A jesu grobari iskompleksirani do bola...
The Godfather je napisao:
je*o Vas pantelic, ruljak glavati.......
Mozda bi Radonjic bio bolji izbor, onaj sto je sam dao vise golova iz penala, nego cijeli ostatak lige zajedno... Ili da ponudimo Boyi SCG drzavljanstvo pa da i reprezentacija ima napadaca, svjetskog rekordera po broju utakmica bez postignutog gola... Znam, znam ipak je Lazovic najbolji izbor, posto je suspendovan za utakmice mlade selekcije, pozovimo ga umjesto toga u seniorski tim za SP. Bicemo najpopularnija reprezentacija na SP, posto ce nam se cijeli svijet smijati svaki put kad Lazovic pred milionskim auditorijumom zapne za nepodsisanu travku na terenu ili ga lagani vjetric obori u protivnickom sesnaestercu. Izmedju ostalog takav napadac svjetske klase se rijetko vidja. Uspio je za polusezonu da postigne cak cetiri gola u prvenstvu. A zahvaljujuci placljivim grimasama koje pravi svaki put kad sudija ne dosudi penal, za njegove padove u sesnaestercu, garantujem da bi bio izabran za novu maskotu prvenstva...
A salu na stranu, ni ja ne volim Pantelica, ali je ove sezone covjek bio nas najbolji strijelac u inostranstvu, a igra u jednoj od najtvrdjih i najjacih evropskih liga... Kezman je totalno podbacio ove sezone u Spaniji, Vucinic je bio efikasan, Ljuboja manje - vise...
Ivan Ergic ce izgleda ipak doci kao zamjena za Vukica, mada mi se cini da bi puno bolja opcija bio recimo Veljko Paunovic...
bigman je napisao:
A sto se tice kreatora igre, pa sta su Djordjevic i Stankovic?????
Po orjentaciji su vise bocni, a manje centralni vezni igraci, ne pravi poluspicevi koji bi igrali iza napadaca. To su Vukic, Sasa Ilic i ovaj pomenuti Ivan Ergic izgleda...