banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja bi sve te ljude koji dobiju imovinu a ne vrate se zatvorio na 20 godina robije.
Ok ako je ugovor proglasen nistavnim od strane naseg suda ali zasto Dzajicu i gomili drugih nije vraceno njihovo u Hr. Znam gomilu ljudi da su ostali bez icega.

Dalje, istina je malo skakljiva ali pogledajte na sta su licile sve te "kuce". Obicne stracare i brvnare koje su Srbi renovirali. Sad nema pite da izbiju sve te pare nazad.
Inace poznato je da su BL Muslimani i Hrvati imali daleko losije kuce od Srba i da nisu poznati kao neki narociti ulagaci u nekretnine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
mangia je napisao:
Inace poznato je da su BL Muslimani i Hrvati imali daleko losije kuce od Srba i da nisu poznati kao neki narociti ulagaci u nekretnine.

sta rece i osta ziv :lol: :lol: :lol:

koji papanluk.. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma Bosko je trebao napuniti gostionu eksplozivom....dovesti kamere...raju odmakni....i sve u materinu dici u zrak pa nek pravi opet cumez.......
sad u 2 ce valjda konfernecija za novinare i objelodanice ko ga je reketirao iz vlasti....sve ove god.

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Poslednji put menjao The Godfather dana 22 Dec 2005, 15:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma ja - sve u zrak :wink: :lol: ionako je citava BiH u *urcu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:30 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 22 Dec 2005, 15:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa Shuki se nije bunio :wink: Mici, sta je ba stobom? Ti bi se samo "prepirao" :lol:

cuj "koji su bjezali"?! Hallo ba, smanji dozu jarane.. dodji sebi dok imas kome :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:36 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

opet ti? Ko je dosao, a ko se buni? Slozi se sa sobom sta mi pokusavas reci.. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:55 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa zato sto su primitivni.. 10 godina proslo, oni bi da ratuju zbog jedne kuce.. pa bilo je i gorih stvari, U ZADNIJE VRIJEME, sto se pravilo sa "suprotne strane" pa se nikad citav grad nije digao.. e Banjaluko..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 16:01 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

e za ta pitanja predji na politiku, pa citaj do mile volje.. a ako ti je toliko zagustilo - zali se brate "svojoj" vladi.. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 16:04 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gushko.. malo si OT..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 16:06 
DELETED

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2005, 02:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
gor je napisao:
Kordon policije, masa ljudi okolo, tv kamere, novinari, fotoreporteri, zaustavljen saobracaj u glavnoj ulici...sve je to slika BL jutros ali traje i dalje. Mucna neka slika...Izgleda da hoce delozirati slasticarnicu Vesna i vratiti Shukriju. Uostalom, gledajte veceras vijesti pa cete sve vidjeti...

Ma ja bih njemu fino ispostavila racun.
Toliko policajaca puta dnevnica,za zakrcenje saobracaja toliko,za uznemiravanje javnog reda i mira i narusavanje normalnog toka zivota ovog grada toliko - pa sve naplaceno u fond pomoci penzicima,da se i oni malo obraduju pred novogodisnje praznike.

Usao u tudje,zaradio za 2 lokala u centru grada i frizerski salon,pa mu malo.
Da je toliko mogao zaraditi na onome sto je ostavio bjezao bi on negdje drugo (Engleska,Njemacka,Italija...),ne bi dolazio u Banjaluku.
Da je ono sto je ostavio icemu vrijedilo,ganjao bi on Sukriju za svoju kucu i jos ga molio,samo da povrati svoje.

Kad su u ratu ljudi davali sve sto imaju u bescjenje,za kutiju zvaka - neko se radovao,nije mislio na pravdu,a sad kad je doslo vrijeme da svak uzme svoje nazad,sad se potezu pitanja "a zasto ovi tamo ne mogu dobiti,a kako oni ovamo".
Oni tamo i ovamo nemaju veze sa Sukrijom,a i da imaju,kad niko pravdu nije gledao kad je Sukrija sve dao "za kutiju sibica",zasto se sad pravda poteze i uzima u usta kad mu vracaju njegovo?

Cini mi se da je poodavno pisalo da je presuda pala u korist Sukrije i bas im je dugo trebalo da reaguju.
Da ne govorim o tome kad sebe stavim u tu poziciju - zaradis nesto,mucis se i radis cijeli zivot,izgradis ime i reputaciju,otmu ti to i cekas cijeli rat,cekas 10 godina nakon sto je rat zavrsen da ti vrate tvoje,drugi se bogati na onome sto si ti stekao... :-?

Dugo je on radio pod Sukrijinim imenom i na Sukrijinu slavu.
I jos kazu da ona natkrivena basta vrijedi pola miliona maraka.
Jest',kao sto je u park Petra Kocica ulozeno 2 miliona maraka. :roll:
Moram zvati te sto su procjenjivali bastu da daju procjenu moga stana - za 48 kvadrata mogla bih dobiti bar 300 000 km.
I kao,Sukrija njemu dodje pola miliona za tu bastu. :lol:
Da ti nisi znao da ce ti se otplatiti,ne bi ti nju ni pravio,a u krajnjem slucaju - skidaj svoju bastu i nosi je gdje god hoces,tako bih ja njemu rekla.

Ne vjerujem ja da jadne radnice zale mnogo za njim.
Mozda zale jer je tesko naci novi posao,ali mislim da ce sve veceras nazdraviti u ime ove delozacije. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 02:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
E da,cula sam da je rekao da ce reci javno imena svih politicara koji su ga reketirali tokom ovih godina,pa da li je rekao sta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 02:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
bravo duvalice!!!
sva si mi slova pokrala tuzicu te :D :D :D :D
p.s.
mada licno sam nekog uvjerenja da je taj ugovor mozda i falcifikovan ...svasta se radilo u toku rata ... da ima imalo corbe u onoj tintari svojoj poklopio bi se i cuto ima dva druga lokala koji rade kao da se dzaba djeli... oteto prokleto milion puta se dokazala izreka istinitom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 04:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ventilator
Citiraj:
Usao u tudje,zaradio za 2 lokala u centru grada i frizerski salon,pa mu malo.
Da je toliko mogao zaraditi na onome sto je ostavio bjezao bi on negdje drugo (Engleska,Njemacka,Italija...),ne bi dolazio u Banjaluku.
Da je ono sto je ostavio icemu vrijedilo,ganjao bi on Sukriju za svoju kucu i jos ga molio,samo da povrati svoje.

kako samo mozesh lupati!!!??
ama ljudi su vukli ljude za rukav samo da zamenu imovine!
ruzno je reci al glava boshnjaka je 92-93. u banja luci, vredela , shto bi nash narod reko', ko crno za noktom, a isto tako i glava srbina u hrvatskoj. pa ko je koga tu onda ganjao za zamenu, ko to da dokaze? pa vishe od pola boshnjaka je otishlo a da nisu ma malo je reci zamenili nego su tamo vani (podrazumevam i hrvatsku) ziveli po kolektivnim centrima.
zasthto je taj shukrija menjao imovinu u bl?
zato shto nije proteran, vec je svojevoljno napustio bl, jer je 92. dobio dobru ponudu (tad mu je bila dobra). a sad iskorishtava jednu rupu u zakonu da bi ispao zrtva!
shto nije dochekao arkana 95. nego je izvukao dupe na vreme?

i sad ti se nashla i prichash neshto ko je i kako ushao u tudje! ti si bila kad su njih dvojica potpisivali ugovor???

daj ne seri!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ventilator je napisao:
E da,cula sam da je rekao da ce reci javno imena svih politicara koji su ga reketirali tokom ovih godina,pa da li je rekao sta?

i ja sam se nadao al' izgleda da nije nista rekao...vjerovatno je promislio i predomislio se....da mu to bas i nije pametan potez...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]