banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma nek' si bio duzi sta ima veze....sad si nam oci otvorio....
ja jadan zivio u zabludi do sad... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 16:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Jan 2005, 12:09
Eronet i BH telekom imaju puno korisnika u RS, a ne vjerujem da Mobis ima ijednog korisnika u Federacije, jer taj stvarno treba biti budala da placa skuplje i predje na Mobis. A Mobis gubi korisnike zbog te integralne minute.
Citava politika telekoma srpske se zasniva na tome, da sto vise ogule sto manje korisnika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Zdravo svima...

da i ja se slazem sa Ovisnikk-om.I ja bi presao na Eronet ili BH Telecom samo da imam mogucnosti.Volio bi kad bi svi oduastali od Mobis'a, meni se zgadio :evil: !!!!I promijenicu ga cim budem imao mogucnost....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2006, 12:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Tema je daleko otisla od naslova pa s tako nisam ni javljao, ali sad moram nesto reci/konstatovati:

@BLBoy
Odgovor na tvoj post koji si uputio meni (podavo) - nisam ni malo nervozan vjeruj mi
Ja bih tebi rekao - zasto vec jednom ne odustanes-zar ne vidis da te covjek je*e u zdrav mozak i ti se palis k'o kanta benzina.

A jedna stvar koja me kopka jest ta tvoja (i jos nekih clanova) odusevljenost privatizacijom Telekoma. Svi mislite doci ce svabo i dace vam najnoviji Samsung za 1KM. Sve to lijepo izgleda kad se gleda reklama na TV-u. I nije mi jasno zasto svi tako jedva cekaju privatizaciju Telekoma? Sto su svima radnici telekoma trn u oku? Stvarno se nekad pitam kakav smo mi to narod? Gledam one "pjevace" koji govore da nas narod sve prasta osim uspjeha (ako se zaposlenje u Telekomu smatra uspjehom) - i mislim u sebi "aj' ne lazi", ali sad stvarno uvidjam da je to tako. Vama je draze sto ce tamo neka Lola ostati bez posla, nego da dobijete jack pot na lutriji - a niste se zapitali ima li mozda ona dvoje male djece koje treba prehraniti. Znate onu narodnu "Nek' crkne komsiji krava, pa makar morale moje dvije". Stvarno mi nije jasno odakle tolika zavisnost medju ovdasnjim ljudima? Jeste li vi svjesni uopste sta pisete? Hocete da se privatizuje najprofitabilnije preduzece u drzavi. Sta tu ima biti radosno sto ce doci neki stranac "uloziti u opremu" (koju Telekom ima svu) i pokupiti sav profit i odnjeti u Njemacku. Koliko se preduzeca do sad privatizovalo i koliko ih uspjesno radi? Koliko je novih radnih mjesta otvoreno? Pa i moj otac je covjek sa fakultetom i bio je konkurisao za jedno radno mjesto u telekomu i na to mjesto je primljen covjek sa srednjom skolom (kao kad kokurisu dipl. ecc. i ek. tehnicar i prime ovog drugog) pa ja opet ne cekam da se privatizuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 10:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Jan 2005, 12:09
Privatizacija i konkurencija doprinosi napretku.
Ovo sto sad imamo u RS je katastrofa. ADSL ne postoji, ako se ne racuna onih 120 prikljucaka. A i tih 120 prikljucaka ima ogromne cijene. Ja placam internet po 2.5 km, ne mogu koristiti anonimni internet jer su u telekomu nesto zajebali. A i vecini ljudi u RS je najjeftiniaj varijanta anonimni internet od 2 km sto je katastrofa.
A impulsi, stalno poskupljuju. Od juna je opet poskupljenje. A kasniej ce pretplati isto poskupiti na 10.9 km, kao sto su najavili.
Mobis, isti slucaj. Najskuplji operater, a em krade ljude za tu integralnu minutu. I jedini razlog sto ljudi koriste mobis je patriotizam. Ali za sve postoje granice, jer je ovo bezobrazluk. Mi placamo taj njihov bezobrazluk, javasluk...da bi oni imali ogromne plate, i da bi se oni po citav dan izlezavali na poslu. Oni stvarno tamo nista ne rade. Ko kaze da rade, nikad nije bio u telekomu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ZIVIO GOVORNIK !!!!

dole tiranija

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Kao prvo Godfather ne mogu se otvoriti onome koji nece nesto da vidi.
Ovisnik tacno je to sto kazes malo ljudi u federaciji koristi 065,a ko i predje taj prelazi jer nije informisan i jer konta da je integralna sekunda ali vrlo brzo se prebaci ponovo(pogledajte npr. neke oglase iz federacije koliko ima 065 brojeva).Puno veca konkurencija je izmedju 061 i 063 nego sto je izmedju 061 i 065 ili 063 i 065 mozda zbog uredjenja drzave neznam.Nekazem i 061 i 063 su daleko od jednog pravog mobilnog operatera ali ipak bar za mene Ultra aktivna kartica je najbolja i najmanje su losi.(treba birati manje zlo).
Mobis se ovde ponasa kao monopolista iako nije.A kod nas ima dosta raje koja je neinformisana o tome da uopste i postoji konkurencija.
I na kraju naravno Dzej odnosno Slash :D .Zasto da odustajem,zasto vi ne odustanete kad vidite da branite ne odbranjivo i zasto ne prekinete sa zakljucavanjem foruma kad rasprava ode za vas u nezeljenom pravcu.Skoro kao i na Mobis forumu.Cenzura i to samo takva.Pa na BH forumu Bihneta mozes reci sta god hoces protiv BH Mobile i bice objavljeno bez problema-ljudi su shvatili da im kritika sluzi da poboljsaju svoj rad.
Da se razumijemo nisam samo za privatizaciju Telekom Srpske vec i BH Telecoma i Eroneta jer bi to dovelo do liberalizacije trzista i do konacnog pada oligopola a samim ti i cijena.Prosle godine sam isto tako na forumima bio za da se proda Eronet Mobilkomu ali eto nisu prodali.
A zasto ti mislis da ne bi bilo bolje sa privatizacijom.Pa pogledaj Hrvatsku.Sta tamo hvali 2 god su ispred nas sa uslugama imaju puno nize cijene.Ili nebitno pogledaj bilo koju drugu zemju koja nema mobilne operatere u drzavnom vlasnistvu.Mislim da T mobile nije bas neko rjesenje,a pogotov Srbijanci koji su takodje najavili ucesce na tenderu(jer su drzavne firme)-ali sad kad Dodik dodje pitanje hoce li biti privatizacije.
Ne radujem se otpustanju radnika ali odavno su preduzeca postala biti socijalna kategorija.Mora doci do otpustanja nestrucnih i do zaposljavanja ljudi kojei nesto znaju a ne samo imaju diplomu.Nazalost neminovnost je kapitalizam-samo nisam bas za model USA vec npr.Svedske.
Kazes Hocu da se privatizuje najprofitabilnije preduzece u RS-a ne pitas se kolko je jos ono moglo biti profitabilnije da se nije kralo i da se jos uvijek ne krade.Rekao sam to na jednom forumu a ponovicu i sad i vazi za sva 3 operatera.Da smo ih prije par godina dali dzabe sad bi nam se isplatilo koliko su ovi nasi hapali.Druga je stvar sto je kod nas do sad bila kriminalna i reketaska privatizacija pa su mnogi zbog toga izgubili iz vida pozitivne strane iste.Primjer Vitaminka i slicno je primjer dobre priv.Zato podrzavam reviziju.
Podrzavam privatizaciju ali za dobre pare,a ako se ne moze(a moze se sigurno naci kupac) onda neka sacekaju malo.Ne znam zasto ti na to gledas kao nesto negativno.Mislim da to samo moze biti plus za Telekom Srpske i za drzavu u cjelini.Ne boj se nece oni sav profit uzimati ako bude prava konkurencija morace ulagati u nove usluge kako ne bi bio pad istog.I zasto ne bi bilo telefona za 1KM(na eronetu vec sad ima).To je nacin da se privuku kupci.pozzz

Poslednji put menjao BL Boy dana 20 Feb 2006, 14:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

koju ono rece da koristis ?? ULTRA a ?

daj reci nam koju ono..........jos samo jednom nam reci da to bude 80-ti put.. :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Jel ti krivo Godfather
Ultraktivno ha ha ha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
[quote="Ovisnikk"]Eronet i BH telekom imaju puno korisnika u RS, a ne vjerujem da Mobis ima ijednog korisnika u Federacije, jer taj stvarno treba biti budala da placa skuplje i predje na Mobis. A Mobis gubi korisnike zbog te integralne minute.
Citava politika telekoma srpske se zasniva na tome, da sto vise ogule sto manje korisnika.[

a uze mi rijec iz usta........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 16:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
The Godfather je napisao:
koju ono rece da koristis ?? ULTRA a ?

daj reci nam koju ono..........jos samo jednom nam reci da to bude 80-ti put.. :lol: :lol:

pa reklamiramo se,
narod ce konacno da shvati koji ge supci gule..
imam 061, sutra cu kupiti i 063... opet su mi i te dvije zajedno isplatnije, nego da imam samo mobis...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2006, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i ja cu coki kad u Swedsku podjem pazariti 061 jer ima signala gore... :lol: :lol: :lol: ...a ovaj klosarski 065 u roamingu.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2006, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ova bi tema mogla polako pod katanac...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2006, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neka bolan katandzija...jos malo stipu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2006, 12:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 15:50
Flash mogao bi se ja sloziti sa tobom. Pod Katanac!!! :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]