vulgaris maximus je napisao:
nerevar je napisao:
RICKLINGEN je napisao:
na svim boljim funkcijama su sve sami dodjosi(Drvarcani,Mrkonjic,Sanjani itd)
e serem ti se na takve banjalučane kad su i drvarčani i mrkonjićani i sanjani sposobniji od njih
U pitanju je druga vrsta sposobnosti...

Mislim da ovaj Ricklingen je u pravu,ali sami smo krivi!!!!
Odem skoro u opstinu nesto u vezi papira i tamo njih tri u birou, i ko gospodje biva,jel.
Pozdravim Dobro jutro i izdiktiram sta mi je sve potrebno,jednoj od njih a one dvije i dalje pricaju i naravno cujem dio price"ma znas sad mi je puno bolje tuj gdje sam znas nekad sam, u (ne mogu se sjetiti selo koje rece)zivla od stoke i zemlje,ali moj Zeko uspio da mi nadje ovo radno mjesto,pa znas i sama kako je bilo na pocetku(dok se nismo ukalupil) i kako si dosla da ti nije bilo tvog Steve ko zna jos bi cuvala krave i koze gore.Da i to je tako samo tise cuce nas vidis da je stranka kod Nevenke(a ova opet nikako da se snadje sa papirima ispred sebe pa mi prvo rekla da dodjem za sat-dva dok ona sve to pripremi,medjutim par puta je isla kodsefice za nesto ali eto zavrsi ko na vrijeme)I cujem nastavak recenice ,znas da nas nikako ne voli ova Banjalucka omladina,ko da smo im mi krivi sto oni nisu imali para pa nista nisu im roditelji uspjeli..Mojem sinu u skoli rekli "vrati se odakle si dosao,a nemoj ovde siriti svoje seljacke fazone.Ma ko kazem sine"pusti ti njih mi se ne bojimo nikoga ,a i znas da ce tajo sve napraviti da je potaman" .......Vec sam bila skoro na vratima kad cujem,Jes vidla kako nas je ova gledala,,sad bi mogle jesti ja donjela cvaraka,slanine i kuruze od matere.........
Kad sam izasla nadjem se sa prijateljicom na kafi u " 8" i pricam joj sta sam cula,kad on ce :idem ja sad tamo,fol treba mi nesto pa cu se predstavim da sam iz Drvara .Hajde da ih malo ispreskacem,.Ma daj Daco nisu vrijedni toga................Ali eto tako je to kod nas u BLuci,sve dodjos do dodjosa i to iz cuke gdje i koza mora pod rucnom da pase!!!!Ili jos bolje gdje je Bog odavno rekao LAKU NOC!!!
"Treba da pokazu svoje diplomice da vidimo gdej su ih kupili!!!!