banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 12:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 255 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: EVROLIGA-KOŠARKA
PostPoslato: 14 Jan 2007, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Neverovatno,dodje nam neki purger i unisti temu.U sredu Partizan-Olimpija.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 01:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koliko još treba pobjeda Partizanu da osigura TOP 16??? Je ne zavise od ostalih rezultata???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ja mislim dve

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Koliko još treba pobjeda Partizanu da osigura TOP 16??? Je ne zavise od ostalih rezultata???

Dve i 100% idu u top 16

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Trebali su biti treći u grupi da nisu kiksali sve što su mogli!!!

Poslednji put menjao Sondri dana 15 Jan 2007, 17:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Trebali su biti treći u grupi da nisu kiksali sve što su mogli!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan melje Olimpiju 30 razlike na poluvremenu, :wav: 58-28

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

106-60 zavrseno,sta drugo reci nego silovanje :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan - Olimpija 106:60
(26:16, 32:12, 19:17, 29:15)

Košarkaši Partizana ostali su u trci za mestom koje vodi u Top 16 Evrolige. "Crno-beli" su u 12. kolu, u prepunom "Pioniru", deklasirali Olimpiju sa 46 poena razlike.

Beogradski tim je pitanje pobednika rešio za petnaestak minuta igre, koliko mu je trebalo da šutirajući trojke 8 od 8, stvori 30 poena prednosti (52:22). U egzibicionoj igri "crno-belih" najbolji učinak imali su Perović sa 20, Drobnjak sa 19, Tripković sa 16 (4 trojke) i Kamings sa 13 poena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 08:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Heja heja Cibosi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Svaka čast. Nema se šta dodati ni oduzeti. Razvaliti redovnog učesnika Evrolige sa 40 razlike je stvarno vrijedno divljenja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Придружујем се честиткама, штета што нису млатнули и Цибону.
Како сад изгледају шансе да прођу даље?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Придружујем се честиткама, штета што нису млатнули и Цибону.
Како сад изгледају шансе да прођу даље?

Bile su odlicne do zavrsetka proslog kola ali sada su znatno umanjene zahvaljujuci namestenim ili kupljenim utakmicama.
1.Panatanaikos pustio Unikahu koja je samo sedam dana pre te utakmice izgubila od Olimpije 40razlike a sada kao bolja od panatanaikosa(Obradovic je prava fukara,oprastam mu samo ako pusti i Partizana u narednom kolu).
2.Huventud izgubio od Lokomatike kod kuce(da nije istinito bilo bi smesno)
3.Fenerbahce tukao Barcelonu i tako nam postao ozbiljan konkurent za najbolju sestu ekipu(najbolja sestoplasirana ekipa ide u top 16)
4.Oretez izgubio od Napolija kod kuce,tako da nam je i Napoli konkurent za sestu poziciju
Zar ovi rezultati ne govore da se ovde rade neka prljava posla,ovo su postali gori od zabara.Nagadja se da fibi marketinski ne odgovara da dve ekipe sa balkana prodju dalje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad o sansama Partizana da ide dalje.

Neda mi se pisati evo iskopiracu post od nekog lika,tacan je.

Stvari stoje ovako,i ako deluje komplikovano veoma je prosto.Prva i jedina sigurna varjanta je ako bijemo PAO i Unikahu bez obzira koliko razlike 100% idemo dalje(sto naravno nije nemoguce ali je ruku na srce malo verovatno,mislim na PAO).
Druga varjanta i ostale varjante ticu se raspleta ako ne dobijemo PAO a dobijemo Unikahu,80% zavisimo od utakmice Cibona-Huventud gde bi nam pobeda Huventuda skoro sigurno donela top16 zato sto Cibona zadnju igra sa Lotomatikom kojoj rade samo obe pobede ako hoce dalje,sto znaci da koja god ekipa dobije tu zadnju ide,a koja izgubi 100% je sesta ili nize.
Najgora moguca i po meni jedina gde mi mozemo da izvucemo deblji kraj a da nista nemozemo tj. da ne zavisi od nas je ako Cibona bije Huventud a Lotomatika dobije Unikahu u predposlednjem i Cibonu u poslednjem kolu,u tom slucaju mi duvamo levak na sestici i molimo boga da budemo bolji od ovih iz drugih tj. iz c grupe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Daće Bog da "Zemlja košarke" ima predstavnika u TOP 16!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:

Па крајње је вријеме.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:

slazem se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Posto 'boga' nema...Cibona uzme Juventut,Unicaja uzme Romu i izgubi u BG manje od 9 razlike i ciao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

INTERVJU: Dejan Tomašević
DOBIĆEMO PARTIZAN!
Iako nam sutrašnji meč u Evroligi rezultatski ništa ne znači, ne smemo da se opustimo, ma koliko je crno-belima trijumf neophodan
Prošlo je već šest godina otkad je Dejan Tomašević proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige. Tokom svih sezona nije mu se posrećilo da se nađe u ekipi koja bi u elitnom klupskom takmičenju otišla do samog kraja. Iako je Dejanova vitrina prepuna raznih trofeja, nedostaje onaj najvredniji u klupskoj konkurenciji - titula šampiona Evrope.

Sada mu se pruža idealna prilika da ostvari san, PAO je trenutno ekipa koja deluje najmoćnije u Evropi, a kad se zna da će zeleni da budu domaćini završnice, kockice bi konačno mogle da se poklope. Već sutra tri bivša partizanovca Tomašević, Vujanić i trener Obradović u Atini dočekuju Partizan.

Iako za Panatinaikos ova utakmica nema poseban rezultatski značaj, pošto je odavno obezbeđen prolaz u Top 16, Dejan kaže da dileme oko pobednika nema.
- Za nas je ova utakmica samo jedna u nizu. Možda nemamo imperativ pobede, ali svakako treba da je shvatamo maksimalno ozbiljno. Obaveza Panatinaikosa, kako zbog rejtinga kluba tako i zbog nas igrača, je da savladamo svakog rivala. Jeste da smo se kvalifikovali u Top 16, ali igramo na domaćem terenu i želimo da ostanemo nepobedivi u Atini.

Partizan ove sezone igra mnogo bolje u Evroligi. Crno-beli su čak i u gostima imali nekoliko prilika da sruše velike ekipe. Šta je, po vašem mišljenju, uzrok takvog napretka?
- Gledao sam poslednji susret Partizana u Jadranskoj ligi i tu se najbolje videlo da crno-beli imaju deset igrača koji ravnopravno mogu da podnesu teret. Pozitivno su me iznenadili momci koji nisu u prvom planu. Upravo u tome je njihova snaga, jer prošlih sezona Dejan Milojević bio je dominantan igrač, a sada je situacija drugačija. Mladi su sazreli i način na koji sada igra moj bivši klub mnogo mi se više dopada.

Koliko je dolazak Predraga Drobnjaka uticao na drugačiji stil igre i da li je on jedan od ključeva solidnih rezultata crno-belih?
- Naravno, Drobnjaka poznajem odlično, pošto smo u jednom periodu igrali zajedno. Vratio se u Evropu kao izuzetno iskusan igrač, što može da se vidi na svakoj utakmici. Smatram da je njegov uticaj na mlade igrače jako bitan, ne samo na parketu već i van njega. Igra odlično, ovo mu je najbolje sezona u Partizanovom dresu.

Cilj Panatinaikosa je osvajanje titule evropskog šampiona. Koliko će vam pomoći činjenica da ste domaćini fajnal-fora?
- Ovaj tim je i napravljen za veliki rezultat, ali ja nisam čovek koji voli da prejudicira. Drugi deo Evrolige biće ono pravo i verujem da ćemo uspeti da se kvalifikujemo na fajnal-for. Panatinaikos je domaćin i siguran sam da će to biti najbolje organizovana završnica Evrolige dosad. PAO je veliki klub, ima sjajnu dvoranu, za 20.000 ljudi, i ukoliko mi budemo učesnici, slažem se, biće ludnica.

Navijači Partizana nisu baš s oduševljenjem prihvatili poraz PAO u Malagi. Kažu: "Gde baš sad nađoste da izgubite"?
- Verujte da smo hteli da pobedimo Unikahu, posebno Miloš, Željko Obradović i ja. Najpre zbog sebe, a onda i zbog Partizana. Ali, bili smo jako umorni, jer smo prethodno putovali preko 10 časova.

Imate 33 godine, da li razmišljate o kraju karijere i šta ćete raditi kad okačite patike o klin?
- Još se dobro osećam i najsrećniji sam na terenu. Uživam da igram i još ne razmišljam o kraju karijere. Kad mi jednog dana postane problem da idem na treninge, onda ćemo videti šta dalje. Ovako mi je najlepše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da ce nas Obradovic pustiti,evo sta je veceras izjavio

Obradović: "Igraćemo rasterećeno"
Trener košarkaša grčkog Panatinaikosa Željko Obradović očekuje u duelu sa Partizanom u 13. kolu Evrolige lep košarkaški meč u koji njegov tim ulazi bez ikakvog pritiska:

"To je naša poslednja utakmica pred domaćim navijačima. Nemamo nikakav rezultatski pritisak, ni obavezu i mislim da igrači mogu da igraju rasterećemo i slobodno", rekao je Obradović u Atini.

"Znam koliko Partizanu znači ova utakmica i koliko im je potrebna pobeda. Igraju dobro u poslednje vreme i kada se sve sabere njihov motiv i naša rasterećenost rezultat bi mogla da bude lepa košarkaška predstava", rekao je Obradović.

Panatinaikos je ranije obezbedio prvo mesto u Grupi B, a u svih 12 kola pretreo je samo jedan poraz od Unikahe u Malagi. Obradović je ocenio da se taj poraz nikako ne može biti "kiks".

"Naš cilj je bio da osvojimo prvo u mesto u Grupi što smo uradili još pre tri kola. Tako da ne može biti reči o nekakvom kiksu. Nemoguće je da Panatinaikos bude jedina ekipa u Evropi koja nema pravo na poraz. Najvažnije mi je da su igrači odlično regovali u važnoj prvenstvenoj utakmici protiv Arisa zabeležnili važnu pobedu", rekao je Obradović.

Utakmica Panatinaikos - Partizan počinje sutra u 20.45 u Atini. Panatinaikos je u dosadašnjem takmičenju zabeležio 11 pobeda i jedan poraz, a Partizan pet pobeda i sedam poraza.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 255 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]