banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Kada cigancici svaki boziji dan spominju titulu evropskog prvaka to moze,jebes 15 godina sta je to,a kada neko prvi put spomene neku zvezdinu sramotu ma kad ona bila ganci se cupaju cinjenicom da je to bilo davno i da ih to neinteresuje.

Titula evropskog prvaka je ipak nešto čime se vrijedi ponositi i nekakav poraz velikom razlikom od prije 53 godine nije uopšte nešto što bi se moglo ravnati sa tim... Jedno je pričati o nečemu što se dogodilo u relativno skorijoj istoriji, a drugo pričati o nečemu čemu ni tvoj ćaća nije bio svjedok koliko se davno dogodilo... Ti pričaš o utakmici prije 53 godine. Svašta.

Citiraj:
Ali nama je ta lopovska uprava napravila Sportski objekat(Zemunelo) koji je mozda i najbolji u evropi i koji malo veci evropski klubovi mogu samo da sanjaju(ako nisi to video preporucujem ti da pogledas,neces se pokajati).Na celu sa tom lopovskom upravom smo postali jedini Srpski klub koji je igrao ligu sampiona,koji je prezimeo u evropi,dosao skoro do zavrsnice uefa kupa.

Divno. Neka vam onda ta vaša predivna uprava nadoknadi minus od 12 bodova i zahvalite toj vašoj upravi što se Partizan nalazi na izuzetnom četvrtom mjestu u prvenstvu... Pitam se samo šta prosječan navijač koji voli svoj klub ima od tog "najboljeg sportskog centra u Evropi"?
Zabole me iskreno za Partizanovu upravu, ali ja ti samo kažem da je ta uprava srozala Partizan na najniže grane.

Citiraj:
primivsi petardu od Ceskog giganta tamo nekog Libereca

O kakvoj ti petaradi pričaš? I Liberec je češki šampion druže...

I kao zadnje nemoj ni da porediš maluomnog demagoga Ješića sa jednim gospodinom kao što je Bajević. Bajević je za Miodraga Ješića pojam i trenera i čovjeka i gospodina...

Da si malo bolje informisan, vidio bi da se Partizanovi navijači, već godinu dana, bore da sklone tu upravu i kvazi-stručnjaka Ješića, koje ti ovdje braniš, sa kormila kluba.

Ma u stvari zabole me...
U pravu si ti SIJUKS. Partizan je najveći klub na ovim prostorima, prije 40 godina je igrao finale Kupa šampiona, a prije 53 godine pobijedio Zvezdu sa 7:1. Čovječe, kakvi uspjesi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Nitro je napisao:

Da si malo bolje informisan, vidio bi da se Partizanovi navijači, već godinu dana, bore da sklone tu upravu i kvazi-stručnjaka Ješića, koje ti ovdje braniš, sa kormila kluba.

Борба навијача и захтјеви за смјену управе трају много дуже од годину дана.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja uopste nebranim upravu ni Jesica vec samo tvdim da je nasa lopovska uprava mnogu vise uradila nego vasa.Kojom recju da onda nazovem vasu upravu???Posto sam kako kazes slabo informisan mogao bi me pozvati na instrukcije,da mi objasnis sta se to desava sa navijackim grupama Partizana.Ja cu te lepo saslusati pa cu ti onda nesto pokazati,da vidis koliko sam neupucen.

ps- Jeste li sutra opet slobodni???

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 18:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Partizan sjeban do jaja, 4. mjesto na tabeli, a "neki" se hvale pobjedom od 7:1 prije 53 godine protiv Zvezde! Kakve veze ima Zvezda sa lošom igrom Partizana??? Jesam li ja poslije ispadanja Zvezde iz lige UEFA od Libereca trebao kao opravdanje napisati da Partizan nije pobijedio u "večitom derbiju" 5 godina!!! Partizan mi je nulti faktor u životu i zabole me ona stvar za njihovim lošim rezultatima, mada im se ni ne radujem, ako su u pitanju evropske utakmice! Naveo sam gore "neki" pošto poznajem nekoliko pravih Grobara koji vole Partizan i isto tako ih ne zanima igra Zvezde, samo ih zanima dobra igra Partizana! Nikad mi niko od njih nije rekao ništa loše o Zvezdi, osim kada su bile međusobne utakmice pa takvih prepucavanja mora biti! Voli svoj klub, al ne seri po drugom bez ikakvog razloga, a ovaj potpis ti je krajnje jadan, al opet kažem da je OK, ako je u skladu sa tvojim godinama!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Борба навијача и захтјеви за смјену управе трају много дуже од годину дана.

Totalno nebitno koliko to traje, a i ne tiče me se previše.

Citiraj:
samo tvdim da je nasa lopovska uprava mnogu vise uradila nego vasa

I opet on isto. Naša uprava je uradila više, mi smo bolji, bla bla bla... Zašto se ti stalno ravnaš prema Zvezdi i onim što je uradila Zvezdina uprava.? Nije Zvezda ta koja zaostaje 12 bodova za liderom prvenstva i koju iz utakmice u utakmicu bojkotuju navijači, jer traže smjenu rukovodstva. Čini mi se ipak da Patizan ima daleko veće probleme, što je loše za fudbal u cjelini, a to je upravo poenta mojih postova. Što se mene tiče mogu i da ispadnu u drugu ligu, nije to moj problem, ali je loše za srpski fudbal da jedan od dva najveća kluba tavori na četvrom mjestu u ligi i da ga vodi jedna takva kreatura od trenera, što takođe spada u "uspjehe" uprave Partizana, jer su vrlo suptilno otjerali stručne ljude i gospodu Vermezovića i Rebera, a doveli ovog pajaca...
Uostalom kao što rekoh, zabole me. Nek ispadnu u drugu ligu, osvoje kup UEFA, budu drugi, treći ili peti u prvenstvu meni je svejedno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Evo ti Sijuks tvoji navijaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2006, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Мене само интересује Звездина ситуација. Ко је увезном реду редован?
мало сам испао из "форме". Како игра Трајковић, а видим и да хвале Миловановића. Изгледа да је Милијаш опет на клупи. Онај падобранац Тришовић, он је изгледа подбацио?
Поздрав Нитро!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2006, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pozdrav bigman, dugo te nije bilo...

Što se tiče Zvezde, situacija je otprilike da skupo plaćeni Bugarin još uvjek ima rezervisano mjesto u timu. Pratio sam ga na par utakmica i moram reći da je u pitanju stvarno sjajan igrač, ali je totalno van svega. Van igre i van svijeta. Da li je u nekoj krizi ili se još nije prilagodio stvarno ne znam? Ostala tri mjesta su gotovo cementirali Trajković, Milovanović i Kastiljo. Zbog Trajkovića je Georgiev prebačen na lijevu stranu, dok centralni dio odlično drže ova druga dvojica i moram priznati da tu ima nekih obrisa dobre igre... Kastiljo je malo spor, ali ima fenomenalan pas, odličnu tehniku i sjajne defanzivne karakteristike. Uostalom od strane Delija je izglasan za drugo najveće pojačanje za ovu sezonu, rame uz rame sa Gajom. Milovanović još ima sklonosti ka petljanju na sredini i prečesto ulazi u nepotrebne driblinge (potez više), ali definitivno izrasta u velikog igrača. Dokaz tome je i nedavno interesovanje Valensije, koja se preko Miroslava Đukića interesovala za njega. Trajković je dočekao priliku i definitivno je koristi. Ne samo da može da igra na više pozicija u timu, već je i borben do maksimuma... Vezni red je baš pretrpan. Anđelković je vjerovatno uspio da se izbori za mjesto lijevog beka, tako da će prestai eksperimenti sa Trišovićem i Perovićem na toj poziciji, što znači da će obojica u vezni red. Kad im se pridoda i Milijaš, koji po meni sigurno ima mjesto u timu, konkurencija će da bude paklena. Trišović još pokušava da se pronađe. Momak ima fenomenalan centaršut, ali mi se čini kao da je u Ukrajini igrao na nekim pet puta većim terenima, jer mu svaki centaršut prelijeće cijelu odbranu. Nije niko lud što ga je doveo, jer momak ima kvalitet, ali i njemu izgleda treba vrijeme da se prilagodi...
U odbrani će da zaduva debela promaja, nakon što Biševac digne sidro. Gaj je odličan, ali je spor i neće moći sam da drži cijelu odbranu, pogotovo ako mu partner bude kikser Joksimović, dok Tutorić može da bude samo solidna alternativa, a nikako prvi štoper ozbiljnog tima. U pitanju su limitirani igrači, i neko ozbiljno pojačanje mora da dođe na to mjesto... Opet ću spomenuti Bajalicu, mada ne bi bilo loše pokušati se domoći i malog Rajkovića iz OFK-a, pošto jedan perspektivan štoper već igra u Zvezdi, mali Adamović koji je 87. godište, a Biševac je već nagovijestio da bi taj malac mogao da preuzme njegovu poziciju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2006, 01:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Castillo je zalutao na Balkan!!! Čovjek je igrao na prethodnom svjetskom prvenstvu i to bio standardan!!! Ako ostane poslije zimskog prelaznog roka biću zadivljen Zvezdinom upravom!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2006, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,jesam se ismejao kad sam ovo videoSlika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2006, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2006, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 01:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Nadam se da ce doci i taj trenutak istine tj saznanja kako ste uspeli da osvojite tolike titule tokom 90-tih tj uticaj jul-a i sps-a tada ste bili svemocni dok je nas panduracija batinala na severu kod vas sjajno pa ne smeju panduri na svoje.Grobari budite malo realni pa recite po cemu ste to bolji od ZVEZDE vise titula-ne,vise kupova-ne,uspeh u evropi-ne. Mijat u realu direktor i zove partizan da se potpise ugovor o saradnji dva kluba a neee to je zvao PIXIJA hmm cudno hahahaha.I zato ostavite ZVEZDU na miru oterajte svoje lopove i pokusajte da budete dostojni protivnici.

P.S. sutra je slobodan ulaz na karaburm :lol: :lol: :lol: i ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Danas jos toplije +14 :lol: :lol: :lol:
Ofk-Parizan 1:1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Slika

Sijuks oces li molim te objasniti sta se to desilo na utakmici kad je bila tako zestoka najava, navijaca iz dijaspore pa cak i daleke Amerike.Ako ste bakljadom, vikanjem URAVA NAPOLJE i rez. 1:1 nesto postigli svaka cast ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

PETAR VELIKI je napisao:
Danas jos toplije +14 :lol: :lol: :lol:
Ofk-Parizan 1:1

Slika 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja stvarno mislio da će danas da gori zemlja na Karaburmi, kad ono pobacaše 15-ak baklji na teren, koje su redari odmah uklonili, a vjetar je sav dim oduvao nazad na južnu tribinu, tako da ni utakmica nije prekinuta... Nakon toga bio je neki protestni marš po Beogradu, bla, bla, bla. Sve u svemu jedno veliko ništa i od utakimice i od protesta...

A fudbal je bio očajan kao i većina utakmica u prvenstvu. Kad se sve sabere, ne bi se moglo sabrati 60 minuta poštenog fudbala. Toliko o ligi i kvalitetu pokazanom ove godine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ja stvarno mislio da će danas da gori zemlja na Karaburmi, kad ono pobacaše 15-ak baklji na teren, koje su redari odmah uklonili, a vjetar je sav dim oduvao nazad na južnu tribinu, tako da ni utakmica nije prekinuta... Nakon toga bio je neki protestni marš po Beogradu, bla, bla, bla. Sve u svemu jedno veliko ništa i od utakimice i od protesta...

A fudbal je bio očajan kao i većina utakmica u prvenstvu. Kad se sve sabere, ne bi se moglo sabrati 60 minuta poštenog fudbala. Toliko o ligi i kvalitetu pokazanom ove godine...

Dragi Nitro pa prosao je rat i devedesete godine.Sta si ti mislio?Da ce tenk osamdeset cetvorku uterati na stadion,i tuci zoljama i mitaljezima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хвала Нитро, на подробном извјештају.
Обавезе, факс, итд... Сад сам ту. :wink:
Прво, одмах да кажем да је штопер приоритет број 1, одмах затим је нападач. Ови који су тренутно су ок, али само за домаћу лигу. Ко може да упадне као евентуално појачање? Помиње се Ракић? Мислим да Пикси мора да купи правог шпица и да га "упари" са Аилтоном.
Трајковића сам гледао у БЛ кад су и он и Милијаш играли у везном реду, и тад је Трајковић БАШ показао колико добар пас има. Мислим да је и Милијаш на том нивоу, дефинитивно. Мада, та утакмице и није неки показатељ, али су неке ствари евидентне.
Навијачи су направили ПРАВОВРЕМЕН притисак, сад кад ови имају времена, и да знају ста им је радити.
И још нешто, морам ово питати?
Шта кажеш за Јанковића?
Игра одлично у Мајорки, опет је дао гол. Да је тако играо за Звезду посљедњу половину сезоне... Али је његов его невјероватно велик!?

А да не причам, Жигић, Пантелић, Ковачевић... Ухх, Каква генерација оде...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dragi Nitro pa prosao je rat i devedesete godine.Sta si ti mislio?Da ce tenk osamdeset cetvorku uterati na stadion,i tuci zoljama i mitaljezima?

Toliko pozivanje naroda je bilo, kao da će se ponoviti 5. oktobar, a ono cijela utakmica prođe u skandiranju "Zeko lopove" i bacanju baklji, a poslije da se demonstrira civlizovanost i demokratija, provede se protestna šetnja kroz Beograd i predaju se zahtjevi vladi da vlada razriješi slučaj. Budimo realni, nema od toga ništa. I navijači Mančestera su protestovali zbog prodaje kluba Malkolmu Glejzeru, pa ništa. Amerikanac je još uvjek na čelu kluba. Tako i ovo. Ako Bjeković i Zečević i odu, biće to zato što su oni to htjeli, a ne zato što su navijači bojkotovali klub. Zabole njih ko protestuje i zašto protestuje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]