banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

da cujem
3. mjesto u grupi 19%  19%  [ 10 ]
4. mjesto u grupi 15%  15%  [ 8 ]
1/8 finala 17%  17%  [ 9 ]
1/4 finale 17%  17%  [ 9 ]
polufinale 9%  9%  [ 5 ]
finale 9%  9%  [ 5 ]
prvak svijeta 15%  15%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 54
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nitro slažem se sa svim što si pisao, pustimo čovjeka da radi. Sigurno mu nije bila laka odluka da povede sina, mislim da je rekao da mu je to najteža odluka u karijeri. A sigurno mi malom nije lako jer zna kakav je sad pritisak na njegovom tati, a i na njemu samom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Pa nije on bas mali ima on svoja 32 kalendara...!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ne znam sto je ovolika frka - svakako imamo 4 napadaca - savo, kezman, zigic, ljuboja, a vec je utvrdjeno kako selektor nece imati petlje da igra sa 2 spica i savom kao poluspicem...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 01 Jun 2006, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Pa nije on bas mali ima on svoja 32 kalendara...!!

Stoji! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2006, 06:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
taj mali ima 32 godine i nije mali.

za englesku igra jedan teo volkot koji ima 17 godina.
španac andres iniesta ima 22 godine.
lukas podolski ima 21... itd.

kod nas jedan krasić nema šanse da igra za A tim, stojković je tek treći golman, ... itd. ali je zato tu tatin sin.

koliko je ilija pametniji od nas, vidjećemo jako brzo, već nakon lala.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2006, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Krasić se dovoljno pokazao na prvenstvu za mlade.
A inače, ovaj potez sa pozivanjem sina je genijalan i zbog toga što je uspio istovremeno da šukne moćnicima i iz Zvezde i iz Partizana i da im slikovito poruči "Boli me k... za vas". Ovo je dokaz da je ova reprezentacija u potpunosti Petkov izbor, tj. da mu je ne kroje Bjeković, Stojković i ostali. Lično bih volio da Dušan Petković zabije golčinu npr. Holandiji, pa da vidimo šta će onda Piksi da priča.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2006, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ljudi...evo nekih taktika koje ce pojedine repke primjenjivati na SP... :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

*Obratite paznju na nasu taktiku... :lol: :lol: :lol:
Odlican fazon s jednog foruma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2006, 01:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Mislim da je Petkovic VELIKI SELEKTOR, i to je pokazao u ovim kvalifikacijama, tako sto je SCG primila samo 1 gol,ostala neporazena i naravno sto je bili ispred velike SPANIJE!!! Sto se tice spiska reprezentativaca, to su oni momci koji su prosli kvalifikacije uz par malih zamena. Uz Ergica, najveca nepoznanica je taj mali, Dusan Petkovic! Vjerovatno je trebao pozvati Pantelica, ali sta je tu je! Covjek je pozvao sina! Treba ga razumeti!!! Ipak ostali dio reprezentacije, je ono sto mi najbolje imamo! Sto se tice Ramba, iako ima 34 godine, ja se nesjecam da ga je i jedan selektor pozvao u zadnjih 6-7 god za reprezentaciju, zasto bi Ilija bio izuzetak! Kazu da je dobar, nije dokazano u reprezentaciji!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2006, 01:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Boki PFC je napisao:
Ulrich je napisao:
ljudi moji pustite vi sad engleze i brazilce i malo se spustite na zemlju jer mi nemamo extra ekipu!Ako grupu prodjemo bice to ogroman uspjeh a vi vec krenuli pricati o finalu hehe mislim nemojte se na kraju razocarati kad budemo 4. u grupi :)

mozda nemamo ekstra ekipu, al imamo ekstra kolektiv i ekstru atmosferu i timu.A to je puno vaznije nego imati ekstra ekipu.Ekstra ekipu smo imali u Francuskoj 98 pa smo pogoreli.

Potpuno se slazem, nemamo velikih zvezdi, ali imamo kolektiv,ekipu, atmosferu, i sto je najvazniji Petko je u dobrom odnosu sa svim igracima! Ako se secate, bivsi selektori su se stalno nesto kacili sa igracima Savicevic sa Kezmanom, Boskov je glumio velikog selektora, i Djoric se svadjao sa skoro pola tima!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2006, 02:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Boki PFC je napisao:
Van Damme: I ja sam misljenja ako prodjemo grupu, da cemo preskociti i drugo kolo(Meksiko ili Portugal,mada mi nesto nagovestava da ce to bit POR),al onda u 1/4 finalu je velika sansa da dobijemo Engleze.Tako da nije samo Brazil taj koji nas jedini moze zaustaviti. Sa Englezima če stvarno bit gadno jer imaju ubitacnu sredinu. Al o tom potom kad preskocimo grupu.

Mislim ako prodjemo grupu da ce to biti zaista veliki uspeh, ali pravo veliki uspeh!!! E kada je prodjemo, onda nema granica! Zasto? Pa zato ako smo mogli da se nosimo sa selekcijama kakve su Argentina, Holandija i donekle Obala Slonovace, mozemo da se nosimo sa svima i do pobjedimo sve!!! Ako bi kojim slucajem bili prvi u grupi, onda bi pokazali da mozemo svakog pobjediti!!! Ako bi se nekako provukli kao drugi (sto ce biti najvjerovatnije), mislim da bi mogli daci do cetvrfinala sto bi bio ODLICAN uspjeh!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2006, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I meni se nešto javlja da ćemo biti drugi u grupi, i to sa pet bodova. A poslije toga će naša granitna odbrana da obavi posao. Treba samo da igramo englesku taktiku i da preskačemo sredinu terena, nadajući se da će bar jedna da prođe do Žigića, koji će da spusti za Kežmana u stopostotnoj prilici.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 04 Jun 2006, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Harvester je napisao:
I meni se nešto javlja da ćemo biti drugi u grupi, i to sa pet bodova. A poslije toga će naša granitna odbrana da obavi posao. Treba samo da igramo englesku taktiku i da preskačemo sredinu terena, nadajući se da će bar jedna da prođe do Žigića, koji će da spusti za Kežmana u stopostotnoj prilici.

I on naravno promasi :wink: )) Nema Vidica protiv Holandije... nadam se da ce Gavrancic da usjpesno obavi posao...

Samo znam da je ovo prvi put da necu strijepiti kad budemo igrali protiv velikih ekipa... zato sto smo bolji ... !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ako vec Vidic ne igra, ZAR nije logicnije da ga zamijeni Dudic, jer igraju na istoj poziciji, a ne da se pomjera odbrana, pa da neko ko nije lijevi ili desni bek, igra to.
Konkretno, zasto Duljaja prebacivati na LB, ako je najkorisniji tamo gdje sad igra?

Drugo, ZAR je ok da Zigic nije u startnoj postavi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Hajd da vise ne pljujete po covjeku:
Dušan Petković zbog pritiska javnosti napustio plave
BEOGRAD, 6. juna 2006. (Beta) - Fudbaler Srbije i Crne Gore Dušan Petković napustio je reprezentaciju, pošto nije mogao da izrži pritisak javnosti i oštre kritike zbog toga što se našao na spisku za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj...

http://www.beta.co.yu/default.asp?m=Sport,spo&j=sr&h=Home,sr&prikaz=1436525

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 00:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Ako vec Vidic ne igra, ZAR nije logicnije da ga zamijeni Dudic, jer igraju na istoj poziciji, a ne da se pomjera odbrana, pa da neko ko nije lijevi ili desni bek, igra to.
Konkretno, zasto Duljaja prebacivati na LB, ako je najkorisniji tamo gdje sad igra?

Drugo, ZAR je ok da Zigic nije u startnoj postavi?

Jeste logicnije, da igra Dudic ili eventualno da Basta igra desnog beka!!! Ali Petkovic je vec stavljao protiv BiH Duljaja na desnog beka, i odlicno je odigrao! Ako se sjecas, upravo je on bio taj koji je ubacio loptu sa desne strane, da bi je Zigic spustio Kezmanu i on nakraju zabio!!! :)

A sto se tice Zigica, mislim da pred njim imaju prednost Kezman (najbolji strelac SCG u kvalifikacijama) i Milosevic koji je igrao odlicno za Osasunu proteklu sezonu!!! Zigic ce u svakom slucaju uci u drugom poluvremenu utakmice sa Holandijom!!! E sad, ako bi se desilo da Savo neodigra bas najbolje protiv Holandije(vrlo je moguce), ja mislim da bi Zigic mogao biti u prvoj postavi protiv Argentine!!! Ali ipak, secate se EP2000, ko je dijelio 1. mjesto na listi strelaca sa Klajvertom, niko drugi nego Savo Milosevic!!!
Sve u svemu imamo 3 odlicna napadaca i kada se njima doda i Ljuboja (dao je 2 gola, za 2 min Koruskama-nisam siguran da li se ovako zove ali sl., u zadnjoj utakmici pripremnoj trening-utakmici), mislim da ko god igrao, bice dobro!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 19:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
ma kakav crni Dudic, jeste vi normalni.Taj nije u stanju ni da cuva jednog Burzanovića a kamoli jednog Van-Nisterloja. E sad ko ce biti desni bek, to je najvecje pitanje.Duljaj je sjajno odigro protiv BIH, tu ulogu al ovog puta ce mu bit znatno tezje, pogotovo ako tamo bude Robben. Mda zna se desit da Van-Basten prebaci Robna na levu stranu, a Van Persija na desnu. U tom slucaju cemo imati dosta muka pogotovo na desnoj strani, jer je Dragutinovic puno sporiji od Dukija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
najebali smo... mislim da smo dosta spori po bokovima, baš tamo gdje su holandjani strašno brzi i prodorni. ne znam ko može da čuva robena, snajdera ili van persija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
E pa ovako, ajmo malo konkretno, da li je formacija 4-4-2 idealna?

mislim da ce Petkovic odigrati samo sa jednim napadacem, Kezmanom, a da ce Savo biti iza njega, i to ne bas "odmah iza". sigurno ce igrati previse oprezno, i iz toga mogu nastati samo problemi, iskreno volio bih da ne bude tako, ali toga se bojim.

E sad, mislim da niko drugi i ne moze sa Robenom, osim Duljaja.

Citiraj:
A sto se tice Zigica, mislim da pred njim imaju prednost Kezman (najbolji strelac SCG u kvalifikacijama) i Milosevic koji je igrao odlicno za Osasunu proteklu sezonu!!! Zigic ce u svakom slucaju uci u drugom poluvremenu utakmice sa Holandijom!!! E sad, ako bi se desilo da Savo neodigra bas najbolje protiv Holandije(vrlo je moguce), ja mislim da bi Zigic mogao biti u prvoj postavi protiv Argentine!!! Ali ipak, secate se EP2000, ko je dijelio 1. mjesto na listi strelaca sa Klajvertom, niko drugi nego Savo Milosevic!!!

Po mom misljenju, Savo ne moze trcati sa mladim/extra fizicki jakim/brzim holandjanima, sa kojima nece biti puno taktiziranja, ljudi ce probati da sve nadtrce na SP. Kao sto neko rece, Zigic treba da odigra ulogu kao i protiv Spanaca, da navuce na sebe odbrambene igrace, i ostavi prostora za Kezmana.
Drugo, U pravu si za Savu, to je bilo 2000!!!!!!!!!
Prije 6!(SEST!)godina.
Na Plavi.org ima odlicna postava, i savrsen sastav i ja mislim da bi to bilo najbolje protiv Holandije, ali mislim da ce Petko sa bunkerom "otvoriti" SP, ici na dva iksa, i nadati se pobjedi protiv Obale Slonovace.
Nazalost.

Citiraj:
Jeste logicnije, da igra Dudic ili eventualno da Basta igra desnog beka!!! Ali Petkovic je vec stavljao protiv BiH Duljaja na desnog beka, i odlicno je odigrao! Ako se sjecas, upravo je on bio taj koji je ubacio loptu sa desne strane, da bi je Zigic spustio Kezmanu i on nakraju zabio!!!

A sta mislis ko moze Zigicu bolje nabaciti Duljaj,(koji je to uradio jednom), ili Basta (Nebrojeno puta?).
Naravno ovim ne zelim da kazem da treba Basta da igra umjesto njega...

Mislim da treba da svako igra na svojoj poziciji jer je tu najjaci, a ne da igra druge pozicije samo zato sto to "moze " da igra.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2006, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se iskreno nadam da Petko nije toliko lud da zabunkera prve dvije utakmice. Mi, iako smo prvenstveno poznati po jakoj odbrani, zapravo mnogo više golova dajemo iz prekida i ubacivanja sa strane nego iz kontranapada. Bude li samo jedan špic (Kežman) to će da bude pravo davljenje i bez ikakvih izgleda da nekom damo golčinu. Ako Savo bude igrao polušpica, to znači, kuku meni, da će neprekidno da vršlja između centra i protivničkog šesnaesterca i da pokušava one svoje driblinge. Naravno, izlišno je govoriti da do Kežmana neće doći nijedna lopta, on će konstantno morati da se krvi sa trojicom ili četvoricom protivničkih odbrambenih igrača i pokušava da uhvati neku loptu izbijenu iz odbrane (pošto oni naši kilavci iz sredine terena nisu ni za šta sposobni). Savo treba da igra špica, s tim da mu se izričito zabrani da izlazi iz protivničkog kaznenog prostora. Ili da igra Žigić. Pošto je Savo star i spor, mislim da je bolje da igra Žigić, a Savu uvesti kad budemo čuvali rezultat, on može da davi loptu pola sata, a možda mu se omakne pa zabije i neki od onih svojih čuvenih golova kukom, ramenom, leđima, stomakom ili sl.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 15:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Video sam sastav na plavi.org, i mislim da je suvise napadacki, i da bi nas u tom slucaju Holandjani razbili po bokovima!!! Mi jednostavno moramo da igramo sa bekovima, i desnog beka mora da igra duljaj ili basta(mada mislim da ce da igra duljaj 100%)!!! Mislim da trebamo da prabamo sa 2 spica Savom i Kezmanom, i ako nebude islo da u drugom poluvremenu udje Zigic!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]