Citiraj:
Kada cigancici svaki boziji dan spominju titulu evropskog prvaka to moze,jebes 15 godina sta je to,a kada neko prvi put spomene neku zvezdinu sramotu ma kad ona bila ganci se cupaju cinjenicom da je to bilo davno i da ih to neinteresuje.
Titula evropskog prvaka je ipak nešto čime se vrijedi ponositi i nekakav poraz velikom razlikom od prije 53 godine nije uopšte nešto što bi se moglo ravnati sa tim... Jedno je pričati o nečemu što se dogodilo u relativno skorijoj istoriji, a drugo pričati o nečemu čemu ni tvoj ćaća nije bio svjedok koliko se davno dogodilo... Ti pričaš o utakmici prije 53 godine. Svašta.
Citiraj:
Ali nama je ta lopovska uprava napravila Sportski objekat(Zemunelo) koji je mozda i najbolji u evropi i koji malo veci evropski klubovi mogu samo da sanjaju(ako nisi to video preporucujem ti da pogledas,neces se pokajati).Na celu sa tom lopovskom upravom smo postali jedini Srpski klub koji je igrao ligu sampiona,koji je prezimeo u evropi,dosao skoro do zavrsnice uefa kupa.
Divno. Neka vam onda ta vaša predivna uprava nadoknadi minus od 12 bodova i zahvalite toj vašoj upravi što se Partizan nalazi na izuzetnom četvrtom mjestu u prvenstvu... Pitam se samo šta prosječan navijač koji voli svoj klub ima od tog "najboljeg sportskog centra u Evropi"?
Zabole me iskreno za Partizanovu upravu, ali ja ti samo kažem da je ta uprava srozala Partizan na najniže grane.
Citiraj:
primivsi petardu od Ceskog giganta tamo nekog Libereca
O kakvoj ti petaradi pričaš? I Liberec je češki šampion druže...
I kao zadnje nemoj ni da porediš maluomnog demagoga Ješića sa jednim gospodinom kao što je Bajević. Bajević je za Miodraga Ješića pojam i trenera i čovjeka i gospodina...
Da si malo bolje informisan, vidio bi da se Partizanovi navijači, već godinu dana, bore da sklone tu upravu i kvazi-stručnjaka Ješića, koje ti ovdje braniš, sa kormila kluba.
Ma u stvari zabole me...
U pravu si ti SIJUKS. Partizan je najveći klub na ovim prostorima, prije 40 godina je igrao finale Kupa šampiona, a prije 53 godine pobijedio Zvezdu sa 7:1. Čovječe, kakvi uspjesi...