banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 13:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 01:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
HM-HA...ispade...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 03:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
al ste ga struchno ispushili svaka chast!

Ispravka... Odigrali smo nerjeseno, ali opet je bilo po usima...
Ja jos tesko vjerujem u ovu glupost.Kad je Strasbourg dao drugi gol, nekako sam stalno iscekivao da sudija svira neki ofsajd, prekrsaj u napadu, ma bilo sta, ali uzalud...
O samoj utakmici...
Katastrofalno. Prvi put kazem da su odigrali za nulu. Da su igrali Pagis i braca Farnerud prosli bismo kao bosi po trnju... Sreca? Nema nikakve veze sa srecom. Nisu mogli da dignu glavu zadnjih 20 minuta, koliko su bili potroseni. Kako je moguce da jedan ozbiljan tim ne moze da trci svih 90 minuta. Negdje ne napravljen gadan propust u pripremam, jer su katatrofalno fizicki pripremljeni. Zenga je napravio gadne greske i prilikom izmjena. Predugo je drzao ocajnog Djokaja (jes da je dao drugi gol ali bio je ocaj zivi) , potom ga zamijenio sa desnim bekom!!! Dramanom, onda u ocajan vezni red, trpa jos ocajnijeg Mudrinica, koji za cijelu sezonu nije nakupio 90 minuta efektivne igre, dok mu jedini covjek koji bi bio u stanju da malo poveze redove (Trajkovic) sjedi na klupi citavu utakmicu. Kovacevic preagresivan. Morao je da malo smanji adrenalin, jer je vidio da sudija ne dopusta cvrscu igru. Kao kapiten morao je da se prilagodi. Zigic statican ko da je od drveta. Odbrana Francuza izvucena na 40 metara od gola, bila je kao stvorena za Lukovica i Bastu za ubacaje iz drugog plana, ali nista od toga. Pomocne sudije su mahale zastavicama non-stop. Imam osjecaj da ih nisu ni spustali. Basta prosjecan, Lukovic dobar, ali i njemu fali snage, a cesto previse petlja sa loptom umjesto da je se brze rjesava... Bisevac solidan, ostali nula bodova. Zigic zapucao dvije prilike,a previse je lopti ionako islo na njega...
Strasbourg je ipak ekipa ispod prosjeka, ali pokazali su dvije stvari. Kako dati gol bez postene sanse i kako uvaliti protivniku sto vise laktova.. Ipak ostaje da im se cesitita ne postenoj borbi. Basel je prosao dalje ni kriv ni duzan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Cini mi se da se gleda previse pausalno,jer sve u svemu ZVEZDA je 75 minuta igrala solidno,a onda u zadnjih 15 minuta totalno stala.Ne bih to nazvao pomanjkanjem snage,nego pre svega pomanjkanjem kvaliteta i nedostatak iskustva(jedino sto im niko ne moze zameriti je borbenost),jer kako drugcije objasniti da kapiten i jedan od najiskusnijih igraca napravi dve greske na istom mestu posle kojih su padali golovi.

ZVEZDA se nalazi na prekretnici i sad treba odluciti da li ce se rasprodati ekipa,pa opet krenuti iz pocetka ili ce kostur ekipe ostati,pa uz 2-3 kvalitetna pojacanja dogodine pokusati napraviti korak dalje.Bez obzira sta da odluci Pixi nadam se da ce to doneti dobro klubu i DELIJAMA,jer kao i mnogo puta do sad tako i sinoc su jedini bili na nivou zadatka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
steta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
HOPP BASEL :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Ne bih to nazvao pomanjkanjem snage,nego pre svega pomanjkanjem kvaliteta i nedostatak iskustva(jedino sto im niko ne moze zameriti je borbenost),jer kako drugcije objasniti da kapiten i jedan od najiskusnijih igraca napravi dve greske na istom mestu posle kojih su padali golovi.

Pa kvaliteta im sigurno fali, jer da nije tako, ne bi igrali ovako lose protiv drugog tima zadnjeplasirane ekipe u francuskom prvenstvu, ali mislim da je bilo vidljivo da nemaju snage da potrce zadnjih 15-ak minuta...
Momak koji je postigao golove za Strasbourg ima tek 18 godina i dosad je odigrao svega jednu utakmicu za prvi tim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne bi valjalo da se ovaj tim rasproda....sad imaju vise iskustva igranja u evropi i bilo bi stvarno gadno da se mora opet krenuti od pocetka....Dogodine bi se trebao vratit Pantelic (puno je falio u proteklim utakmicama) i jos 2-3 dobra igraca i imacemo ekipu za malo vece dosege...Zenga nije los kao trener al mislim da bi najbolje bilo kad bi Pixi nekako pokusao vratit Muslina, ipak je on sa zvijezdom htio napravit nesto u evropi al mu tadasnja uprava to nije dozvoljavala....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro,
veruj mi da snaga nije u pitanju,bio sam na utakmici i video svojim ocima,nego strah od neuspeha ,a to je odlika ne iskusnih ekipa.

Inace Racing je igrao sa kombinovanom ekipom,tj. 6 igraca iz prvog tipa i 5 igraca rezrvnih ili igraca iz podmladka.Za ZVEZDU bi mnogo bolje bilo da su oni igrali u najjacem sastavu,jer bi posle 0:2 ti isti gledali da mirno privedu utakmicu kraju,jer za vikend igraju protiv Olimpik Marsej,medjutim ovi mladi su grizli do zadnjeg,jer su zeleli da iskoriste ukazanu sansu i da se izbore za mesto u timu.
Do sada su uglavnom imali problema imali sa efikasnoscu,medjutim danas mi javlja drug iz Francuske da trener razmislja da ubaci onog malog sto je dao golove protiv ZVEZDE na sledecoj utakmici protiv Marseja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 15:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A sad adiooooo,a sad adiooooooo.......SlikaSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Dinamo je davno otpjevao adio.

Bio sam sinoc na tekmi i bio sam ponosan. Da gledam Zvezdu, da uzivam u navijanju, cak se i dijaspora fino cula. Minusi: bacanje baklji u teren i izigravanje majmuna kad bi onaj crnja iz Strazbura dobio loptu.
Na 2:2 nasa tribina je zanemela i nismo mogli da vjerujemo. Ebi ga, to je fudbal, igra se do poslednjeg zvizduka. Trenera i igrace nemam sta komentarisati, sem sto me Zigic nervirao i vukao se kao baba celu tekmu.
Sve u svemu, pozitivan utisak uz onaj osjecaj emocijalne praznine... a, samo 20 sekundi djelilo je Zvezdu od daljeg prolaska...

ZVEZDA!!!

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2005, 13:09
o zvezdo zvezdana ti kur'o j'bana.sta je cigani,mislili ste ici dalje,bogami nemoze hahahaha :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Medolino,
ej breyyy gde si bio,na kom sektoru?

Nazalost moram se sloziti s´tobom oko jednog malog dela navijaca,medjutim isto tako moram primetiti da je takvih excesa sve manje i manje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Skupili se baustelci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Jebga, ekipa podsjeca na onu iz 97-98 kad je ispala od barselone sa 1-1 u Beogradu, da bi nakon toga Barsa uzela kup kupova. Svi osim mozda Drobnjaka (i da glupi Perica nije faca otisao u Real) su se poslije toga izgubili u nekim nepoznatim stranim klubovima. U stvari ne sjecam se da li je tad stankovic igrao, ali totalno nebitno.

Cinjenica da je tadasnjim igracima trebala jos jedna sezona da naprave ozbiljan tim samo je pokazatelj sta ce se desiti sa Zvezdom ako proda danasnje nosioce igre - a to je bar 5 sadasnjih prvotimaca.
Dupla kruna se smijesi, a time i sanse za ligu sampiona sljedece godine. Nakupili su nesto malo iskustva ovim petodnevnim izletom u Evropu, pa sad sve ostaje na upravi i Piksiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 18:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
Skupili se baustelci!

A gdje ono igra Tomo Sokota...,zar taj nije umro..??:D

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
veruj mi da snaga nije u pitanju,bio sam na utakmici i video svojim ocima,nego strah od neuspeha ,a to je odlika ne iskusnih ekipa.

Vjerujem ti, mada je sa ekrana djelovalo drukcije, ali opet tvrdim da je protiv kombinovanog tima Strasbourga moralo bolje. No nema veze. Idemo po titulu...

I kada dodje tuga
necu te napustiti
i sreci i u tuzi
sever ce s tobom biti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo par slicica sa sinosnje utakmice:

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i jos neke:

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
steta, ovakva atmosfera ... sve super... bas steta... za nadati se da ce ekipa ostati na okupu i pokusati nesto vise ... slijedece godine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
gledao sam, i nazalost plakao na kraju. strasbourg nishta nije pokazao osim ta 2 centarshuta i opet nazalost ta 2 pacerska gola. nisu se mogli spojiti s loptom, u jednom momentu sam se zapitao otkud tim ljudima tih 7, a sada i 8 bodova. nashi strashno borbeni, i mislim da sam gledajuci utakmicu po prvi put, od svih utakmica koje smo odigrali ove sezone, bio zaista uvjeren od samog pochetka da cemo na kraju slaviti. ali eto, dobro rekoshe na kraju dnevnika...zvezda zaista ima jak tim, ali ona je ipak trenutno mali klub. sve u svemu, oni kreteni shto su izazivali nerede na vec odavno dobijenoj utakmici protiv zapreshica nek stave prst na chelo i zapitaju se shta su uradili. ovaj tim je strashno perspektivan, ali uzasava me i sama pomisao da je prelazni rok sve blizhe...ako ostanemo u istom sastavu, uopshte ne sumnjam da cemo uzeti prvenstvo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]