Kao prvo Godfather ne mogu se otvoriti onome koji nece nesto da vidi.
Ovisnik tacno je to sto kazes malo ljudi u federaciji koristi 065,a ko i predje taj prelazi jer nije informisan i jer konta da je integralna sekunda ali vrlo brzo se prebaci ponovo(pogledajte npr. neke oglase iz federacije koliko ima 065 brojeva).Puno veca konkurencija je izmedju 061 i 063 nego sto je izmedju 061 i 065 ili 063 i 065 mozda zbog uredjenja drzave neznam.Nekazem i 061 i 063 su daleko od jednog pravog mobilnog operatera ali ipak bar za mene Ultra aktivna kartica je najbolja i najmanje su losi.(treba birati manje zlo).
Mobis se ovde ponasa kao monopolista iako nije.A kod nas ima dosta raje koja je neinformisana o tome da uopste i postoji konkurencija.
I na kraju naravno Dzej odnosno Slash

.Zasto da odustajem,zasto vi ne odustanete kad vidite da branite ne odbranjivo i zasto ne prekinete sa zakljucavanjem foruma kad rasprava ode za vas u nezeljenom pravcu.Skoro kao i na Mobis forumu.Cenzura i to samo takva.Pa na BH forumu Bihneta mozes reci sta god hoces protiv BH Mobile i bice objavljeno bez problema-ljudi su shvatili da im kritika sluzi da poboljsaju svoj rad.
Da se razumijemo nisam samo za privatizaciju Telekom Srpske vec i BH Telecoma i Eroneta jer bi to dovelo do liberalizacije trzista i do konacnog pada oligopola a samim ti i cijena.Prosle godine sam isto tako na forumima bio za da se proda Eronet Mobilkomu ali eto nisu prodali.
A zasto ti mislis da ne bi bilo bolje sa privatizacijom.Pa pogledaj Hrvatsku.Sta tamo hvali 2 god su ispred nas sa uslugama imaju puno nize cijene.Ili nebitno pogledaj bilo koju drugu zemju koja nema mobilne operatere u drzavnom vlasnistvu.Mislim da T mobile nije bas neko rjesenje,a pogotov Srbijanci koji su takodje najavili ucesce na tenderu(jer su drzavne firme)-ali sad kad Dodik dodje pitanje hoce li biti privatizacije.
Ne radujem se otpustanju radnika ali odavno su preduzeca postala biti socijalna kategorija.Mora doci do otpustanja nestrucnih i do zaposljavanja ljudi kojei nesto znaju a ne samo imaju diplomu.Nazalost neminovnost je kapitalizam-samo nisam bas za model USA vec npr.Svedske.
Kazes Hocu da se privatizuje najprofitabilnije preduzece u RS-a ne pitas se kolko je jos ono moglo biti profitabilnije da se nije kralo i da se jos uvijek ne krade.Rekao sam to na jednom forumu a ponovicu i sad i vazi za sva 3 operatera.Da smo ih prije par godina dali dzabe sad bi nam se isplatilo koliko su ovi nasi hapali.Druga je stvar sto je kod nas do sad bila kriminalna i reketaska privatizacija pa su mnogi zbog toga izgubili iz vida pozitivne strane iste.Primjer Vitaminka i slicno je primjer dobre priv.Zato podrzavam reviziju.
Podrzavam privatizaciju ali za dobre pare,a ako se ne moze(a moze se sigurno naci kupac) onda neka sacekaju malo.Ne znam zasto ti na to gledas kao nesto negativno.Mislim da to samo moze biti plus za Telekom Srpske i za drzavu u cjelini.Ne boj se nece oni sav profit uzimati ako bude prava konkurencija morace ulagati u nove usluge kako ne bi bio pad istog.I zasto ne bi bilo telefona za 1KM(na eronetu vec sad ima).To je nacin da se privuku kupci.pozzz