Sleepy je napisao:
Pod paranormalna iskustva ne mislim na izlazak u Kajak i slična mjesta, gledanje ciganke iz parkića u dlan, Jack Daniels plaćen 5 maraka, to što vas je profesor pitao BAŠONO ŠTO NE ZNATE, pink tv, španske serije, blicov forum, vozački ispit, gdje ja živim???, 14 viruses found -57 files infected- cleanup failed carantine failed, turbo folk, majku vaše žene ili djevojke, vaš auto, ........
Molim vas da pišete samo o onim priviđenjima koja su se pojavila dok niste bili pod uticajem BILO KAKVIH OPOJNIH SREDSTAVA (i alkohola)!
Ovo me oduvjek zanimalo, više od Branka Kockice kad sam bio klinac i više od Pamele Anderson kad sam malo porastao, ali na moju žalost nisam imao takvih iskustava pa moram da živim od tuđih.
Ako ste doživili nešto slično molim vas pišite ali ako je to doživio vaš najbolji half, klupski drug, partner, onaj sa one žurke, komšija, brat od ujaka ili sestra od strica, bole narkoman, rođeni buraz od sestre mog najboljeg prijatelja ili neko takav PREKLINJEM VAS nemojte pisati.
Ah da, ameri već drže ekskluzivna prava na iskustva sa vanzemaljcima...
hehe
Desila su mi se cudesa vise puta, ali evo ispricacu nesto cega se jos sjecam mada je bilo davno.
Dosla ja kuci iz skole i moj brat mi krene pricati kako je prethodnu noc sanjo cudan san. I isprica mi identican san koji sam ja sanjala prethodne noci.

Ne, nismo identicni blizanci, niti blizanci uopste lol
San je bio malo onako "strasan"

Ali cijeli scenario: likovi,scene i slijed dogadjaja, sve je bilo identicno.
Moj pametni brat je to odmah "objasnio" nekim fizickim silama, bog te pito, onako tehnicki, posto on i jeste vise matematicki tip.
A ja pjesnicka dusha lol sta sam ja sve pomislila
Pitala sam neke ljude koji se malo bave paranormalnim, rekli su mi da bi to moglo biti nesto kao "kolektivno nesvjesno". Mada koliko ja znam o tome, ovo blage veze nema s kolektivnim nesvjesnim.
Et, nikad se vise nije ponovilo ( hvala bogu)!

A i dan danas neam pojma sta je to moglo prouzrokovati.
( meni su i duhovi padali na pamet)
buahhhhhhhhhhh