banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ovo me sve podsjeca na jednu prelijepu raspravu koju smo imali na ovom forumu:

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=17932&postdays=0&postorder=asc&highlight=dugme&start=0

sto sam tada vikao i zbog cega su me mnogi zasipali i drvljem i kamenjem reci cu i sada:
malo ljudima para pa hoce jos. sta bi smo mi bez njihove zasecerene 'dobrote' sto nam pruzaju priliku da uzivamo u njihovim tonovima. neka nama cdova i mp3 ripova, a njihovo dobro raspolozenje i duh da sviraju u ovom selu meni ne treba. njihova 'mjetnicka vrijednost', 'muzicki kvalitet' i ostali subjektivni atributi apsolutno nisu bitni pred razlogom: $$$

dosta mi je tog bljutavog preseravanja tipa posjetili smo bl jer volimo ovaj grad. kakvo kenjanje, posjetili su bl zato sto je jedini grad u rs (istocno sarajevo nije grad) sto implicira da ce biti para.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
sad upravo čitam ovu temu o dugmetu što je veliki linkovao i samo gledam kako pljujete vi isti što sad branite leb i sol. :roll: jedino je daphne ostala dosledna svojim stavovima i zbog toga joj skidam kapu. :notworthy:

a i razume se cura u tenkove. neću da joj se zamerim može mi kuću sravniti. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 00:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Ima li iko primjer ponovnog okupljanja nekog benda a da to nije zbog novca???

Lično me ne interesuje razlog njihovog ponovnog okupljanja ako će mi isti pružiti dobar provod i uspomenu za moje pare. Činjenica je da nisu izdali novi album i da ova turneja predstavlja iskorištavanje starih hitova, ali iz onoga što sam pročitao ovdje ne vidim razloga za ''pljuvanje'' po njima. Druga je stvar platiti ulaz za Bijelo Dugme na hipodromu u BG a potom ne čuti i ne vidjeti ništa. Nisam mogao otići na koncert i iskreno mi je žao zbog toga poslije čitanja impresija ljudi koji su bili na događaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 01:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Dobra je ona stara 'ko ce cijelom svijetu napeci kolaca???!!!'

Prvo, ne odgovara nekima sto nema desavanja u Bl, nekoj jaceg tipa, a potom kad se desi nesto kvalitetno poput LebiSol-a, masa zazire i nalaze zamjerke, te skupo, te prodaju svoj dvd, pobogu ljudi....

Prvo karta za koncert ovog tipa je bila POVOLJNA, s obzirom o kakvoj se grupi radi, koliko je ljudi radilo na koncertu, koliko tehnike je organizator iznajmio, kolika ekipa stoji iznad svega, itd. itd.

Eto ja sam dobila karte od glavnog pokrovitelja 8) tako da nisam platila,istina, ali krivo mi je sto nisam vidjela ljude koji prodaju dvd, jer bih ga uzela, sigurno. I da nisam dobila free ulaznice, kupila bi ih vjerovatno, ali kazem imala sam priliku da ih dobijem. :wink:

Koncert je bio odlican!!! Dakle 2 h i 50 min pure sound, cista umjetnost, zvuk rock-a, mene su iznenadili kako su u dobroj kondiciji, ipak proteklo je vremena i distanca je od live nastupa, ali svaka cast, svima, Vlatku, svakako, ali i drugi bas-isita, klavijaturista, su extra, a bubnjar je vishe nego extra!!! :P
Ona slika sa publikom i upaljenjim mobitelima je bila nestvarna, ja se zaista ne sjecam Dvorane Borik u onako prepunom izdanju.

I josh nesto, karta u Bg je kostala 40-50 KM, dakle 3 puta vishe nego kod nas. To je jedan od pokazatelja koliko smo bili privilegovani i koliko su samo troskova podijelili svi ostali sponzori ovog koncerta u BL.
No, BG je bio pocascen koncertom u Sava Centru, no zna se da je to neopisiv prostor, ja sam prije 10 tak dana , takodje bile na koncertu u prepunom Sava Centru (MadreDeus), gdje je karta bila oko 45 KM, ali vrijedila je sve ijedne KM, tj. din, jer muzika je fantazija, ali prostorr nevidjeno dobar. Savrsen zvuk, klimatizovano, svjezi vazduh sa nekim ugodnim mirisom koji se ubacuje, savrsena rasvjeta, udobne stolice, niko nikom ne smeta, ljudi kao u prici, sve to daje jednu potpunu atmosferu i mnogo jaci dojam. :P Po meni je to jos jedno od opravdanja, zasto je BL bila jeftinija sa kartama za LebiSol, jer ipak sportstka dvorana je nesto drugo u odnosu na kapacitet i ugodjaj koji se ima u Sava Centru.

A vezano z aprodaju DVD-a na koncertu, pa pobogu, sta tu ima loshe. Pirati ce nas progutati, ovo je strava kod nas, Zakon ima, ali kako ga sprovesti?! :roll: LIcno, saka im cast za tu ideju, i smatram da je zastita autorskih prava neophodna, da bi zastitili ovaj vid umjetnosti .
Ja gdje god sam bila na predstavi koncertu vani, uglavnom se poslije predstave mogao kupiti originalni cd/dvd izdanje , a cak su snimanja u toku performansa bila striktno zabranjena, osim za autorizovani press.
Tako to ide u razvijenom Zapadu, kojem mi stremimo, a sticemo ga, samo kad se promijeni svijest u glavama svih onih koji misle i dalje da idu bezakonjem i krivim putevima korupcije i mucki.

I samo josh da dodam, ja sam se na pocetku koncerta , ipak malo najezila, osjetio se duh stare Juge, to mi je takodje priznala masa ljudi, koji pamte neko bolje vrijeme, cak i iz djecije perspektive 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 12:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
nerevar je napisao:
Not now, John! je napisao:
Puno ti 15 KM. "Lafo, sviraju za publiku, a došli da uzmu pare".

pitaj nekog od penzionera

Jao što nam je neko društveno odgovoran, pa mu smeta bacanje novca od 15 KM za koncert pored gladnih penzionera.
Koliko ima nezbrinutih u SAD (odgovor ćeš naći u jednom spotu RATM), a koliko koštaju karte za RATM u SAD? Kakvi ljigavci. Prodaju umjetnost.

nerevar je napisao:
Oni su 'ladno mogli da zaobiđu BL. Ti si 'ladno mogao da ne odeš na koncert.

mogli su...da im ne trebaju pare

Ne, mogli su. Mogli su odraditi još jedan koncert u BG ili ZG i zaraditi mnogo više nego u BL. Mogli su i DVD/CD staviti u regularnu prodaju i zaraditi mnogo više nego na koncertu.
Da si bio na Stefanovski/Tadić koncertima u BL, znao bi koliko Stefanovski cijeni BL publiku:
Citiraj:
Концертот на ЛЕБ И СОЛ во Бања Лука е доживеан и прогласен за најголемо културолошко и музичко доживување во последниве 20 години во целиот регион. На распаметената публика бендот им се оддолжи со трочасовна свирка. Како куриозитет да напоменеме дека имаше неверојатни 4 биса бидејки публиката едноставно не сакаше да ја напушти салата и поради тоа бендот ја отсвири за крај уште еднаш, по вторпат, Учи ме мајко карај ме.

Според членовите на бендот петочниот Бањалучки концерт е можеби најдобриот концерт на ЛЕБ И СОЛ, не само на досегашниот тек на турнејата, туку и во изминативе 30 години. Навистина имаше некоја чудна хемија во воздухот на 24ти ноември во Бања Лука, како да градот уште од раните утрински часови дишеше со ЛЕБ И СОЛ.

(sa zvaničnih stranica).

nerevar je napisao:
Na mnogim koncertima se prodaju CD/DVD-ovi i muzičari ih reklamiraju.

meni je ovo prvi. a bio sam na mnogo.

A na tim koncertima što si bio, jesu li muzičari radili za pare ili tapšanje po ramenu?

monstrum je napisao:
Pomirite se sa cinjenicom: vratili su se po jos novca. Oni ne zele u vama izazvati osjecaj srece, ne zele vam pruziti dobru zabavu, pokrenuti stara sjecanja, suze radosnice, nostalgiju... Oni zele vas novac.

Koja grupa (ili izvođač) je radila koncert džaba samo da bi tebe usrećila?

Shvatite da svi muzičari za koje ste ikad čuli rade za novac. Oni koji ne rade, za njih niste čuli.
Reuniona će biti još, hvala bogu. Taman je prošlo 3 decenije od sedamdeset i neke kada je bivša Juga (i ne odnosi se samo na Jugu) izrodila mnoge kvalitetne izvođače, kakvih nije bilo ni prije ni poslije i taman sad postoje uslovi da se napravi turneja u cijeloj BSFRJ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
I ja sam budala kad se svadjam sa gomilom okorjelih potrosaca...

@ Temple:
Pazi, unazad 3 godine 80 posto muzike koju konzumiram cine metal ili metalizirani bendovi koji sviraju daleko kompleksniju muziku od rocka. To sto sam po razmisljanju u hc/punk fazonu, ne mora biti vezano za bendove, vec za citanje “strucne” literature.

@ Blackmore (i ostali koji hoce provod za svoje pare)
Ne uvidjate da je jako mala razlika izmedju vas i publike Seke Aleksic. Da, veze vas ono krucijalno obe populacije su dosle da se PROVEDU ZA SVOJE PARE I DOBIJU LIJEPU USPOMENU. Sad, to sto ste vi malo prefinjenijeg sluha, ne mijenja nista u sadasnjosti. I Seka i Leb i Sol trenutno imaju istu funkciju – zaradjivati pare na svojim hitovima. Nema tu nikakve kreativnosti, umjetnicke vrijednosti, pokrece ih isti motiv – profit. Pjenite koliko hocete na ovu paralelu, ali je ne mozete poreci. Posjetitelji koncerta Leb i Sol su se jednako dobro proveli u dvorani borik kao i posjetitelji koncerta Nedaljka Bajic-Baje, jednaka kolicina zabave, a zabava se trazila.

@Not now John:
“Koja grupa (ili izvođač) je radila koncert džaba samo da bi tebe usrećila? “
U samoj Banjaluci, ovakvoj kakva je, sviralo je nekoliko desetina stranih bendova, samo za troskove puta (TO se inace zove u svijetu DIY etika, i nema veze sa tim da li je bend poznat/nepoznat, manje ili vise kvalitetan) . Da, nije bila rijec o poznatim bendovima, jer slava nije cilj tih bendova, vec uzivanje u stvaralastvu i prenosenju energije i ideja, ali svakako je bila rijec o kvalitetnim bendovima. Zadnje cega se sjecam, prosle zime, entreat i elodea. I Zeus Faber na proljece. Ako si bio, znas o kakvom se kvalitetu svirke radilo.
Ja sam cuo za muzicare koji nisu radili za novac, i jos uvijek ne rade za novac. I slusam ih skoro svaki dan. Svakim danom ce ih biti sve vise.

@Nerevar
Svojim odgovorom Peri si me razocarao. Osim ako srocio jako neobican ironican odgovor, pljunuo si sam na sebe. Opravdano je da bend radi reunion za pare, ali samo ako je to tvoj omiljeni bend, ostali su supci ako to urade. Nisko. RATM nikada ne bi podrzao da kupujes njihove original diskove, pogotovo zato sto su “mrtav” bend, pa sva zarada od tih diskova ide izdavackoj kuci. Lame.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 13:48 
Veteran
Veteran

monstrum je napisao:
U samoj Banjaluci, ovakvoj kakva je, sviralo je nekoliko desetina stranih bendova, samo za troskove puta (TO se inace zove u svijetu DIY etika, i nema veze sa tim da li je bend poznat/nepoznat, manje ili vise kvalitetan). Da, nije bila rijec o poznatim bendovima, jer slava nije cilj tih bendova, vec uzivanje u stvaralastvu i prenosenju energije i ideja, ali svakako je bila rijec o kvalitetnim bendovima. Zadnje cega se sjecam, prosle zime, entreat i elodea. I Zeus Faber na proljece.

Jesi li pitao članove tih bendova imaju li oni svoje porodice i od čega žive, ako rade samo za troškove puta? Mora da su u slobodno vrijeme pekari, auto-mehaničari, advokati ili jednostavno žicaju lovu od staraca, kad već ne žive od muzike.
Uostalom kakva je to razmjena ideja kad te čuje 50 ljudi u "GETO"-u?
monstrum je napisao:
RATM nikada ne bi podrzao da kupujes njihove original diskove, pogotovo zato sto su “mrtav” bend, pa sva zarada od tih diskova ide izdavackoj kuci.

Autori dobijaju tantijeme od svojih autorski dijela. I Bitlsi su mrtav bend, pa dobijaju gomilu love od tantijema. Čisto sumnjam da su se članovi RATM odrekli tog novca samo da bi bili popularni u "GETO", Banja Luka.
Čim su snimili 1 album (a nisu besplatno dijelili CD-ove) - prodali su se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
monstrume prosvijetli nas retardirane,molim te!
nemoj da citiram svoj prijasnji post,ne trazi mi se,uglavnom ne znam sta radis na ovoj temi,idi na podforume covek i drustvo,psihologija,ekonomija i sl. pa tamo o ovim temama raspravljaj! :wink:
a ko svira i ne uzima pare ili je TROO BURZUJ INACE,ili ne zna svirati.
mozda u 2.4% slucajeva da to radi jer zeli,a nema para recimo :lol:
ma ,to je za moj skromni um PREKOMPLEKSNO!ne razumijem!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 16:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
ajjoj ljudi :lol:
ne znam kako vam se da...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tja,ja se nikad ne svadjam,al' sto je previse,previse je :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Jao što nam je neko društveno odgovoran, pa mu smeta bacanje novca od 15 KM za koncert pored gladnih penzionera.

ovo sam rekao samo da realno sagledamo koliko 15 km znači u ovoj jebenoj državi. kamo lepe sreće da svi živimo u švajcarskoj pa da nam svima dnevni džeparac iznosi koliko dobra plata u bosni. onda ne bi bio problem odvojiti jedan, dva pa ni tri takva džeparca za onakav koncert. kako si sam rekao, živimo u šupku, e pa zašto onda neka "govna" hoće da budu brisana svilenom maramom, a drugi su zadovoljni i običnim, dvoslojnim papirom?
Koliko ima nezbrinutih u SAD (odgovor ćeš naći u jednom spotu RATM), a koliko koštaju karte za RATM u SAD?

ako igde trebaju da koštaju, tamo trebaju da koštaju.
Kakvi ljigavci. Prodaju umjetnost.

kakvi ljigavci. ponovo se okupe da prodaju umetnost :lol:
Ne, mogli su. Mogli su odraditi još jedan koncert u BG ili ZG i zaraditi mnogo više nego u BL.

teško ćeš dobiti onoliko mleka od pomužene krave koliko može dati ona koju nisi muzao.
A na tim koncertima što si bio, jesu li muzičari radili za pare ili tapšanje po ramenu?

svi oni rade za pare, samo što su neki skromniji a neki ne.
monstrum je napisao:
@Nerevar
Svojim odgovorom Peri si me razocarao. Osim ako srocio jako neobican ironican odgovor, pljunuo si sam na sebe. Opravdano je da bend radi reunion za pare, ali samo ako je to tvoj omiljeni bend, ostali su supci ako to urade. Nisko.

bojim se da nisi dobro pročitao taj moj odgovor. dakle nije opravdano da ijedan bend radi reunion jer ga radi samo i isključivo zbog para. uključujući i moj omiljeni bend. naravno da bih otišao na koncert. bio sam na jebenom lebu i soli koji mi ama baš ništa ne znače, zašto da ne odem na koncert svog omiljenog benda? i naravno da bih pričao ovo isto za RATM. ne bi se oni okupili samo da meni ispune želju da ih vidim. i ne bi mi više oni bili omiljeni bend nego muse :D
monstrum je napisao:
RATM nikada ne bi podrzao da kupujes njihove original diskove, pogotovo zato sto su “mrtav” bend, pa sva zarada od tih diskova ide izdavackoj kuci. Lame.

Autori dobijaju tantijeme od svojih autorski dijela. I Bitlsi su mrtav bend, pa dobijaju gomilu love od tantijema.

Čisto sumnjam da su se članovi RATM odrekli tog novca samo da bi bili popularni u "GETO", Banja Luka.
Čim su snimili 1 album (a nisu besplatno dijelili CD-ove) - prodali su se.
prodao je i leb i sol albuma. nije li? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
@Not now John!

Vecina clanova DIY bendova je zaposlena, vikendom mogu bez problema otici i u udaljenije krajeve i svirati.
Be ozbira koliko RATM mrtav bend, ne treba podrzavati muzicku industriju ni u kom obliku (oni su uradili kompromis sa svojim idealima i potpisali za major label da bi njihove ideje culo vise ljudi, licno nikada ne bih pristao na takav kompromis, pogotovo u eri mp3-ca). Ma sta se trudim, uzivajte u vasem idealnom industrijskom drustvu, zgrcite novac, i dalje prodavajte duse, vrijeme i misli za njega, sta me briga. Sve sto donosi profit je opravdano. Kad se niko ne cimne zbog krvavo ugusenog protesta radnika u zemljama Juzne amerike i Azije, zasto bi nekom bilo nemoralno ovo sto cini ovaj bend?
Necu vam vise kvariti ovu dirljivu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
monstrum je napisao:
Kad se niko ne cimne zbog krvavo ugusenog protesta radnika u zemljama Juzne amerike i Azije, zasto bi nekom bilo nemoralno ovo sto cini ovaj bend?

monstrum je napisao:
o sto sam po razmisljanju u hc/punk fazonu, ne mora biti vezano za bendove, vec za citanje “strucne” literature.

ziv si mi se istrzao. kako ono ide ona prica o teorijskom i prakticnom znanju moj ti monstrume?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 21:26 
Veteran
Veteran

nerevar je napisao:

svi oni rade za pare, samo što su neki skromniji a neki ne.

Dakle, ti slušaš izvođače ne radi njihove muzike, već radi političkih izjava i stavova. Interesantno.

nerevar je napisao:
prodao je i leb i sol albuma. nije li? :wink:

Naravno. Samo oni ne prodaju muda pod bubrege kao RATM. Sve kao "dole kapitalizam", ovo, ono, a onda prodaju CD-ove i naplaćuju upade na koncerte.
Mislio sam da ćeš navesti Pearl Jam koji daju download svojih Live nastupa, ali ne daju studijske albume (*ebeni kapitalisti).

monstrum je napisao:
Be ozbira koliko RATM mrtav bend, ne treba podrzavati muzicku industriju ni u kom obliku (oni su uradili kompromis sa svojim idealima i potpisali za major label da bi njihove ideje culo vise ljudi, licno nikada ne bih pristao na takav kompromis, pogotovo u eri mp3-ca).

Znam da je lakše "valjati" priču kako ne treba kupovati CD-ove "da ne podržavamo gnusnu kapitalističku muzičku industriju", nego priznati - nemamo para. Kao kad se ružna cura "vadi" na karakter.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
bubble girl je napisao:
ćale mi je spomenuo, posto su u beogradu radili više koncerata da bi to moguce bilo i ovdje..

ti bar imaš ćaleta ... :D

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 22:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vecina clanova DIY bendova je zaposlena, vikendom mogu bez problema otici i u udaljenije krajeve i svirati.

a koliko je takvih slucajeva ovdje?i nemoj mi sad pricati o propaloj drzavi i nezaposlenosti,to je cista besposlica i lezilebarenje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2006, 23:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Sve pokusavam da se suzdrzim od daljih komentara na ovu temu, ali mi bas ne ide... :roll:

Nego, sasvim sam sigurna da bi vecina protivnika davanja tih 15 km za bruka dobar koncert, te pare vrlo brzo pretocila u pivo ili neki slican napitak i u vrlo skorom roku isti napitak izmokrila. E, sad, o tome sto ljudi u zivotu imaju razlicite prioritete, stvarno je steta raspravljati na Muzici i Leb i Sol-u. Samo, ne razumijem toliko drvlje i kamenje po Vlatku & Co, kad su ljudi za svoju cijenu dosli i odradili profi koncert i po ko zna koji put ostavili masu raje bez daha. A kome je veci gusht sjediti i slusati mp3 sa shit zvukom, nego da licno ucestvuje u live izvodjenju- samo naprijed. Hvala Bogu, bar po tom pitanju se jos uvijek ima mogucnost izbora. Ali nije fer da se ovakve stvari pricaju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Glede koncerta:
Nisam odavno vidio ovoliko ljudi na jednom mjestu u BL (nisam bio na promociji SNSD-a ) stvarno sam se prijatno iznenadio.
dilo mi je super, ako zanemarimo to da je lik s ledja povratio po meni, tacnije po nogavici...samo sam u jednom momentu osjetio kako mi nesto toplo po nozi
uspio sam prokriumcariti nekoliko konzervi piva, iako sam kasnije skontao da swi unose bez kontole ....

Ljudi su super swirali... ja sam kupio DvD i gledao ga jucer...swi koji ste bili u BL na koncertu budite sretni jer su u BL svirali ihahaaaaj bolje nego na DvD-ju, bez zeze. U BL su razbili, valjda sto nisu nigdje do sada imali toliko ljudi ili barem takvu komunikaciju sa publikom.

Zvuk na DVDju je u 5.1 firmatu tako da na svom rucnoradjenom improvizovanom audio sistemu nisam uspio dobiti ono sta se nudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Citiraj:

Kada stignu da vježbaju, pišu i snime nove pjesme? Takav pristup muzici je ''nadri'' a ne profesionalni. Onaj ko je profesionalni muzičar mora i živjeti od svoje muzike.
Šta ima loše u tome što će Leb i Sol (nazovi) zgrnuti paru? Nikoga nisu opljačkali, niti natjerali da im plati tih 15KM. Raspitaj se Monstrume koliko su iznosile ulaznice za Pavarotijev koncert koji je trebao biti u Sarajevu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 20:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Ne kontam kako neko ko slusa muziku godinama pukne glupost tipa ne vredi otici na koncert Leb i Sol-a za 15 km.Mislim cak i covijeku koji blage veze nema moze skontati da je koncert odradjen odlicno i da je ono umijetnost.Stvarno ne znam sta je sa nekim ljudima,pa jebote ne slusate Seku Aleksic pa da izjavljujete gluposti ovakve prirode.Mislim cemu ta ogranicenost.Daj Boze da se neki opamete.
Ej 15 km puno,pa jbt mozes uzicati za jedan 15 km kako hoces,ako bas nemas.Uglavnom za ovo se trebalo i snaci.
Daj Boze da se neki opamete.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]