Ajant je napisao:
Evo kako se promjenio moj život. Prije 4 mjeseca sam bio očajan te sam mislio da svijet nije dobro mjesto za život. Iskreno sam se pomolio Bogu da načini svijet boljim mjestom. U idućih tjedan dana sam prestao pušiti travu i cigarete (kao pukao mi je film) valjda da bolje vidim svijet. Sad ga pokušavam učiniti još boljim.
Brate Ajant, Vidis koliko te On voli, On je tvoj najbolji prijatelj, tvoj najverniji prijatelj, sta god da ga zamolis iskrenog srca, on cini za tebe.
Jednom se ja pomolim i kazem: "Gospode, kako da znam da se brines o meni, da gledas moje puteve i da mi pomazes?". Nakon molitve legnem spavati i usnim sljedeci san, to je bio jedini san te noci: Kao sjedim ja u mojoj sobi, i dolazi meni sustanar, covjek zivi jedan sprat iznad mene u istoj kuci, oko 75 godina starosti, samac, i pokuca na moja vrata. Ja otvorim, kad on stoji i drzi fino slozenu i ispeglanu prelijepu kosulju u ruci. Nasmijesi se i kaze mi: "Evo imam jednu finu kosulju za tebe, poklanjam ti je". To se zaista desilo oko godinu dana prije tog sna. Sljedece mi dodje u san: Sjedim ja u svojoj sobi, misleci kako da sebi nabavim ves-masinu da mogu da si perem ves da ne mora neko drugi da ga pere. Kad kuca neko u tom trenutku na vrata, ja otvorim, kad tamo taj isti covjek, i pita me da li bih htio da perem svoj ves u njegovoj ves-masini. To se zaista desilo oko godinu dana prije sna. Cak sam tada bio uzviknuo zabezeknuto: "Sam Bog vas salje meni!!!".
Brate, nosi u svome srcu uspomene na ono sto je Gospod ucinio za tebe, i budi mu zahvalan. Cini dobro njemu za ljubav, pa ces vidjeti kako ce ti Bog uzvratiti. Sta god dobro cinis, cini njemu za ljubav, a kad pozelis da ucinis zlo, bilo iz ljutnje ili iz osvete, nemoj to uciniti, i reci: "Gospode, zbog tebe biram dobro". Dobro otvori oci i gledaj kako Bog uslisuje tvoje molitve.
Japanese_Rose je napisao:
I svijet je vec bolji. Neka te Bog cuva.
AMEN SESTRO!!! Nijedna od tvojih rijeci njie pala na zemlju!
Najbolji pozdravi od Drazena
Ja nakon događaja prije opisanog pokušavam što više pomagati drugima, sad mi je postalo zadovoljstvo nekome pomoći. Samo to zadovoljstvo me usrećuje. Bit će svijet još bolji, samo se treba nadati i truditi se ga promijeniti na bolje. Želim dobro svim ljudima bilo kakve volje.