Whitesnake je napisao:
aleksandartadic je napisao:
Hehe odvojio sam 10 minuta na otvaranju ove pijesme. Stvarno ne znam cime se hvalis. Ovako kako imam 17 godina a to sam svirao prije 4-5 godina i tada sam svirao ovu istu kompoziciju mnogo bolje. Prvo nemas pravilno drzanje lijeve ruke, ruke idu paralelno sa vratom gitare, a kod tebe su ukrivo. Drugo iako mi se cini da nisi pogrijesio ni jedan ton pogrijesio, moras da znas da je izuzetno bilo monotono te slusati. Kompozicija jeste divna, ali je sada bila dosadna. Razlog je zbog loseg zvuka tvoje akusticne gitare(cini mi se da nije rucni rad po zvuku), sto je manji problem a veci problem je sto nema kod desne ruke tamnog i svijetlog sviranja, kod tebe je sve svijetlo gotovo ruka dosla do mijesta gdije se vezu zice. Moras svirati neke dijelove gotovo na poljima da bi ti zvuk bio mnogo bolji. Takodje bi bilo pozeljno kada vec to vijezbas da ubacis i dinamiku, mora jedan dio da bude forte(jak) i drugi piano(tih), to treba da osjetis.
Sa toliko nedostataka pricas o sebi sve najbolje i postavljas klipove. Po meni je to smijesno, i jos se javljas da nekom drzis casove. Pa moze svako od nas pokazati rifove, akorde, tonove i sl.ali tehnika se stvara godinama, ja da bih odsvirao tu stvar koju si ti tako hrabro postavio na net mi je trebalo da vjezbam tehniku 4 godine, a ti prosipas price kako se za 2 mijeseca moze nauciti svirati gitara i to 2 sata nedeljno, pa ne bi to mogao niko.
svi sve znaju a veze vi ljudi moji nemate .. ustvari ne znam imate li jer nigde ne mogu da vas cujem
2 sata casova .. a 5 sati dnevno
dovoljno je od vas sto kazete da vai, stari, malmsteen i kompanija ne znaju napraviti dobru stvar .. tj njihova muzika je dosadna, pa vi veze nemate .. to sve govori o vama

sve je to umisljeno .. da cujem sta vam mama i tata slusaju .. da naravno .. i odjedno im deca rodjeni rokeri, metalci i sta vec ...
ja sam odrastao uz pink floyd, cleptona, queen, whitesnake, rainbow, dair strates, purple .. pa i ekv, corbu, yugrupu, azru ... a vecina vas je od 12-e prihvatila to radi fazona ..
ukus se formira do pete godine .. kasnije je sve izvestaceno
jos ovde ispada da se ja nesto kurcim ..
o kakvim sad ovaj svetlosnim nijansama prica ..