Citiraj:
Taj (ružni, neugledni, mali) "stadion" (pa zar ima neko ko i za njim žali... svašta...) je srušio Cajavec, prodao zemlju investitoru i dobiće nekoliko stanova za svoje radnike. Kakve veze sa tim ima grad i rupa preko puta ?
Pomijesao si sve druze... Nije bitno ko je srusio mali Borcev stadion, bitno je da je grad morao da ga sacuva, jer pored cinjenice da u gradu ima malo sportskih terena, taj stadioncic ima i odredjenu vrijednost, koja se ne mjeri u konvertibilnim markama.Ko je jednom zaigrao fudbala tamo, zna o cemu pricam... A rupa preko puta je lokacija pripremljena za gradnju, pa dolaze neki investititori i grade preko puta nje, pa onda 100 metara dalje na zelenoj povrsini, umjesto da se prvo taj prostor iskoristi...
Citiraj:
Zašto bi trenutno siromašan grad kao što je BL ulagao "milione" da napravi park preko puta zgrade vlade kad može dobiti "milione" za tu lokaciju ? Napravili su "vam" već jedan u centru. Stverno nismo toliko bogat grad da na svakom ćošku pravimo parkove od kojih nema ekonomske koristi.
Ne govori niko o milionima i ogromnim ulaganjima. Ako procitas moj post ponovo, vidjeces da sam rekao "minimalna ulaganja", nove klupe i neke betonske staze za setnju... Treba ocuvati zelene povrsine, jer ma sta neko mislio, zelene povrsine cine grad isto kao i zgrade i gradjevine, a ako cemo o ekonomskoj koristi, zasto ta pametna uprava grada nije na lokaciji starog Zenita napravila nesto drugo, a ne prilicno beskorisnu i "ekonomski neisplativu" zelenu povrsinu i statuu bana Milosavljevica...
Citiraj:
Ja mislim da je to cisto pranje novca
Naravno. Kod nas je to pokretac svega... A price o modernizaciji se serviraju naivnim gradjanima, da bi se opravdala ogromne svote novca koje se obrcu tokom takvih projekata...