banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

da cujem
3. mjesto u grupi 19%  19%  [ 10 ]
4. mjesto u grupi 15%  15%  [ 8 ]
1/8 finala 17%  17%  [ 9 ]
1/4 finale 17%  17%  [ 9 ]
polufinale 9%  9%  [ 5 ]
finale 9%  9%  [ 5 ]
prvak svijeta 15%  15%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 54
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
:) $ (: je napisao:
Kontam da će nas momci prijatno iznenaditi na SP. Nema tu nekih ekstra umišljenih zvezda kao što su bili Mijat, Dejo i ekipa, koja je bila raspoložena samo za slikanje :mad:

Тад (98.) су ме момци разочарали, а о Сантрачу сам мислио све најгоре. Кад посматрам ту генерацију 8 година касније имам потпуно другачије мишљење. Људи су испали безвезе од Холандије, Мијат је сломио пречку оним пеналом, а квалификације смо екстра квалитетно одиграли у тешкој групи (Чешка, Словачка, Шпанија).
Волио бих да и сад будемо 10. као и у Француској.
Екстра успјех!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 21 Maj 2006, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Što se tiče naše grupe, stvari ovako stoje: Ravnopravna borba za prva dva mjesta će da se vodi između naših, Argentinaca i Holanđana. Obala slonovače će u najboljem slučaju da osvoji jedan bod (i to od nas, jer ih i Argentina i Holandija sigurno dobijaju s 1:0 odnosno 2:0). Ja ne znam zašto su svi zaljubljeni u Drogbu. Dotični je u najboljem slučaju solidan napadač, ni približno klasa npr. Anrija ili Ševčenka, na stranu što u Čelsiju iza njega igra Frenk Lampard, a u reprezentaciji... hmmmmm...
Drugo, mi slučajno imamo odbranu koja je među najboljima u Evropi i mogu da se kladim u vlastiti šešir da se dotični neće ni vidjeti na toj utakmici. Dakle biće 0:0 ili 1:0 ako uspijemo da proturimo kakvu upotrebljivu loptu Kežmanu ili Žigiću, što neće biti lako kad se ima u vidu kakve bandere nam igraju u sredini terena (oj Rambo, gdje li si...).
A inače, nemojte da se previše brinete zbog Argentine i Holandije, nisu Pekerman i Van Basten idioti, oni sasvim dobro znaju ko im treba, ko ne treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 01:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Evo da i ja budem malo euforican - Koga cuva Vidic Nemanja, taj proci nikud nece :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 02:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
Citiraj:
E ti si krajnje zanimljiv... Sta si se uhvatio Weaha i Liberije. Liberija nikad nije ni bila u prilici da nesto napravi, jer pored Weaha nikad nije imala nekog makar prosjecnog igraca... Znaci porediti Liberiju tada i sadasnju ekipu Obale Slonovace je smijesno...
A ako nisi shvatio, Obala Slonovace ima bar 5 ili 6 odlicnih igraca i svi isticu upravo cinjenicu da Drogba nije sam Obala Slonovace. Svakog protivnika teba respektovati jer niko nije slucajno dosao na SP. Tako smatra vecina fudbalskih strucnjaka, medju njima i nas selektor, a jedini se ti fudalski znalac nasao da kazes kako je "Obala Slonovace bezopasna"... Ne budi smijesan, danas u fudbalu nema lakih ni slabih protivnika, posgotov ne na SP. Uostalom ta slaba Obala Slonovace je bolje od nas rangirana na listi FIFA...

A sto se tice Partizana i Artmedije, zar ti strucnjace ne mislis da ekipa koja jedan Seltik raznese sa 5:0, zasluzuje makar respekt... A Partizan je izbacio sam sebe, jer nije bio u stanju da postigne gol za 180 minuta igre...

mene samo strasno nervira sto mi uvijek sebi nabijamo komplekse da su drugi bolji od nas, pogotovo u fudbalu. mislim da je krajnje vrijeme da mi makar u jednu utakmicu udjemo bez tog kompleksa, pogotovo kad igramo sa slabijima od sebe.
sjecam se mnogih vajnih strucnjaka koji su proslo svjetsko prvenstvo davali razne izjave o tome kako su kamerun i nigerija strasni, kako ce neko od njih doci do polufinala, a isti su odmah poispadali...a dalje je prosao senegal, samo zato sto nije respektovao nikoga i nista...
ajde jednom da mi utakmici pridjemo kao tim koji je favorit...pa necemo igrati protiv ronaldinja ili anrija, nego protib drogbe...
a, od selektora nisam ni ocekivao da kaze "obala slonovace veze nema"...poslije azerbejdzana, da smo u grupi sa bangladesom, svi bi pricali da svakoga treba respektovati....

a partizan je izgubio od artmedije zato sto su "strucnjaci" ubacili u glave igracima da ih artmedija moze izbaciti, da moraju da daju gol u prvih 10 minuta, inace ce sve da propadne...da ne pobjedjuje uvijek bolji, da su oni pobijedili celtic 5:0 (i drugu izgubili 4:0, a mogli su i mnogo vise)...
da je partizan u utakmicu usao sa politikom "jebe nam se kako su igrali sa celticom, znamo njihove lose strane, bolji smo od njih i pobijedicemo, makar dali go u 98 minutu ili na penale", prosao bi ladno dalje...
no, vec vidim istu sliku sa "strasnom" obalom slonovace i najboljim svjetskim igracima, bona-nesto kaluom, kolo tureom (mos mislit)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 02:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
ah da, i mislim da se na citavom svjetskom prvenstvu, holandija i njemacka najvise potcjenjuju...siguran sam da ce jedni od njih igrati finale...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 13:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
Zlikovac je napisao:
ah da, i mislim da se na citavom svjetskom prvenstvu, holandija i njemacka najvise potcjenjuju...siguran sam da ce jedni od njih igrati finale...

Nemacka mozda stigne do finala, jer su skoro nesavladljivi pred svojom publikom, a Holandija tesko. Jest da imaju mlade igrace koji su jako kvalitetni, al sjebace ce se oni sami bas zbog neiskustva a i psihe. Ako im ne krene, brzo ce gubit zivce i tu je nasa sansa protiv njih.

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 21 Maj 2006, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Ukrajina u 1/2 finalu!

Pobjednik prvenstva Francuska!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 15:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Brazil će uzeti prventsvo,, a Srbija ako prođe grupu dobro je!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 20:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
BiH osvaja...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 23:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
ma do polufinala dolaze 100% :wav:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 07:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Ma svi su favoriti nikad se nezna koja ce ekipa ovaj put sinuti.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2006, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je sasvim tačno. Mislim da masa ekipa ima šanse da osvoji prvenstvo - Brazil, Argentina, Italija, Njemačka, Francuska, Engleska, Holandija i naravno mi. Od reprezentacija koje se iz bilo kog razloga ubrajaju u favorite, mislim da jedino Španija nema nikakve šanse da nešto uradi, jer im je ekipa očajna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2006, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Evo ovako, mislim da imamo jedan veoma dobar tima i odlicnog selektora Petkovica. Sto se tice nase grupe i protivnika, nasa je grupa zaista grupa smrti i ako je prodjemo jedini ko nas moze zaustaviti je Brazil u finalu!

Sto se tice Obale Slonavece mislim da je previse dizu, i da osim nekoliko pojedinaca nemaju nekakam tim koji mi nebi mogli da pobjedimo.

Sto se tice Holandije, ovaj tim ima veoma slabu odbranu, bez pravog imena, a mi nismo bas efikasnije u napadu, pa bi to mogao da bude remi.

Argentina je najjaci protivnik, ali ako su ih Hrvati mogli pobjediti, mozemo i mi da izvucemo remi ili eventualno da pobjedim

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2006, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drugo je to, Hrvati su ih pobijedili u prijateljskoj utakmici.
Mada i ja mislim da možemo da ih skinemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 15:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Van Damme: I ja sam misljenja ako prodjemo grupu, da cemo preskociti i drugo kolo(Meksiko ili Portugal,mada mi nesto nagovestava da ce to bit POR),al onda u 1/4 finalu je velika sansa da dobijemo Engleze.Tako da nije samo Brazil taj koji nas jedini moze zaustaviti. Sa Englezima če stvarno bit gadno jer imaju ubitacnu sredinu. Al o tom potom kad preskocimo grupu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 20:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ljudi moji pustite vi sad engleze i brazilce i malo se spustite na zemlju jer mi nemamo extra ekipu!Ako grupu prodjemo bice to ogroman uspjeh a vi vec krenuli pricati o finalu hehe mislim nemojte se na kraju razocarati kad budemo 4. u grupi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ostadosmo izgleda bez Vucinica...
Povreda ligamenata naseg napadaca ce odvojiti od terena oko dvije sedmice i izgeda da ce Petkovic da pozove nekoga da zamjeni mladog reprezentativca... Ako stvarno tako bude, bice to velika steta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 13:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ulrich je napisao:
ljudi moji pustite vi sad engleze i brazilce i malo se spustite na zemlju jer mi nemamo extra ekipu!Ako grupu prodjemo bice to ogroman uspjeh a vi vec krenuli pricati o finalu hehe mislim nemojte se na kraju razocarati kad budemo 4. u grupi :)

mozda nemamo ekstra ekipu, al imamo ekstra kolektiv i ekstru atmosferu i timu.A to je puno vaznije nego imati ekstra ekipu.Ekstra ekipu smo imali u Francuskoj 98 pa smo pogoreli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nadam se da ce petko sada uciniti ono sta od njega ocekuje chitava nacija, a to je da umjesto povrijedjenog vucinica pozove pantelica. ako kojim slucajem upadne cirkovic, crno nam se pishe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
pilot babo je napisao:
nadam se da ce petko sada uciniti ono sta od njega ocekuje chitava nacija, a to je da umjesto povrijedjenog vucinica pozove pantelica. ako kojim slucajem upadne cirkovic, crno nam se pishe

Не вјерујем да ће звати Пантелића, првенствено због његових изјава ("боље је да нисам на списку, него да гријем клупу..."). По мени би најбољи избор био Вељко Пауновић. У одличној је форми, а може да игра на више позиција, крило, полушпица, шпица.
На крају ће да позове сина.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]