Sorry, sad "vidim" da si žensko
feniks1 je napisao:
Smetalo mi je jer sam senzibilna a okruzena sam losom energijom i kupim sve a ne znam kako da se oslobodim toga jer me ponekad to gusi.
Da, shvatam da to može biti dosta nezgodno, ako postoji takva senzitivnost u sprezi sa dosta negativne energije u okruženju. Znam da je jedna osoba bila u stanju čitati misli ljudima, i da joj je bilo jako teško zbog toga, i da je odahnula kad je tu moć izgubila. Nekima je teško palo i naglo otvaranje "trećeg oka". Eto zašto ljudi ne dobijaju olako te sposobnosti, jer im je bolje da ih zasad nemaju, ili bar da ih dobijaju postepeno, i da nauče kako da ih pozitivno koriste. Ti si bar vremenom našla korisnu svrhu te svoje sposobnosti.
Ja bih ti predložio nešto, kad je već tako, da pokušaš pronaći osobe koje ti energetski i u svakom drugom pogledu odgovaraju, u toj sredini bi se osjećala prijatno. Mada da bi pronašla takve osobe trebala bi imati i pomoć "odozgo", blagoslov.
feniks1 je napisao:
osjetila sam cak i mrznju i od nekog bliznjeg i morala sam da se uklonim od te osobe
Da li je ta mržnja bila konstantna?
Nekad ljudi ispoljavaju neke negativnosti prema nekome samo zato što im dođe nešto da se tako ponašaju, iako to ni sami ne žele. Mogu biti u pitanju neki njihovi lični konflikti i nerazjašnanje stvari, pa to ispoljavaju negativnošću prema nekom drugom. Mogu biti pod nečijim negativnim uticajem, pa i magijskim, da se tako negativno ponašaju prema nekome. Može biti u pitanju nešto tako glupo, a da nakon nekog vremena sve bude u redu, kako iznenada dođe tako i nestane.