredjenu rutinu u voznji, meni bude muka kad se vozim s nekim, a kad vidim kako vozi pocetnicki, al' shativ da ta osoba jos uci te neke osnovne 'poteze' al' uci ih na GRADSKIM ulicama, i tu lako moze doci do nezeljenih posledica, a neko to savlada na mjestima gdje ne moze izazvati takve probleme, i dolazi na ulicu vise spreman neg ovi drugi.
Pa kad vidis covjeka da mu se na semaforu ugasi auto kad krece, da ne zna parkirati, sta mu vrijedi njegovo 'znanje' koje je pokupio od svog instrukra, da gleda u mjenjac kad salta brzine...ja se pored takvih ljudi osjecam vise ugrozen neg od strane ovih drugih.

Ako je vozac savjestan, zna sta radi, ne igra se need 4 speeda po ulicama, kakve to onda veze ima sa koliko je on godina poceo voziti? Prosvjetli me!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Pa ljudi moji jel vi mislite da me neko placa za uredjivanje PDF-a?

Sta? Ti nisi dobio platu? :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Nije, prvih pola godine ide meni, jer sam ga predlzio za moda, tako smo napravili dogovor, ja ga predlozim, a onda menie pola godine ide plata.

ps
off topic
jednog od moderatora ovde neko je od clavnov pitao nesto u fazonu " a kolika ja plata vas moderatora" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Tommy Vercetti je napisao:
V@nja je napisao:
Citiraj:

Nije, prvih pola godine ide meni, jer sam ga predlzio za moda, tako smo napravili dogovor, ja ga predlozim, a onda menie pola godine ide plata.

ps
off topic
jednog od moderatora ovde neko je od clavnov pitao nesto u fazonu " a kolika ja plata vas moderatora" :lol:

a od tuda Vanji sva ona silna auta.... a ja se pitam otkuda to..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]