banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
ja sam kupio dve karte za tekmu s obalom slonovace,idemo ja i cura,jebiga koga god pitas da ide jauce da nema para ali ovo je jedinstvena prilika da se iskusi svetskkkooo i nebi je propustio makar 3 meseca jeo kruh i vodu. NAPRED PLAVI !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 14:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Drustvo i ja idemo na tri utakmice SCG (ako ih ne bude vise). Karte smo dobili, smjestaj djelimicno rijesili, a mislim da ti je za vizu dovoljna karta, tj. potvrda FsSCG, izmedju ostalog nazovi Njemacku Ambasadu u Sarajevu i raspitaj se!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 18:44 
ratkop je napisao:
ja sam kupio dve karte za tekmu s obalom slonovace,idemo ja i cura,jebiga koga god pitas da ide jauce da nema para ali ovo je jedinstvena prilika da se iskusi svetskkkooo i nebi je propustio makar 3 meseca jeo kruh i vodu. NAPRED PLAVI !!!

Pa gdje sa curom na SP u Njemackoj :) .Na takve dogadjaje se ide sa drugovima,a sa curom ni u ludilu...al dobro svako ima svoj ukus.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2006, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
A da malo osvjezimo ovu temu... Moze da bude tama za sve novosti vezane za predstojeci dogadjaj...

Evo najupecatljivijeg dogadjaja posljednjih dana...

Vejn Runi, napadac Mancester Junajteda, mogao bi vrlo lako da propusti svjetsko prvenstvo u Njemackoj. U derbiju koji je njegova ekipa igrala u subotu prostiv Celzija, Runiju je stradalo stopalo nakon starta Portugalca Paola Fereire. Prema prvim procjenama ljekara slomljena mu je metarzalna kost u stopalu, zbog cega bi mogao da odsutsvuje sa terena 6 nedjelja... Erikson je izjavio da ce voditi Runija na prvenstvo, makar sanse za oppravak bile minimalne, dok je trener Mancestera, Ferguson, rekao da nece pustiti najboljeg mladog igraca Engleske da ide na SP po svaku cijenu... Prema pocetnim procjenama ljekara, Runi bi mogao da bude spreman tek za eventulno cetvrtfinale...

Bas steta. Mali je usao u formu i izlijecio bubice u glavi. Bilo bi bas steta da ga ne bude na svjetskom prvenstvu...

Inace nakon vijesti o eventualnom Runijevom izostanku sa SP, automatski su smanjene i sanse Engleza na kladionicama, pa su sa drugog mjesta favorita, pali na trece iza Brazila i domacina Njemacke...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Evo vrijeme se blizi SP,nadam se dobrim utakmicama.

Nabavio sam krate za Brazil-Hravtsku nadam se da ce bobra tekma biti.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 09:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Banjalucki_Behar je napisao:
Evo vrijeme se blizi SP,nadam se dobrim utakmicama.

Nabavio sam krate za Brazil-Hravtsku nadam se da ce bobra tekma biti.
Za koga ces navijati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2006, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Da li ce sastav plavih biti stvarno ovakav kako pisu Svajcarci

WM-Kader von Serbien-Montenegro. Goalies: Dragoslav Jevric (Ankara), Oliver Kovacevic (CSKA Sofia), Vladimir Stojkovic (Roter Stern). -- Verteidiger: Goran Gavrancic (Dynamo Kiew), Mladen Krstaijc (Schalke), Nemanja Vidic (Manchester City), Ivica Dragutinovic (FC Sevilla), Aleksandar Lukovic (Roter Stern), Milivoje Cirkovic (Partizan Belgrad), Milan Dudic (Roter Stern), Branislav Ivanovic (Lokomotive Moskau). -- Mittelfeld: Igor Duljaj (Schachtjor Donezk), Albert Nad (Partizan Belgrad), Ognjen Koroman (Portsmouth), Dejan Stankovic (Inter Mailand), Predrag Djordjevic (Olympiakos Piräus), Ivan Ergic (Basel), Sasa Ilic (Galatasaray Istanbul), Danijel Ljuboja (VfB Stuttgart). -- Sturm: Savo Milosevic (Osasuna), Mateja Kezman (Atletico Madrid), Nikola Zigic (Roter Stern), Mirko Vucinic (Lecce).

http://de.bluewin.ch/news/index.php/spo ... ntenegros/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2006, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da bi prije Ivanovica i Ergica, poziv dobio Dusan Basta ili Bosko Jankovic. U svakom slucaju vise ga zasluzuju, ali jos nisam siguran da li ce igraci moci da nastupaju na oba takmicenja tj. i na EP za mlade i na SP mjesec dana poslije... Mislim da ce ipak biti dozvoljena takva opcija...
U svakom slucaju prije Milosevica poziv zasluzuje i Marko Pantelic, jer je odigrao odlicnu sezonu u Njemackoj, a vjerujem da ce Vukic putovati u Njemacku iako je bio povrijedjen ovu poluseznu, jer pored Sase Ilica nema vise pravog kreatora igre u timu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Do kad misle da zajebavaju svoje navijace i fanove srpskog fudbala, BAS me zanima?
Milivoje Cirkovic? Ergic?? Vukic??? NADJ????????????
Sta? Moraju se momci prodati po poslednji put u karijeri, pa ce u nacionalni dres?
Zbog ovih seljaka dodje mi da ne navijam za reprezentaciju. Spisak me raspizdio, momacki, BAS!
Nadj ne moze istrcati 30 minuta, jos nam samo moze "upakovati" crveni karton! Cirkovic ni u Partizanu nije igrao, a ni Vukic.
Sasa Ilic nema snagu da izdrzi jaci duel ili kontakt, i na SP nema sta traziti. Prije bih pozvao Vukcevica, Kovacevica umjesto Nadja, Bastu umjesto Cirkovica.
Milosevic je odigrao odlicno u ovoj godini, i ako moze biti vodja ekipi koja je 4 u Spaniji, moze i u reprezentaciji.
Marko Pantelic je odigrao odlicnu sezonu, ali morace jos malo da se potrudi.
A sto se tice kreatora igre, pa sta su Djordjevic i Stankovic?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
:lol: :lol: vidi vidi romale romali.....pantelic, basta a ?? je*o Vas pantelic, ruljak glavati.......

mastajte vi romale romali....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A jesu grobari iskompleksirani do bola... :lol: :lol: :lol:

The Godfather je napisao:
je*o Vas pantelic, ruljak glavati.......

Mozda bi Radonjic bio bolji izbor, onaj sto je sam dao vise golova iz penala, nego cijeli ostatak lige zajedno... Ili da ponudimo Boyi SCG drzavljanstvo pa da i reprezentacija ima napadaca, svjetskog rekordera po broju utakmica bez postignutog gola... Znam, znam ipak je Lazovic najbolji izbor, posto je suspendovan za utakmice mlade selekcije, pozovimo ga umjesto toga u seniorski tim za SP. Bicemo najpopularnija reprezentacija na SP, posto ce nam se cijeli svijet smijati svaki put kad Lazovic pred milionskim auditorijumom zapne za nepodsisanu travku na terenu ili ga lagani vjetric obori u protivnickom sesnaestercu. Izmedju ostalog takav napadac svjetske klase se rijetko vidja. Uspio je za polusezonu da postigne cak cetiri gola u prvenstvu. A zahvaljujuci placljivim grimasama koje pravi svaki put kad sudija ne dosudi penal, za njegove padove u sesnaestercu, garantujem da bi bio izabran za novu maskotu prvenstva...

A salu na stranu, ni ja ne volim Pantelica, ali je ove sezone covjek bio nas najbolji strijelac u inostranstvu, a igra u jednoj od najtvrdjih i najjacih evropskih liga... Kezman je totalno podbacio ove sezone u Spaniji, Vucinic je bio efikasan, Ljuboja manje - vise...
Ivan Ergic ce izgleda ipak doci kao zamjena za Vukica, mada mi se cini da bi puno bolja opcija bio recimo Veljko Paunovic...
bigman je napisao:

Po orjentaciji su vise bocni, a manje centralni vezni igraci, ne pravi poluspicevi koji bi igrali iza napadaca. To su Vukic, Sasa Ilic i ovaj pomenuti Ivan Ergic izgleda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 19:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
bigman je napisao:
Do kad misle da zajebavaju svoje navijace i fanove srpskog fudbala, BAS me zanima?
Milivoje Cirkovic? Ergic?? Vukic??? NADJ????????????
Sta? Moraju se momci prodati po poslednji put u karijeri, pa ce u nacionalni dres?
Zbog ovih seljaka dodje mi da ne navijam za reprezentaciju. Spisak me raspizdio, momacki, BAS!
Nadj ne moze istrcati 30 minuta, jos nam samo moze "upakovati" crveni karton! Cirkovic ni u Partizanu nije igrao, a ni Vukic.
Sasa Ilic nema snagu da izdrzi jaci duel ili kontakt, i na SP nema sta traziti. Prije bih pozvao Vukcevica, Kovacevica umjesto Nadja, Bastu umjesto Cirkovica.
Milosevic je odigrao odlicno u ovoj godini, i ako moze biti vodja ekipi koja je 4 u Spaniji, moze i u reprezentaciji.
Marko Pantelic je odigrao odlicnu sezonu, ali morace jos malo da se potrudi.

Vidi se da si cigan :angel: .Spisak je pravi zato tišina.ne treba nam cigan poput Pantelića u repki. Slazem se da za Cirkovica ne bi trebalo biti mesto u repki, a NADJ je legenda i ne diraj ga.Čovek uvek ostavi srce na terenu..ne daj boze da bi umesto njega Petko zvao kostolomca Kovacevica..Taj bi prije dobio crveni nego Kežman na EURU 2000. I kažeš da bi Savo mogo biti lider...S ovim postom si samo dokazo da pojma nemaš o fudbalu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Vidi se da si cigan .Spisak je pravi zato tišina.ne treba nam cigan poput Pantelića u repki. Slazem se da za Cirkovica ne bi trebalo biti mesto u repki, a NADJ je legenda i ne diraj ga.Čovek uvek ostavi srce na terenu..ne daj boze da bi umesto njega Petko zvao kostolomca Kovacevica..Taj bi prije dobio crveni nego Kežman na EURU 2000. I kažeš da bi Savo mogo biti lider...S ovim postom si samo dokazo da pojma nemaš o fudbalu.

NADJ legenda? Odusevljen sam argumentima. NAdj ostavi srce na terenu? U kondiciji u kojoj je to je premalo. I u Partizanu ga od pola utakmice odmenjuju ostali veznjaci.
I ja kazem da ne treba Pantelic, a predlozio sam Vukcevica, umjesto Vukica ili Ergica.
Rekao sam da je Savo lider sada u svojoj ekipi, a na prvenstvu moze da bude to isto, ali vise sa klupe. Odigrace par prvih poluvremena i to je to.
Za njega je prejaka konkurencija u napadu.
Kostolomac je izmislio fudbal za Nadja.
Moj post nije bio rivalski orjentisan, ali kad frustracije propale sezone i tamne buducnosti prorade, nema tu pomoci, zar ne?
Ma opusteno momci, dace Boja go, za par vijekova...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hm, Albert Nadj???!!! Mozda on ostavi srce na terenu, ali za reprezentaciju treba znati i igrati fudbal, a doticni bas nije reprezentativan u tom elementu...
Jedino po cemu ja pamtim Nadja je lomljenje Bastine ruke i gazenje Boska Jankovica dok lezi na travi u proslom derbiju... Nenad Kovacevic je od njega daleko bolji igrac. I tehnicki potkovaniji i bolji kreator igre...
A "cigan" Pantelic je, opet ponavaljam, nas najbolji strijelac ove sezone pa bi bilo logicno da za takvog igraca ima mjesta u reprezentaciji...

Citiraj:
ne daj boze da bi umesto njega Petko zvao kostolomca Kovacevica.

Prijatelju "kostolomac" Kovacevic je u poredjenju sa Nadjem babica u porodilistu. Kovacevic je u karijeri dobio manje crvenih kartona nego sto je Nadj slomio ruku i nogu protivnicima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Nitro nabolje da Zenga sjedne na klupu repke i da ciganka citava ide na SP. Ostale zvati ni ne treba a ???

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ajd sad svi pred ogledalo, dobro se pogledajte, recite sebi koliko godina imate i zapitajte se dokle ćete se ponašati kao deca :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 11:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
Nitro slusaj ovu izjavu Pantelića:Pantelić svestan da će se u junu odmarati

Prema nekim nezvaničnim najavama, neće vas biti u timu Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu.

- Ne znam ništa niti sam pričao sa selektorom o tome. Ekipa će biti poznata u ponedeljak 15. maja. Postigao sam dovoljno golova u ovoj sezoni da je normalno da očekujem poziv selektora. Ipak, ne želim da budem četvrti ili peti napadač ekipe. Ne želim da utakmice posmatram sa klupe, radije ću da odem negde na odmor

I ti ako misliš da taj čovjek zaslužuje da ide u Nemacku, onda nisi normalan. Ovakvi koji ne zele da budu uz plave ovakvi nam netrebaju.To nas je i kostalo smo na SP 98 i EURU 2000 lose prosli.Te zovi ovoga te onoga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas ima cudnih ljudi...

The Godfather je napisao:
Nitro nabolje da Zenga sjedne na klupu repke i da ciganka citava ide na SP. Ostale zvati ni ne treba a ???

Bolje Zvezdina mladost nego Partizanova gerijatrija... Koji je tebi uopste? ja ni spominjao nisam Zvezdine i Partizanove igrace u reprezentaciji dok ti nisi poceo sa kretenskim izjavama tipa...

Citiraj:
vidi vidi romale romali.....pantelic, basta a ?? je*o Vas pantelic, ruljak glavati.......

Valjda Basta zasluzuje poziv prije Cirkovica koji nije ni igrao ove sezone. Pantelic je ove sezone postigao vise golova i od Kezmana i od Ljuboje i od Vucinica... To su cinjenice, a ne lupetanja. Pantelic i meni ide na zivce, ali golovi govore u njegovo ime...

Boki PFC je napisao:
Nitro slusaj ovu izjavu Pantelića:Pantelić svestan da će se u junu odmarati

Prema nekim nezvaničnim najavama, neće vas biti u timu Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu.

- Ne znam ništa niti sam pričao sa selektorom o tome. Ekipa će biti poznata u ponedeljak 15. maja. Postigao sam dovoljno golova u ovoj sezoni da je normalno da očekujem poziv selektora. Ipak, ne želim da budem četvrti ili peti napadač ekipe. Ne želim da utakmice posmatram sa klupe, radije ću da odem negde na odmor

I ti ako misliš da taj čovjek zaslužuje da ide u Nemacku, onda nisi normalan. Ovakvi koji ne zele da budu uz plave ovakvi nam netrebaju.To nas je i kostalo smo na SP 98 i EURU 2000 lose prosli.Te zovi ovoga te onoga.

Ne vjerujem u ovu izjavu jer prvi put cujem da je izjavio nesto tako... I cisto sumnjam da bi neko izvalio takvu glupost... Gdje si ovo procitao? U "Svetu". Ali ako je istina, onda ni ne treba da ide za Njemacku...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2006, 12:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Golmani:
Dragoslav Jevrić, Oliver Kovačević, Vladimir Stojković;

Odbrana:
Nemanja Vidić, Mladen Krstajić, Goran Gavrančić, Milan Dudić, Ivica Dragutinović, Dušan Basta, Nenad Đorđević;

Sredina terena:
Igor Duljaj, Albert Nađ, Ivan Ergić, Dejan Stanković, Predrag Đorđević, Zvonimir Vukić, Ognjen Koroman, Danijel Ljuboja, Saša Ilić;

Napad:
Savo Milošević, Mateja Kežman, Nikola Žigić, Mirko Vučinić.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2006, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
ja onog kežmana ... stvarno mi nije jasno kako on može da igra za reprezentaciju, pa on veze ne'a. savo tu i tamo. trom je jebiga. za žigića plus, on će da bljesne ovo prvenstvo, a vučinića nisam nešto ni gledao.

što se tiče sredine ... nađ ?! zar on nije otišao u penziju ? a vidim i koroman je tu, zemljak moj, sarajlija, pravi momak. ostavlja srce na terenu :thumbup:

ostalo je više-manje u redu :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]