banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 19:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
slazem se :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Nismo,nismo...! :wink:
Samo lagano.Leci ce sve na svoje mjesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Taktika "Jal pukovnik, jal pokojnik" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 00:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
ne da mi se opet odgovarati na nitrove budalastine...
no, mozda ipak i odgovorim...
napomenimo da je sve sto su nitro i kralj petar zajednickim snagama napisali totalna glupost...pocev od toga da je bilo pametno ubaciti nenada djordjevica, sto je i petkovic vrlo brzo shvatio (pa je zamijenio djordjevica). nastranu sto je duljaj cak i brzi od djordjevica, situacija na terenu je jasno pokazala nelogicnost toga da djordjevic markira robena...kad ga je preuzeo duljaj, sve je bilo donekle bolje. dalje, gluposti oko toga da je savo odigrao sjajno, vidjeli smo da je skinuo loptu kezmanu u jedinoj suvisloj akciji koju smo imali, previse je solirao i pokusavao da dribla, a previse je trom da ikoga prodje. a ako mu se onaj mlak udarac direktno u golmana sa ivice sesnaesterca racuna u dobre poteze, onda stvarno ne znam...
ordinarnu glupost o uspjesnosti nadja i duljaja u razgradjivanju igre holandije , kada holandija da gol u 18 minutu i jos osim toga napravi nekoliko dobrih prilika ne vrijedi ni komentarisati...cudno kako su holandjani pored nasih tako uspjesnih kvarisa igre uspijevali da drze loptu po 5 minuta u svom posjedu kad smo gubili 1:0 i da se nesmetano dodaju ispred naseg sesnaesterca

ah da, i sto se tice "ofanzivnosti" kokua i van bomela, to je isto kao kad bi neko reko da igru barselone kreira van bomel, a ne kreiraju zili, deko i ronaldinjo. a sjecamo se i prosle sezone i psv-a kad su glavni za stvaranje prilika bilo demarkus bizli i park si jung, a nikako van bomel niti koku...

cudo jedno kako svi hvale naseg selektora i sarkasticno primjecuju "kako to njemu nije palo na pamet"...pa, ja i ne primjecujem da je njemu bilo sta pametno palo na pamet, s obzirom da smo protiv holandije pali bez ispaljenog metka, bez imalo zara i borbe, neizvjesnosti...najvise me nervira kad neko potpuno rutinski pobijedi tim za koji navijam...

ostaje nam vadjenje protiv argentine, koja nije bolja od holandije, ali nama jos manje odgovara, zato sto nacinu igre kakav mi danas gajimo ne odgovaraju ekipe sa tehnicki potkovanim igracima, jer nemamo igraca koji moze da odigra 1-na-1 sa bilo kim...dakle, jedina nada nam je agresivnost od samog pocetka, napadi preko krila, gdje bi moralo da se nadje mjesta za ljuboju i koromana, i mnogo bolje iskoristavanje dejana stankovica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nitro prica budalastine?

Citiraj:
ne da mi se opet odgovarati na nitrove budalastine...
no, mozda ipak i odgovorim...
napomenimo da je sve sto su nitro i kralj petar zajednickim snagama napisali totalna glupost...pocev od toga da je bilo pametno ubaciti nenada djordjevica, sto je i petkovic vrlo brzo shvatio (pa je zamijenio djordjevica). nastranu sto je duljaj cak i brzi od djordjevica, situacija na terenu je jasno pokazala nelogicnost toga da djordjevic markira robena...kad ga je preuzeo duljaj, sve je bilo donekle bolje. dalje, gluposti oko toga da je savo odigrao sjajno, vidjeli smo da je skinuo loptu kezmanu u jedinoj suvisloj akciji koju smo imali, previse je solirao i pokusavao da dribla, a previse je trom da ikoga prodje. a ako mu se onaj mlak udarac direktno u golmana sa ivice sesnaesterca racuna u dobre poteze, onda stvarno ne znam...
ordinarnu glupost o uspjesnosti nadja i duljaja u razgradjivanju igre holandije , kada holandija da gol u 18 minutu i jos osim toga napravi nekoliko dobrih prilika ne vrijedi ni komentarisati...cudno kako su holandjani pored nasih tako uspjesnih kvarisa igre uspijevali da drze loptu po 5 minuta u svom posjedu kad smo gubili 1:0 i da se nesmetano dodaju ispred naseg sesnaesterca

Kao prvo ekspertu, nisam rekao da je potez sa Djordjevicem bio pametan, vec da je imao svog smsla, a da to nije bila besmislica kako vecina smatra...
Kao drugo, jel' vi stvarno mislite da je nas selektor lud covjek koji nama pojma sta radi, a svi ovdje ukljucujuci i mene smo opasni fudbalski strucnjaci koji znaju bolje od njega.
Kao trece - Duljaj brzi od Djordjevica? Mnogo mi ti znas... Necu ni da komentarisem...
Kao cetvrto - "Situacija na terenu je pokazala"... Pa i budala je u stanju da vidi stvari kad utakmica pocne. Poslije utakmice je lako biti pametan. Da je utakmicu poceo Basta na toj istoj poziciji i odigrao lose, opet bi svi kritikovali sto nije igrao neko drugi.
Kao peto - da si pratio utakmicu vidio bi da je gol Holandije dosao kroz sredinu, poslije neuspjele ofsajd zamke Djordjevica i Gavrancica. Druge dvije prilike opet je napravio sam Roben solo ulazima sa lijeve strane i uopste je cijelu utakmicu jedina opasnost dolazila od njega, znaci da je defanzivni dio vezne linije dobro odradio posao zaustavivsi holandske vezne igrace.

Dalje...
Citiraj:
ah da, i sto se tice "ofanzivnosti" kokua i van bomela, to je isto kao kad bi neko reko da igru barselone kreira van bomel, a ne kreiraju zili, deko i ronaldinjoa sjecamo se i prosle sezone i psv-a kad su glavni za stvaranje prilika bilo demarkus bizli i park si jung, a nikako van bomel niti koku...

Park Ji Sung, a ne park si jung, a kreatori igre u tom PSV-u su bili Van Bomel i Koku. Mislio sam da znas malo vise o fudbalu, posto vezni red u Barseloni cine Deko, Van Bomel i Edmilson, gdje je Edmilson defanzivni vezista, a Ronadlinjo i Zili djeluju iza Etoa kao dva poluspica. Pogledaj sastav iz finala LS i raspored igraca. Ma ne da mi se o tome, a i nije o tome tema...

Ostavite se kritika za kraj prvenstva... I Brazil je na jedvite jade pobijedio Hrvatsku, a Hrvati se trude da nadju nesto pozitivno u svemu tome. Zasto? Jer vole reprezentaciju i uz nju su i u pobjedi i u porazu. Zbog toga su uspjesniji od nas, jer ne pljuju svoje i trude se da reprezentacija i onaj koji je vodi ima punu podrsku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
jevric

duljaj -basta krstajic gavrancic dragutinovic

nadj

koroman djordjevic stankovic

ljuboja milosevic

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2006, 11:20
Rutavo ce biti,nije da :-? nece,je*o nas je vidic sa koljenom,al ajd!Nismo mi Holandija pa da nam samo jedanm igrac igra :wink: :D
Ostaje nam da cekamo petak i navijamo za plave!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 12:37 
Početnik
Početnik

nitro, da stavimo tacku na raspravu, valjda je za ocekivati da selektor bolje od nas zna koji igrac moze da odgovori kojem zadatku, sto on bas i nije pokazao, jer je jos mateus prije godinu dana govorio da je nenad djordjevic slaba tacka prije utakmice protiv cska, i to se tad pokazalo kao tacno, pa je za ocekivati bilo da tako bude i sada (sto se i pokazalo).
a za igru barselone, no comment, ocigledno imamo razlicite poglede na to sta znaci "kreirati igru", jer po mom vidjenju kreiranja igre, u barseloni to rade ronaldinjo, deko i zili, jer oni najvise drze loptu u nogama i zadatak im je da uposljavaju napadace, koji postizu golove. isto su radi park i bizli u psv-u...

a, sto se tice hrvata, njihov problem i jeste to sto uvijek potpuno nerealno procjenjuju igru svoje reprezentacije. da su nesto mnogo uspjesniji od nas i nisu, na posljednjim velikim takmicenjima redovno otpadaju u grupi, tj. poslije 1998 nemaju nikakvih uspjeha. a to je upravo zato sto su potpuno neumjereni u hvaljenju svoje reprezentacije.
npr., protiv brazila su odigrali jednako kao i mi protiv holandije, samo sto nisu svjesni toga, nego na sav glas pricaju da su bili bolji i da ce bez problema da pobijede japan i australiju, ako odigraju isto kao protiv brazila. nastranu to sto je brazil bio mnogo bolji. isto je bilo i na proslom svjetskom prvenstvu, kad su dobili italiju (kad su imali nevjerovatno srece), i onda tu svoju losu partiju poceli da velicaju i pricali da ce, ako tako budu igrali, lako pobijediti ekvador. a ustvari se desilo da su vrlo lako izgubili

dakle, za razliku od hrvata koji nemaju snage za to, mi moramo sebi da priznamo da smo odigrali lose i da mnoge stvari moraju da se promijene ako zelimo da ne odstatiramo citavo prvenstvo. oni, ako hoce, nek hvale igru svojih na sva zvona, nek odigraju protiv japana i australije isto kao protiv brazila, pa ce da izgube obje utakmice.
mi moramo protiv argentine mnogo toga da promijenimo, ne treba da se lazemo da smo dobro igrali kad nismo. dakle, mnogo agresivnija i brza igra, sa brzim igracima moze da nam donese bod ili tri protiv argentine. dakle, moj prijedlog za formaciju

jevric
gavrancic krstajic dudic
dragutinovic basta

duljaj stankovic

ljuboja koroman

zigic

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 14 Jun 2006, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nema Vidića, nažalost.

Citiraj:
I Brazil je na jedvite jade pobijedio Hrvatsku

Brazil je Hrvatsku pobijedio rutinski. Igrali su sa 30% snage. Jedini razlog zbog kojeg nisu dali gol prije 44-og minuta je očajna partija Ronaldinja, koji nije imao nijedno suvislo dodavanje. No, da priču o Ronaldinju ostavimo za neku drugu priliku, ovo je bila tipična utakmica velike i male ekipe, gdje pri tom još mala ekipa ima izrazito balkanski mentalitet. Hrvati su jednostavno oduševljeni svojom partijom, eto bili smo ravnopravni cijelo vrijeme, bla bla, zaslužili smo neriješeno, bla bla, jedino onaj gol koji smo primili kvari sliku.
Mislim da će proći još nekoliko decenija dok fudbalski "stručnjaci" odavde (mislim na prostore bivše YU) shvate da razlika između velike i male ekipe leži UPRAVO U TOM JEDNOM GOLU. Brazil je jednostavno toliko bolja ekipa od Hrvatske, da nisu dali gol pred kraj prvog poluvremena, dali bi na početku drugog. Brazil je morao da pobijedi i to je očigledno. Isto kao što je svojevremeno Partizan "rasturao" Porto, vodili sa 1:0 i onda pred kraj prime pacerski gol i u revanšu naravno glatko izgube. Slično kao Zvezda protiv Barselone, sva sila napada, propuštenih prilika, onda nekako zabijemo golčinu, još se ni usporeni snimak nije završio a već je 1:1. Brazilcima napad uopšte nije funkcionisao, ali pošto su VELIKA EKIPA, imaju mogućnost da jedan igrač jednim sjajnim potezom riješi utakmicu (u ovom slučaju Kaka) i onda da vegetiraju po terenu i puste svoju odbranu da rutinski odrađuje posao protiv hrvatskog jalovog napada.
A Hrvati samo neka onako nadobudno uđu protiv Australije kao što su to nagovijestili poslije utakmice sa Brazilom pa nek se poslije čude "što su napadali devedeset minuta i onda im Tim Kejhil zabio u 91."
Inače, po teoriji "jedne šanse", na svakoj utakmici slabiji tim će imati jednu veliku priliku. Ako je ne iskoriste (a najčešće neće), onda su donji. Naši su imali tu priliku kad su se sudarili Savo i Kežman i to je sve, ostalo je bilo jalovo. Hrvati su imali tu priliku kod jednog prodora sa lijeve strane, kad je igrač bio sam u sredini. I to je to. Njihovi šutevi prema golu ne bi prošli pored Dide ni u narednih pedeset godina.
Naravno, ne pokušavam da kažem kako su Holanđani bolji od nas onoliko koliko su Brazilci bolji od Hrvata.
Još malo pa mi počinje Španija, pa odoh da gledam.
Mislim da imamo šanse protiv Argentine, ali su oni mnoooooooooogo bolji od nas i moramo dobro da zasučemo rukave.
Sad poslije svih onih uvreda na račun Đorđevića, nekako mi dođe žao. Bilo bi sjajno kad bi on recimo bio igrač utakmice :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 13:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Zlikovac je napisao:
jevric
gavrancic krstajic dudic
dragutinovic basta

duljaj stankovic

ljuboja koroman

zigic

Uopste se nebi slozio sa ovom formacijom, prvo zato sto Dudic je jos gori igrac od Djordjevica i ova formacija uopste nema smisla, jel ti si prakticno stavio formaciju 5-4-1, koja je najdefanzivnija formacija!!! Posto nema vidica najbolje bi bilo da igramo ovako:
jevric
krstajic i gavrancic - stoperi
duljaj - desno bek
krstajic i gavrancic - stoperi
dragutinovic - lijevi bek
nadj - zadnji vezni
Koroman - desni vezni
Stankovic - Centralni vezni
Djordjevic - lijevi vezni
Kezman i Milosevic - napad

Jedino bi mogli da korigujemo, ako ne ovako da igramo, onda da Basta igra desnog beka, a Duljaj zadnjeg veznog (ispada Nadj), ili da Ljuboja igra umjesto Kezmana!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Mislim da nema svrhe gurati cetvoricu u odbranu u situaciji kad ce Argentina svakako ici na X, a pogotovo sto nemamo pravog covjeka da zamijeni Vidica.
Znaci ona trojica u odbrani i dosta.
Duljaj ILI Nadj ispred kao stoper-cistac
4 u sredini
2 u napadu.

Ako se ispostavi da se sredina kontrolise ovom formacijom, treba u drugom poluvremenu izbaciti defanzivnog veznjaka, a ubaciti treceg napadaca (tj. preci na sa 3-5-2 na 3-4-3). Osim u slucaju da imamo gol-2 prednosti kad treba izvaditi oba napadaca, a ubaciti brzog Ljuboju i Nadja da pomogne odbrani.
Nema svrhe igrati kukavicki, jer je jasno sta nam je donijela takva igra protiv Holandije. A ne moze se pritiskati protivnicki napad na njihovoj polovini ako krenemo sa Nadj-Duljaj tandemom.

Cak i ako izgubimo, bar ce narod biti zadovoljan sto je ekipa pokazala hrabrost, a necemo se isfuravati 90 min. te poslije toga sto nam ekipa nije imala nikakvu ideju osim da gadja Zigica ili Milosevica u glavu...
Jedino ne znam hoce li selektor imati hrabrosti za ovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
nitro,... čuveni fudbalski ekspert :D

što se tvojih komentara tiče, bilo je tu lijepih bisera, onako za spomenar i dugo sjećanje,... baš si se proslavio nekim prognozama. a, vidim nastavljaš u istom ritmu.
brazil jedva pobijedio hrvatsku??? hihihi. da ti nije sparina udarila u glavu.
ljudi su igrali sa pola gasa, da su htjeli dali bi još tri gola. opušteno za tri boda i utakmicu koju će odmah zaboraviti. hrvati su sa druge strane igrali sa 150 posto snage i dali sve od sebe.

ajd živio ti meni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
i da nitro,...

još nešto. ja zaista mislim da je naš selektor budala i da ne zna šta radi. mislim da je senilan i izgubljen. mada bih volio da griješim.

kada je nedavno na jednoj press konferenciji nabrajao velike holandske igrače iz prošlosti, spomenuo je i krojfa, i neskensa, ... ali i rembranta.
treba li još???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
i da nitro,...

još nešto. ja zaista mislim da je naš selektor budala i da ne zna šta radi. mislim da je senilan i izgubljen. mada bih volio da griješim.

kada je nedavno na jednoj press konferenciji nabrajao velike holandske igrače iz prošlosti, spomenuo je i krojfa, i neskensa, ... ali i rembranta.
treba li još???

Takodje mislim da je selektor najslabija karika nase reprezentacije.
Ja sam svo vrijeme kvalifikacija izbjegavao da govorim o tome da je sansa za nas to sto smo u krajnje laganoj grupi sa indisponiranom Belgijom i Spanijom koja izgleda ima komlpeks prema nama veci nego mi prema njima. Prekosutrasnja utakmica ce pokazati da li je nasa reprezentacija srecnim okolnostima (slaba grupa) dosla do ovog prvenstva ili ne...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
acrobatico nemam zelje da ovo pretvaram u licnu raspravau izmedju mene i tebe. Ja za sebe ne tvrdim da sam fudbalski ekspert niti da znam sve za razliku od pojedinaca koji ovdje smatraju da su pametniji od selektora...

Citiraj:
brazil jedva pobijedio hrvatsku??? hihihi. da ti nije sparina udarila u glavu.
ljudi su igrali sa pola gasa, da su htjeli dali bi još tri gola. opušteno za tri boda i utakmicu koju će odmah zaboraviti. hrvati su sa druge strane igrali sa 150 posto snage i dali sve od sebe.

ajd živio ti meni...

no comment. Octo vidis samo stvari koje zelis da vidis, posto se ne bi bas reklo da je Brazil lagano dobio utakmicu, a fraza "igrali su koliko im je bilo potrebno" je prilicno trula i naivna, ali ovdje se ne govori o toj utakmici. Usput pogledaj na index.hr, sta o toj "laganoj pobjedi" misli i strijelac jedinog gola Kaka...

Citiraj:
ja zaista mislim da je naš selektor budala i da ne zna šta radi. mislim da je senilan i izgubljen. mada bih volio da griješim.

Svako ima pravo na misljenje kao sto rekoh, a tvoje misljenje i konstatacije inace imaju ogromnu vrijednost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Priznajem da sam fudbalski laik, ali me malo cudi da je neko spomenuo kako u Barceloni igru kreiraju Ronaldinjo, Deko, Zili.Cini mi se da su to fudbaleri koji se 90% vremena nalaze na protivnickoj polovini, a lopta mora nekako doci do njih. Izmedju ostalog, postoji centralni vezni igrac, u prevodu "kreator" igre. Osim tog fantasticnog zadnjeg pasa i realizacije koje pomenuti fantasticno rade, postoje ljudi koji tu loptu prenose do njih, odredjuju tempo igranja, nacin igranja (pritisak, defanziva...), forsiranje strane ili sredine..., a ako se slazete u Barseloni bi to bio Cavi, kao sto je slucaj u Spanskoj reprezentaciji.
Mislim da ne mozemo reci da su Hrvati igrali jednako lose kao mi. Brazilci su za klasu jaci od Holandije, a mozda su previse respektovali Hrvate koji su igrali dobro. Kovac je bio enigma (dok nije izasao), Babic i Prso su prolazili po lijevoj starni....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 12:58 
Početnik
Početnik

Citiraj:
no comment. Octo vidis samo stvari koje zelis da vidis, posto se ne bi bas reklo da je Brazil lagano dobio utakmicu, a fraza "igrali su koliko im je bilo potrebno" je prilicno trula i naivna, ali ovdje se ne govori o toj utakmici. Usput pogledaj na index.hr, sta o toj "laganoj pobjedi" misli i strijelac jedinog gola Kaka...

zar ti nije pomalo cudno da svi favoriti na ovom prvenstvu pobjedjuju autsajedere sa po 1:0, 2:0 ili 2:1, i da svi autsajderi poslije pricaju kako su bili bolji, napadali, al eto nisu imali srece. brazil je upravo igrao onoliko koliko im je i trebalo. pa isto smo i mi odigrali protiv holandije kao i hrvati protiv brazila, pa smo mi svjesni da nismo bili ni blizu pobjede, tj. da nas je holandija prilicno rutinski pobijedila.
a ako citas gluposti sa index.hr, onda nek ti je sa srecom...uostalom, pogledaj izjave van bastena i robena poslije utakmice holandije sa nama, pa ces vidjet da i oni nas hvale do neba...to se zove 'kurotazija'

a sto se tice nase formacije, mislim da igra sa dva tipicna spica nama uopste ne odgovara, jer nemamo dovoljno kvalitetan srednji red koji moze da stvara prilike, a i vidimo da nam se napadaci slazu ko rogovi u vreci, tj. da se u prilikama uglavnom sudaraju. protiv holandije se uopste nije vidjelo da igramo sa dva spica, jer zigic nije imao kome da spusti lopte (ljuboje nije bilo nigdje), a kad su igrali savo i kezman, uopste nisu funkcionisali...dakle, potrebno nam je vise ofanzivnih igraca u sredini, pogotovo na krilima, gdje mogu dobro da odigraju ljuboja i koroman, uz mnogo ofanzivniju igru djordjevica i stankovica, mogli bi da stvore tri-cetiri prilike napadacu (zigicu ili savi), od kojih bi bar jedna mogla da zavrsi golom...
ako stvari u odbrani budu funkcionisale, onda bi mogli nesto i da ocekujemo protiv argentine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

PO hiljaditi put - Savo treba igrati poluspica da navuce dva-3 igraca na sebe i gurne loptu nekome sa strane, ili neku paralelu Kezmanu - Kezman tako jedino i moze dati gol, osim ako ga ne cuva neki totalni levat koga on moze predriblati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 20:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 23:12
Sve ekspert do eksperta ! 8)

Pustimo Petkovicu neka odradi jos ove dvije utakmice pa cemo vidjeti sta dalje !

NAPRED SRBIJA !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Нећу бити ни песимиста ни оптимиста већ реалан: Не знам зашто се толико узбуђујете, неки ми чак дјелују и изненађени. У фазону, како су могли да играју онако лоше против Холандије. Па људи приберите се, квалитет већине играча је велика нула, квалитет стручног штаба такође ... кад то спојите добијете једну неквалитетну репрезентацију. Премотајте мало филм и упоредите игру против Холандије и игру репрезентације након рата па овамо ... идентично! Као да смо ми некада играли боље?! Не могу да се сјетим утакмице између СЦГ и неке јаче репрезентације у којој сам уживао у игри наших репрезентативаца ...
Како ћемо проћи против Аргентине, реално и генерално гледајући, зависи од Аргентине, а не од нас ... тј. од тога како они буду играли, јер ми смо иначе репрезентација са фактором изненађења нула.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]