E pa ovako, ajmo malo konkretno, da li je formacija 4-4-2 idealna?
mislim da ce Petkovic odigrati samo sa jednim napadacem, Kezmanom, a da ce Savo biti iza njega, i to ne bas "odmah iza". sigurno ce igrati previse oprezno, i iz toga mogu nastati samo problemi, iskreno volio bih da ne bude tako, ali toga se bojim.
E sad, mislim da niko drugi i ne moze sa Robenom, osim Duljaja.
Citiraj:
A sto se tice Zigica, mislim da pred njim imaju prednost Kezman (najbolji strelac SCG u kvalifikacijama) i Milosevic koji je igrao odlicno za Osasunu proteklu sezonu!!! Zigic ce u svakom slucaju uci u drugom poluvremenu utakmice sa Holandijom!!! E sad, ako bi se desilo da Savo neodigra bas najbolje protiv Holandije(vrlo je moguce), ja mislim da bi Zigic mogao biti u prvoj postavi protiv Argentine!!! Ali ipak, secate se EP2000, ko je dijelio 1. mjesto na listi strelaca sa Klajvertom, niko drugi nego Savo Milosevic!!!
Po mom misljenju, Savo ne moze trcati sa mladim/extra fizicki jakim/brzim holandjanima, sa kojima nece biti puno taktiziranja, ljudi ce probati da sve nadtrce na SP. Kao sto neko rece, Zigic treba da odigra ulogu kao i protiv Spanaca, da navuce na sebe odbrambene igrace, i ostavi prostora za Kezmana.
Drugo, U pravu si za Savu, to je bilo 2000!!!!!!!!!
Prije 6!(SEST!)godina.
Na Plavi.org ima odlicna postava, i savrsen sastav i ja mislim da bi to bilo najbolje protiv Holandije, ali mislim da ce Petko sa bunkerom "otvoriti" SP, ici na dva iksa, i nadati se pobjedi protiv Obale Slonovace.
Nazalost.
Citiraj:
Jeste logicnije, da igra Dudic ili eventualno da Basta igra desnog beka!!! Ali Petkovic je vec stavljao protiv BiH Duljaja na desnog beka, i odlicno je odigrao! Ako se sjecas, upravo je on bio taj koji je ubacio loptu sa desne strane, da bi je Zigic spustio Kezmanu i on nakraju zabio!!!
A sta mislis ko moze Zigicu bolje nabaciti Duljaj,(koji je to uradio jednom), ili Basta (Nebrojeno puta?).
Naravno ovim ne zelim da kazem da treba Basta da igra umjesto njega...
Mislim da treba da svako igra na svojoj poziciji jer je tu najjaci, a ne da igra druge pozicije samo zato sto to "moze " da igra.