banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 05:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 11:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2005, 20:02
...

Poslednji put menjao gibojner dana 05 Sep 2006, 11:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
gibojner je napisao:
Zvezda je dosla na proslavu 80 godina od osnivanja Borca. Dosla bi i da nije predizborna kampanja. Da nije dosla srali bi sto nije, da je dosla u kombinovanom sastavu srali bi sto je dosla u kombinovanom sastavu, kad je dosla u punom sastavu sad je kobajagi dosla da ponizi Borac. Seljastvo, kompleks nize vrednosti, nedostatak godina i hronicni primitivizam...

ја неби, мени је криво кад дође овдје партизан, звезда.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 11:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao gibojner dana 05 Sep 2006, 11:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 11:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
нема више смисла да се јављам на ову тему,

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 11:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
r00t je napisao:
нема више смисла да се јављам на ову тему,

Slika

Vojvodinaaaaaaaa......yeaaaah!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 12:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Vasar dodje i prodje...
Znao sam da ce biti krkanije i masa dodjosa pa nisam ni isao.
Dobro je da je ova manifestacija primitivizma iza nas.Vidimo se u subotu u 16 h.

Volim te Borce

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Borac je pokazao da je dobra domacin, a vulturesi da su najveci seljaci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 13:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
malteras je napisao:

A ti si indijancina. Isto vazi i za ovog sto izjavljuje da je Zvezda dosla u svoj grad.

Citiraj:
Moji prijatelji su napadnuti od strane kretena koji se nazivaju navijachoima!!! Trazili su kreteni od njih da skinu Zvezdine dresove! Sto je najgore moji prijatelji su i veliki navijaci borca i stalno su na utakmicama... SRAMOTA

Da su oni neki navijaci Borca ovo im se sigurno ne bi desilo. Nadam se da su ih ovi nisu razbili, ipak, na simpatizere, klince, oceve sa djecom se nije obracala paznja.

Citiraj:
Vidim stalo ti je do Borca puno, a posebno do njegovih 80 godina postojanja. Izgleda da tvoja ljubav prema Borcu vrijedi otprilike 4 km, pošto 5 km ne želiš da daš...

Ti zaista mislis da je iko u organizaciji ove utakmice brinuo o velikom jubileju ? Aha, krenuli brinuti 10 dana prije odigravanja tekme, u septembru, od ovolike godine u kojoj se trebao slaviti jubilej, pred pocetak predizborne kampanje, i to bas Jelic. Sve je to samo paravan. Vidjelo se juce. Kostunica, Jocic, Dodik, Jelic, ma daj. Trubaci, sizilo, ludilo, ojha. Premazi kretene najgorim krkanlukom, nece oni to ni osjetiti, al imaces rezultate. Klub tone, na samom dnu tabele, rezultata nigdje, al nek dolazi Zvezda, ipak su oni veliki, bice kesa...

Citiraj:
samo mi nije jasno zasto nije bilo organizovanih vulturesa, pa ne moraju sad nedolazit zbog nekih ljudi koji su dosli sa strane, trebali su doc' i bodriti svoj klub.

Lesinari su navijaci banjaluckog Borca, a ne necija politicka masina. Organizovanih Lesinara je itekako bilo, oni su svoj posao obavljali na ulicama grada, a naravno bilo je i grupa na istoku, cujem momci sa Sokolca su to itekako osjetili...

Drago mi je sto je Istok pokazao za koga navija, da ste vidjeli erupciju odusevljenja kad je Borac dao gol, pa kuliranje cigana u onim dovikivanjima....nas grad ;)

Prodje cirkus...

Poslednji put menjao Supporter dana 05 Sep 2006, 13:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 13:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2006, 15:07
malteras je napisao:

Totalno su ispali out i ne fensi sto nisu pristali da ucestvuju u politickim igrama koje je organizovao znase ko i sto dolaze na neke debilne utakmice Modrica, Siroki , sto brane cast kluba koji je iz grada u kojem su se rodili i u kojem zive!!!! Seljacine!!!!!!!!!

Zato nasi prijatelji iz okolinje sela i ko zna od kud i sta uopsete rade u nasem gradu su najveci cooleri in i ostale fensi stvari!!!

Cmok

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Hm... Sve veliki Borčevci, Vulturesi i Banjalučani, a neće da dođu na proslavu 80 godina svog kluba. A sve zbog "predizborne kampanje SNSD-a" , "šugavih cigana" i "seljaka sa strane"...
Ispadošmo kompleksaši, malograđani i primitivci, a ima tu i dobrog manjka godina... Šta vas takozvane navijače boli uvo za SNSD, za "seljake" i za "cigane". Ionako ste govorili da idete da gledate svog Borca. Šta vas briga za politiku i za sve ostale. Kao što sam rekao, da ste pravi navijači kako sami tvrdite, organizovali bi se kao prava navijačka grupa, čestitali svom klubu rođendan, napravili dobrodošlicu gostima, koji na kraju krajeva nisu ni morali da dolaze u Banja Luku.

Uostalom, što se mene tiče Zvezda u Banja Luci nikad neće biti gost, kako je i sam Piksi izjavio. Kad god dođe u Banja Luku, dolaziće u bratski i prijateljski grad, gdje nikad neće biti gost... Kompleksaši i provincijalci koji su vrijeđali i dalje vrijeđaju goste iz Beograda, mogu samo da odrastu. Srećom pa pravi Banjalučani i ljudi koji istinski cijene i poštuju Borac, neće da se spuštaju na taj nivo. Takvih je nažalost malo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 14:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
ja bih najvise voleo da zvezda ovde dolazi svake godine a bogami i partizan,vojvodina i ostali srpski klubovi............stari sam vultures jos iz vremena pre rata,nisam propusto ni jednu tekmu borca ali od kada ovde gostuju razni zrinski,siroki,sarajeva i ostali invalidi postao sam totalno nezainteresovan..........

da su ovo pravi vulturesi oni bi sprjecili na sve moguce nacine i svim sredstvima da borac igra ovu invalidsku ligu bih i zahtjevali stvaranje jedinstvene srpske lige,i tako pomogli svom klubu,ovde bi dolazili partizan,zvezda,vojvodina,ofk beograd.....stadion bi pun ko sibica,borac bi tako ekonomski ojaco sto bi se odrazilo i na kvalitet ekipe,ovako dok smo u ovoj sugavoj bh ligi bicemo stalno dno dna

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
r00t je napisao:
ДЕЛИЈЕ Демократска странка(ДС),
Slika

УПРАВА КЛУБА Демократска странка Србије(ДСС)

:)

Dize li se kad desna ruka u vazduh? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 15:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Sep 2006, 15:01
NACIONALNI STROJ je napisao:
ja bih najvise voleo da zvezda ovde dolazi svake godine a bogami i partizan,vojvodina i ostali srpski klubovi............stari sam vultures jos iz vremena pre rata,nisam propusto ni jednu tekmu borca ali od kada ovde gostuju razni zrinski,siroki,sarajeva i ostali invalidi postao sam totalno nezainteresovan..........

da su ovo pravi vulturesi oni bi sprjecili na sve moguce nacine i svim sredstvima da borac igra ovu invalidsku ligu bih i zahtjevali stvaranje jedinstvene srpske lige,i tako pomogli svom klubu,ovde bi dolazili partizan,zvezda,vojvodina,ofk beograd.....stadion bi pun ko sibica,borac bi tako ekonomski ojaco sto bi se odrazilo i na kvalitet ekipe,ovako dok smo u ovoj sugavoj bh ligi bicemo stalno dno dna

....Da kratko i jasno odgovorim na tvoje pitanje, Partizan, zvezda i ostale nabrojane ekipe dolaze iz Srbije, Borac je u BiH, i hajde objasni kako da igraju u istoj "srpskoj" ligi kad se radi o dvije razlicite drzave?.....
Seljak ostaje seljak, dzaba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 15:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

A balija ostaje balija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
HR je napisao:
r00t je napisao:
ДЕЛИЈЕ Демократска странка(ДС),
Slika

УПРАВА КЛУБА Демократска странка Србије(ДСС)

:)

Dize li se kad desna ruka u vazduh? :)

KAKVA SRAMOTA
NAPRED PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
Nitro je napisao:
Malo poštovanja prema klubu koji je došao na proslavu 80-godišnjice kluba nije bilo naodmet... Stoga je i ono "Ciganske pi.ke" i slične prozivke bilo nepotrebno, jer se radilo o prijateljskoj utakmici...

A to za koga će ko da navija je stvar ličnog izbora, pa nešto kontam...

Citiraj:
zvezda ima svoj grad a ovaj grad ima svoj klub,

Ovaj grad ima nekoliko svojih klubova...

Citiraj:
Nema smisla dati 5 maraka da bi gledao cigane kako se sprdaju sa borcem!!!

Vidim stalo ti je do Borca puno, a posebno do njegovih 80 godina postojanja. Izgleda da tvoja ljubav prema Borcu vrijedi otprilike 4 km, pošto 5 km ne želiš da daš...
Da ste svi vi bar upola navijači kako za sebe tvrdite, lijepo bi se organizovali, napravili dobru atmosferu na stadionu, prijateljski dočekali veliki klub koji je došao da odigra revijalnu utakmicu i uljepša proslavu vašeg kluba, a ne bi se busali u prsa navijačkim entuzijazmom i ispirali usta ljudima koji simpatišu neki drugi klub.

1. Ako je prijateljska utakmica nema potrebe za onih 1:5, licno nisam bio na smotri cobana pa me ne zanima sta je grupica seljaka uzvikivala predstavljajuci se kao lesinari. Ali bitno je da to oni nisu niti ce ikada biti!! dodju svake prestupne godine na utakmicu i to ako ne pada kisa, a vjeruj mi nisu dosli gledati borac. Realno zvezda je puno bolja od borca ali ako je tako "veliki" klub sto to nije prikazala protiv Milana.

2. Nije do pet maraka(ionako ne placam ulaz imam sezonsku kartu). To koliko ja volim borac to ti nemozes ni zamisliti, pa te fino molim da se suzdrzis od takvih komentar. Nijedan pravi delija nije bio na utakmica kao ni lesinar. Bili su samo "zvezdasi" iz okolnih "metropola". A slican sastav je bio i ljudi na istoku.
Jos nesto neko je spomeno da su njegove drugove napali "samo" zato sto su nosili obiljezja crvene zvezde, izvini ali meni je malo nenormalno da ljudi iz banjaluke sjede na istoku u zvezdinim dresovima, da sam bio licno bi ih napao.
Ljubav prema Borcu se ne pokazuje jednom u deset godina kada se obiljezava godisnjica, inace to je za nas narod tipicno tako se isto sjete i zrtava jasenovca samo na godisnjicama, ljubav prema borcu se nosu u srcu svaki dan i pokazuje se odlaskom na gostovanja, dolaskom na prvu ligu republike srpske kad gostuje teslic ili tako neki mali klub. TEK TAD SE VIDI DA SI DOSAO DA BODRIS BORAC!!!
Mozda Borac nikad nece biti "veliki" klub kao Partizan ili Zvezda pa ce djeca odavde uvjek se djeliti na "grobare" ili "delije", ali ja smatram da je to sramota, pored naseg borca vi navijate za klub udaljen 320 km, ali srecom nisam usamljen ima jos istomisljenika koji dolaze redovno na istok. I kako uopste ocekujete da borac postane "veliki" klub bez podrske ljudi iz grada?
TI SI NASA PRVA LJUBAV!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
čovječe, nevidjeno si glup.

zvezda nije klub, zvezda je institucija, ime, tradicija, ponos.
zvezda je najveći i najtrofejniji srpski fudbalski klub svih vremena.

za nju se ne navija samo u beogradu, za nju se navija u sidneju, parizu, rimu, banjaluci, prijedoru, bijeljini, podgorici, nišu, moskvi, njujorku, ... gdje god ima srba.

zvezda prevazilazi sve granice.

a, grobari neka idu u sarajevo i zenicu i neka tamo uveličavaju neke proslave.

zvezdo hvala ti što si bila u banjaluci, ovdje nisi gost, ovdje si domaćin.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 18:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Sep 2006, 15:01
acrobatico je napisao:
čovječe, nevidjeno si glup.

zvezda nije klub, zvezda je institucija, ime, tradicija, ponos.
zvezda je najveći i najtrofejniji srpski fudbalski klub svih vremena.

za nju se ne navija samo u beogradu, za nju se navija u sidneju, parizu, rimu, banjaluci, prijedoru, bijeljini, podgorici, nišu, moskvi, njujorku, ... gdje god ima srba.

zvezda prevazilazi sve granice.

a, grobari neka idu u sarajevo i zenicu i neka tamo uveličavaju neke proslave.

zvezdo hvala ti što si bila u banjaluci, ovdje nisi gost, ovdje si domaćin.

Prvo kazes gdje god ima srba tu se navija za zvjezdu pa onda kazes da zvezda prevazilazi sve granice....Da je zvezda veliki klub, ko sto ti to hoces da kazes, za nju bi se navijalo i u kini medju kinezima, Japanu medju japancima, u Francuskoj medju francuzima ( a ne samo srbima)....kao sto kinezi, francuzi, japanci etc navijaju za Milan, Real, barcu Manchester i ostale VELIKE klubove.....
Banja Luka ima jedan veliki klub, zvani Borac, a svi ostali su gosti.....tu podrazumjevamo i ebenu zvezdu,.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ako je prijateljska utakmica nema potrebe za onih 1:5, licno nisam bio na smotri cobana pa me ne zanima sta je grupica seljaka uzvikivala predstavljajuci se kao lesinari. Ali bitno je da to oni nisu niti ce ikada biti!! dodju svake prestupne godine na utakmicu i to ako ne pada kisa, a vjeruj mi nisu dosli gledati borac. Realno zvezda je puno bolja od borca ali ako je tako "veliki" klub sto to nije prikazala protiv Milana.

Ti očito ne shvataš termin prijateljska utakmica. Ti izgleda priajteljskom utakmicom smatraš utakmicu u kojoj se dogovri rezultat kako bi odgovrao nečijoj sujeti. Priejteljska (revijalna, netakmičarska) utakmica se razlikuje od običnih jer nema rezultatski značaj. Znači Zvezda je trebala da pusti Borac da pobijedi ili da odigra nerješeno, pa bi se ovdje utakmica onda smatrala prijateljskom. Kakav neviđen biser...
A Zvezda jeste veliki kub bez obzira šta ti ovdje napričao. Pokazala je to i protiv Milana, pokazala je to i dolaskom u Banja Luku. Znači nemoj da se sramotiš takvim nebuloznim izjavama, molim te...

Citiraj:
meni je malo nenormalno da ljudi iz banjaluke sjede na istoku u zvezdinim dresovima, da sam bio licno bi ih napao.

A da sjede u dresu reprezentacije Srbije, bilo bi u redu. Jedino što je nenormalno u svemu tome je tvoj komentar.

Citiraj:
ali ja smatram da je to sramota, pored naseg borca vi navijate za klub udaljen 320 km, ali srecom nisam usamljen ima jos istomisljenika koji dolaze redovno na istok. I kako uopste ocekujete da borac postane "veliki" klub bez podrske ljudi iz grada?

Borac jeste veliki klub u određenim okvirima. Da bi se vratio tamo gdje je naekad bio potrebno je puno truda i još mnogo čega, a neprijateljski doček prijateljskih klubova nije nešto što će pomoći klubu. Toliko da se razumijemo.

Citiraj:
Banja Luka ima jedan veliki klub, zvani Borac, a svi ostali su gosti.....tu podrazumjevamo i ebenu zvezdu,.

Da li bi i reprezentacija Srbije bila gost, da igra utakmicu u Banja Luci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 18:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Da dodje 'modri united' prebio bi i zvezdu i borac zajedno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]