banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 22:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2005, 18:44
ZA SONDRIJA:pa zar ne mislis da bi bilo grijeh ibrahimovica i ronaldinja staviti u odbranu?ekipe koje imaju ova 2igraca mogu da drze loptu do sutra ,one se nemaju sta braniti!a sto se tice luisa enrikea ja mislim da je u to vrijeme postojao sigurno bolji igrac od njega a to je ronaldo.ronaldo da hoce da sada smrsa on bi bio sigurno igrac uz ovu dvjicu gore navedenih najboljih(mislim da njega fudbal vise ne zanima a opet je medju najboljima)a bilo je jos suker i mijat...
a sto se tice ibrahimovica i njegove tehnike pa ljudi moji covjek sa njegovom visinom ne da je tehnicar dobar ,nego strava..ako iko prati fudbal onda zna kako je po meni najbolji trener na svijetu u romi forsirao onog kretena del vekia samo zato sto je bio snazan i sto je znao drzati loptu u nogama dok mu se prikljuci cijeli napad rome..ja mislim da sad sa zlatanom svrsava :D bas sam juce citao kapelovu izjavu kada je za zlatana rekao da je najbolji igrac na svijetu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Napomena...Zlatanu je 23 god :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
porediti tehniku i brzinu ronaldinja i tamo nekog zlatana je i više nego neozbiljno i glupavo. ono što je ronaldinjo uradio realu, zlatan ne bi mogao ni na soniju.

napomena, ronaldinju je tek 25 godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zlatan je isto radio Bayernu proshle god, isto radio Romi, Interu ove...A da ne pricham o ismejavanju svih klubova u Holandskoj ligi dok je igrao za Ajax.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Btw..seti se gde je bio Ronaldinho kad mu je bilo 23, a vidi gde je Zlatan sa 23 :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Pre svega treba znati da pri izboru najboljeg igraca sponzori igraju veliku ulogu,jer nije uvek najbolji stvarno najbolji.Najocitiji primer za ovakvu tvrdnju je izbor za najboljeg evropskog igraca `91,Papen je proglasen najboljim,a njegovi direktni protivnici Savicevic,Prosinecki i Pancev imaju te godine jace trofeje,medjutim ta trojica su dolazila iz zemlje koja je vec bila sahranjena,a Papen je dolazio iz jedne od glavnih zemalja EU.

Ronaldibju je trenutno najatraktivniji igrac i za velike sponzore (Pepsi,Nike) veoma zanimljiv,a mislim da nema potrebe da napomenem da dolazi iz zemlje koja ima 100-tinjak miliona stanovnika,dakle sve ide u tom smeru da ce on ove godine biti najbolji igrac.
Ibrahimovic se neverovatnom brzinom prilagodio italijanskom fudbalu i verujem da bi mogao u buducnosti biti jedan od glavnih kandidata za najboljeg igraca,medjutim trenutno realno gledajuci nema sansu.

Moj glas ipak dajem Lampardu,jer je po meni najkompletniji igrac,a uz to cveliki sportsmen,uostalom odigrati 160 utakmica u Engleskom prvenstvu bez pauze govori u prilog njegovim kvalitetima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
sikman je napisao:
Moj glas ipak dajem Lampardu,jer je po meni najkompletniji igrac,a uz to cveliki sportsmen,uostalom odigrati 160 utakmica u Engleskom prvenstvu bez pauze govori u prilog njegovim kvalitetima.

Ja bih se recimo slozio sa ovim, mada realno gledajuci Ronadinho je skoro siguran dobitnik zlatne lopte, jer je daleko najatraktivniji i igrac danasnjice.
A sto se tice poredjenja Ibrahimovic - Ronaldinho tu bi moglo dosta da se kaze.. Nije dovoljno reci "Ovaj je dao dva gola, predriblao pola tima i on je bolji igrac od ovog drugog"

Recimo ovako

Tehnika - mislim da su podjednaki obojica, nijansa gore dole
Dribling - zavisi kako se gleda. Ibrahimovic je staticniji u driblingu, Ronaldinho vecinu stvari radi u trku...
Leprsavost u igri - definitivno bolji Ronaldinho, ali je Ibrahimovic sigurno bolji u duel igri.
Pas igra - Ronaldinho opet bolji, sto je i logicno jer je po definiciji vezni igrac...
Ibrahimovic ima bolju zavrsnicu i skok igru, opet logicno jer je on napadac...
Efikasnost - Ronadinho efikasniji, ali igra u timu koji forsira napadacki fudbal, za razliku od Zlatana...
Brzina - Ronaldinho brzi, ali Ibrahimovic sigurno startniji i cvrsci i ima duzi korak.

Mentalno je po meni sigurno jaci Ibrahimovic jer se ne boji duela, agresivniji je i igra sa vise zara, dok se Ronadinho bukvalno igra na terenu...
Igra bez lopte - opet bolji Ibrahimovic, jer mu je sirok radijus kretanja na terenu, za jednog napadaca.
Timska igra - opet plus za Ibrahimovica, jer se kao napadac bolje se uklapa u timsku igru. Ronaldinho je vise individualac, a vezista je...

Fizicke predispozicije su sve na strani Ibrahimovica osim brzine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moracu da se slozhim sa tim, jer je tvoje izlaganje bilo krajnje objektivno. Ja bih to srochio ovako: Voleo bih da se njih dvojica sretnu na sredini terena, pa da se vidi ko kosi a ko vodu nosi, ne znam zashto (mozhda i nemam razlog) ali sam ubedjen da bi Zlatan pobedio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2005, 14:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ipak Ronaldinjo - covjek ima nesto sto Zlatan nikad nece - Harizmu ;)
A ako cemo gledati ko je najbolji igrac po tome kad je bio u najboljoj formi, onda je to definitivno Ronaldo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2005, 20:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2005, 18:44
o zlatanu se nema sta reci osim da je to buduci najbolji igrac na svijetu(ako to vec nije)poznata je ona njegova izjava,ono sto kerju moze sa loptom ja mogu to sa narandjom!!! covjek ima i harizmu i drskost! i zato ne lupajte gluposti kako nije neki igrac. ibrahimovic i ronaldinjo!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neko je ovdje pitao gdje je ronaldinjo bio kada je imao 23 godine.
pa da kratko odgovorim:

- 2002 - osvojio svjetsko prvenstvo sa brazilom. prva zvijezda PSG-a.
- 2003 - za 27 miliona evra prešao iz PSG-a u barselonu. treba li napominjati da su u igri za njegove usluge bili najveći evropski klubovi. između ostalih i mančester junajted. iste godine proglašen za najboljeg barsinog igrača, osvojili drugo mjesto u primeri.

eto gdje je bio prije dvije godine. i nemojte molim vas porediti holandsku ligu sa španskom. jako je neozbiljno. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Holandsku sa Shpanskom ? :) Znash ti gde Zlatan igra ? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
chovjek ti govori o vremenu kad je zlatan imao 23 godine i igrao u ajaxu, te o ronaldinhu u istim godinama...

mislim da ce ove godine bez ikakve dvojbe ta titula pripasti ronaldinhu, u to uopshte nema sumnje...jedino ce mozda da se vodi borba za drugo mjesto izmedju gore pomenutog zlatana i lamparda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nismo se razumeli..Zlatanu je 23 godine, a ne Ronaldinhu.Ronaldinho je sa 23 bio u PSG, a Zlatan u jednom Ajaxu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ko zna, možda se uskoro sretnu juve i barsa.
onda ćemo vidjeti ko kosi, ko vodu nosi.

lično smatram da u ovom trenutku ima bar deset atraktivnijih i ubojitijih napadača od malog zlatana. ronaldinjo, mada je po vokaciji više ofanzivni vezni, samo je jedan od njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 01:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Ljudi sta vam, oko cega se vi svadjate....

Zigic najbolji igrac na svijetu... pa jedno 10 mjesta praznih pa onda ronaldinho i ostala raja... e boze ...!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 09:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Ma najbolji igrac na svijetu je Mile Petrika ljudi...:)

Jao boze.... bas se razumijete u fubal kad poredite Zlatana Ibrahimovica i Ronaldinha....ti se igraci uopste ne mogu porediti jer su skroz razliciti po svemu,kao prvo Zlatan je klasicni centarfor,a Ronaldinho je po svojoj poziciji Ofanzivni Vezni,znaci u formaciji 4-3-1-2 on je taj 1 ljudi....!!!c c c

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2005, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nego da dodam nesto na ovu temu...
Vjerujem da vas je vecina vidjela reklamu za Nike u kojoj Ronaldinho na treningu (navodno) cetiri puta pogadja precku iz voleja, a da mu pritom lopta uopste ne pada na zemlju...
Da cujem vase misljenje... Moje skromno misljenje je da je to prilicno nemoguce izvesti i da je u pitanju montaza, ali s obzirom na Ronaldinhovo baratanje loptom ima ljudi koji vjeruju u suprotno... Pojedini novinari su cak pitali i Zidanea o tome i cak je i on izjavio da je to nemoguce izvesti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2005, 23:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Istomisljenik sam da je to prilicno ne moguce izvesti...!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2005, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Tacno da ovako izgleda nemoguce al svakim danom ljudi dostizu sve vece granice u raznim sportovima pa zasto onda ronaldinho ne bi bio prvi kojem je to uspjelo u fudbalu....mislim da nije u pitanju fotomontaza...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]