malteras je napisao:
Borac je pokazao da je dobra domacin, a vulturesi da su najveci seljaci...
A ti si indijancina. Isto vazi i za ovog sto izjavljuje da je Zvezda dosla u svoj grad.
Citiraj:
Moji prijatelji su napadnuti od strane kretena koji se nazivaju navijachoima!!! Trazili su kreteni od njih da skinu Zvezdine dresove! Sto je najgore moji prijatelji su i veliki navijaci borca i stalno su na utakmicama... SRAMOTA
Da su oni neki navijaci Borca ovo im se sigurno ne bi desilo. Nadam se da su ih ovi nisu razbili, ipak, na simpatizere, klince, oceve sa djecom se nije obracala paznja.
Citiraj:
Vidim stalo ti je do Borca puno, a posebno do njegovih 80 godina postojanja. Izgleda da tvoja ljubav prema Borcu vrijedi otprilike 4 km, pošto 5 km ne želiš da daš...
Ti zaista mislis da je iko u organizaciji ove utakmice brinuo o velikom jubileju ? Aha, krenuli brinuti 10 dana prije odigravanja tekme, u septembru, od ovolike godine u kojoj se trebao slaviti jubilej, pred pocetak predizborne kampanje, i to bas Jelic. Sve je to samo paravan. Vidjelo se juce. Kostunica, Jocic, Dodik, Jelic, ma daj. Trubaci, sizilo, ludilo, ojha. Premazi kretene najgorim krkanlukom, nece oni to ni osjetiti, al imaces rezultate. Klub tone, na samom dnu tabele, rezultata nigdje, al nek dolazi Zvezda, ipak su oni veliki, bice kesa...
Citiraj:
samo mi nije jasno zasto nije bilo organizovanih vulturesa, pa ne moraju sad nedolazit zbog nekih ljudi koji su dosli sa strane, trebali su doc' i bodriti svoj klub.
Lesinari su navijaci banjaluckog Borca, a ne necija politicka masina. Organizovanih Lesinara je itekako bilo, oni su svoj posao obavljali na ulicama grada, a naravno bilo je i grupa na istoku, cujem momci sa Sokolca su to itekako osjetili...
Drago mi je sto je Istok pokazao za koga navija, da ste vidjeli erupciju odusevljenja kad je Borac dao gol, pa kuliranje cigana u onim dovikivanjima....nas grad
Prodje cirkus...