banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
trake su odvojene trotoarom i travicom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
kefalo je napisao:
eee da..... jesu stavili nekakvu ogradu izmedju traka tako da pjesaci ne mogu da prelaze preko njega??? ili raja po starom dobrom obicaju fura preko 4 trake?

ko umije, njemu dvije :wink:
ma daj, kakva civiliyiranost, kad u 2 ujutru ides kuci, bas ces se verati po pasareli, molim vas... a i po danu, ako skuzis da ja slab saobracaj, preko trake, dabome! Nije to nikakva neciviliziranost, niti nepostivanje zakona, jednostavno, koristis zdrav razum, ides kracim putem i ides na svoju odgovornost preko cetiri trake...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
monstrum je napisao:

ko umije, njemu dvije :wink:
ma daj, kakva civiliyiranost, kad u 2 ujutru ides kuci, bas ces se verati po pasareli, molim vas... a i po danu, ako skuzis da ja slab saobracaj, preko trake, dabome! Nije to nikakva neciviliziranost, niti nepostivanje zakona, jednostavno, koristis zdrav razum, ides kracim putem i ides na svoju odgovornost preko cetiri trake...

pa kad te neko lupi neces ti biti kriv nego vozac sto te nije vidio i sl. on ce da te 'nosi na dusi'

ljudi fino naprave pasarelu a ti nisi u stanju da malo protegnes noge i popnes se uz par stepenica.... u pravu si nije to neciviliziranost, nego ljenost i neodgovornost

Citiraj:
jednostavno, koristis zdrav razum

koliko je taj razum zdrav... pitanje je sad

Poslednji put menjao josephine dana 22 Nov 2005, 19:39, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
monstrum je napisao:
Nije to nikakva neciviliziranost, niti nepostivanje zakona, jednostavno, koristis zdrav razum, ides kracim putem i ides na svoju odgovornost preko cetiri trake...

naprotiv to je bas definicija seljaka koji je juce sisao sa brda pa mu je sasvim normalno da poprijeci preko njive. pretpostavaljam da ti je sasvim normalno i mrve od rucka istresti komsiji na glavu i pljuvati na stubiste. pa pobogu 2 sata je ujutro. tada je sve dozvoljeno. kakve li ironije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 19:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
ko bude koristio pasarelu mozda ce namjerno ici par puta da vidi simpatiju ili ciju dobru zenu ili djevojku....odlicno mjesto za napraviti frku i
nekog prebiti kad je nasamo ili sa kakvim slabijm frkadzijama ,,,idealno
mjesto za naplatu prolaza a znamo koliko kosta naplata prolaza kad je nuzda ili tako nesto...sigurno ce se tu pjanci ispisavati i raja bacati opuske
..neko ce privaliti na brzinu kakvoj maci....

eto razlog da se ne pretrcava preko autoputa, izaberi samo nemoj gadjati zeljeznim sahtovima pokupljenim ispred zgrada......................

u banjaluci je nedefinisan saobracaj u odnosu na razlicitosti automobila .
neko sa losim golfom i mozda bez kocnica vozi veoma brzo i tu su pretrecavanja ako se desi katastrofalna...

zato predlazem kaznu od 30 km na licu mjesta ili dva radna dana ....
recimo ciscenje kesa uz vrbas....kuku i cekaj kese ...ne nafatas li odredjen broj ostaje ti zuti karton......zato vozaci molimo oprez

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
naprotiv to je bas definicija seljaka koji je juce sisao sa brda pa mu je sasvim normalno da poprijeci preko njive. pretpostavaljam da ti je sasvim normalno i mrve od rucka istresti komsiji na glavu i pljuvati na stubiste. pa pobogu 2 sata je ujutro. tada je sve dozvoljeno. kakve li ironije

=D> =D> =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 19:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
monstrum je napisao:

Jes' ti jedan od onih "civilizovanih" koji su pljuvali po Laušu?
S obzirom da sam i sam vozač, imao sam (ne)priliku sresti takve "indijance" (ništa ružno o indijancima, Bože sačuvaj) na tranzitu i, da budem iskren, često zaustavim auto i spomenem pokoju dotičnim pametnjakovićima (ne, ne psujem nego se samo nepotrebno nerviram :()... Pa da li si ti normalan?

Prije par godina ispod pasarele ispod naselja sunce sam kolima prošao pored mrtvog tijela žene koja je ležala u lokvi krvi! ISPOD PASARELE! Ko zna, možda je i vozač bio neki junak koji je isprobavao da li mu automobil može "gariti" 200 na sat od Gimnazije do Čajaveca, ali baš zbog takvih kretena su valjda i napravljene te pasarele. Pa ljudi Božiji - distrofičari koriste pasarele a vama, koji konjima rep možete isčupati, problem je pomjeriti strinu malo!

I onda se nađe neka faca koja to i ne krije nego se diči kako za njega pravila ne važe!

Jadno, brate, jadno :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

josephine je napisao:
mangia je napisao:

=D> =D> =D> =D> =D>

ne trpim autoritete... pogotovo kad mi kazu, ajde fino 300 metara okolo, onako bez ikakve potrebe... a hebli vas vise seljaci... bolje biti seljak nego glup...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pritisak je napisao:
monstrum je napisao:

Jes' ti jedan od onih "civilizovanih" koji su pljuvali po Laušu?
S obzirom da sam i sam vozač, imao sam (ne)priliku sresti takve "indijance" (ništa ružno o indijancima, Bože sačuvaj) na tranzitu i, da budem iskren, često zaustavim auto i spomenem pokoju dotičnim pametnjakovićima (ne, ne psujem nego se samo nepotrebno nerviram :()... Pa da li si ti normalan?

Prije par godina ispod pasarele ispod naselja sunce sam kolima prošao pored mrtvog tijela žene koja je ležala u lokvi krvi! ISPOD PASARELE! Ko zna, možda je i vozač bio neki junak koji je isprobavao da li mu automobil može "gariti" 200 na sat od Gimnazije do Čajaveca, ali baš zbog takvih kretena su valjda i napravljene te pasarele. Pa ljudi Božiji - distrofičari koriste pasarele a vama, koji konjima rep možete isčupati, problem je pomjeriti strinu malo!

I onda se nađe neka faca koja to i ne krije nego se diči kako za njega pravila ne važe!

Jadno, brate, jadno :cry:

Cuj zbog kretena koji jure su pravljene pasarele?!?! Sta, opet treba samo poslijedice rjesavati, a da se ne radi nista na sprjecavanju kretena koji jure 200 po gradU? A to sto je zenu pregazilo, pomalo surovo, zvuci kao prirodna selekcija, u gradskom ambijentu - nije bila dovoljno snazna/brza, pa je poginula. Mladja osoba/fizicki spremnija, bi najvjerovatnije izbjegla taj autoobil. Okrutno ali istinito.
a ako baja moze nekaznjeno ici po centru 200 km/h, onda nek me i zgazi, svaka mu cast!... ja racunam na automobile koji se krecu po ogranicenju, znaci 60 km/h, sto povlaci da prelazi oko 18 m/s, i nema skoro nikakve sanse da me pregazi, sem ako sam slijep i nijem, u isto vrijeme.

Civiliziranost? AKo se ona ogleda u tome koliko pushim glupih i nelogicnih pravila i propisa, onda sam necivilizovan, i ne stidim se toga.

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 22 Nov 2005, 20:01, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 19:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ako se automobili mogu kretati po ogranicenju i voziti po pravilima sta tebi daje pravo da krsis pravila

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
kefalo je napisao:
eee da..... jesu stavili nekakvu ogradu izmedju traka tako da pjesaci ne mogu da prelaze preko njega??? ili raja po starom dobrom obicaju fura preko 4 trake?

hehehe :D
jedino da su kineski zid (il' neshto slichno) napravili.... ali i tada bi ekipa sa brda radije koristila planinarsku opremu, nego li pasarelu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
monstrum je napisao:
Citiraj:
Ko zna, možda je i vozač bio neki junak koji je isprobavao da li mu automobil može "gariti" 200 na sat od Gimnazije do Čajaveca...

Cuj zbog kretena koji jure su pravljene pasarele?!?! Sta, opet treba samo poslijedice rjesavati, a da se ne radi nista na sprjecavanju kretena koji jure 200 po gradU?

Ne znam da li si dovoljno obratio pažnju na ovo što sam napisao, ali upotrebio sam kondicional! Isto tako moglo se raditi o normalnom vozaču koji zbog nesavjesnosti jadne žrtve sad mora da je nosi na duši čitav život!

Citiraj:
A to sto je zenu pregazilo, pomalo surovo, zvuci kao prirodna selekcija, u gradskom ambijentu - nije bila dovoljno snazna/brza, pa je poginula. Mladja osoba/fizicki spremnija, bi najvjerovatnije izbjegla taj autoobil. Okrutno ali istinito.

Slušaj, ovo što si napisao nije okrutno nego iznadprosječno glupo! Da se, ne daj Bože, radilo o nekom tvom bližnjem ubijeđen sam da ne bi šarao unaokolo ovakve komentare! Prirodna selekcija?! Pa gdje živiš ti bre? Kakav je to stav? Uništi da ne bi bio uništen? Zar je grad džungla? I opet te pitam - nisi li ti onaj koji je dijelio etikete za "laušanere"?

Citiraj:
a ako baja moze nekaznjeno ici po centru 200 km/h, onda nek me i zgazi, svaka mu cast!... ja racunam na automobile koji se krecu po ogranicenju, znaci 60 km/h, sto povlaci da prelazi oko 18 m/s, i nema skoro nikakve sanse da me pregazi, sem ako sam slijep i nijem, u isto vrijeme.

Halo, burazeru, ovo je ril lajf - nije u pitanju ni Quake ni Call of Duty!

Citiraj:
Civiliziranost? AKo se ona ogleda u tome koliko pushim glupih i nelogicnih pravila i propisa, onda sam necivilizovan, i ne stidim se toga.

Čega se pametan stidi...

Mislim, nije mi namjera da te vrijeđam, i izvinjavam se ako je ton takav, ali ja jednostavno ne mogu da vjerujem da postoji mentalni sklop koji je sklon ovakvom načinu razmišljanja. Iskren da budem, vjerovatno si ti jedna inteligentna osoba koja takve kretenluke sebi nikada ne bi dopustila i samo napaljuješ raju po forumu (uključujući dakle i mene) i sada se slatko smiješ ispred svoje omiljene katodne cijevi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka

ko je prolazio pored sajma u Beogradu zna o cemu pricam. Bilo bi mi zao da se prvo zgazi 10 seljacina pa da tek onda neko dodje na ideju da napravi ovako nesto ispod pasarela. ali ako je to cijena onda ce se kad tad platiti. nazalost neko ce u zatvor zbog brze voznje sto je zasluzeno, a neki ce vozac ni kriv ni duzan da zgazi jednog ovakvog oslobodioca sa brda pa da ide u zatvor nezasluzeno... bas je zivot sranje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da ne duljimo, ja sam pro-choice osoba. Moj izbor, pustite me, ako poginem, moj izbor, nema ko da se zato jede citav zivot... Ako vam se cini da sam zbog toga neciviliziran, ok, ali to je MOJ izbor i gotovo... Pretrcavacu cetiri trake kada ocjenim da ne postoji opasnost po mene i po vozace, a vi mi i dalje prishivajte nadimke "Oslobodilac sa brda" i slicne, slatko se nasmejem kad ih cujem ... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka

pazi covjece. otjeraces nekoga ni krivog ni duznog u zatvor.. uvijek postoji ona usrana rupa u zakonu koaj kaze "Neprilagodjena brzina" iako neko moze da ubije covjeka i sa 40km/h....

ma koja sam ja budala sto ista objasnjavam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
monstrum je napisao:
da ne duljimo, ja sam pro-choice osoba. Moj izbor, pustite me, ako poginem, moj izbor, nema ko da se zato jede citav zivot...

Nije iskljucivo tvoj izbor. Zar treba covjek da ode na robiju za ubistvo iz nehata, zato sto neki mangup pretrcava ulicu tamo gdje nije mjesto. To ti je kao gazenje pjesaka koji prelazi ulicu dok mu je crveno svjetlo, ali ako ga neko slucajno udari autom i ubije, opet ce morati da odgovara za ubistvo iz nehata ili ce u najgorem slucaju morati da zivi sa grizom savjesti cijeli zivot, zato sto se neki idiot pravio pametan i iskakao mu pred auto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
sve je to odraz kulture i odgovoronosti (prema sebi i drugima)....radije cu preci preko pasarele nego da izigravam padobranca....

btw. znaci postoji jedan budala ili dvije (ne bitno) koja sumanuto vozi gradom "200 km/h" - treba svi da radimo budalestine??

ne kuzhim...monstrume tvoja parola je "kad moze on mgu i ja"?

elem, sa srecom ti i da zivis sto duze...(pasarela nije bauk..samo par stepenice gore i dole, a i ima ih dosta preko tranzita pasarele + pjesacki prelazi)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 19:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
kefalo je napisao:
neznam iz kojih si ti testova ucio za vozacki... ali postoje... i ima gomila znakova koji se npr. u bl nemogu naci... rijetkost je npr. i znak "pruzanje ulice sa pravom prvenstva" te fali gomila upozoravajucih znakova! ali mislim da stop i izlazak na ulicu sa pravom prvenstva stoje na tranzitu...
moze li neko da posalje slike novoizgradjenog tranizita da vidimo kako to cudo izgleda... i da li su prosirili onaj potez od semafora za autobusku do semafora u rosuljama... gdje je postojala samo jedna treka u pravcu jajca.

ma ti se šališ? otkud ti to da postoje znakovi? :roll:

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 20:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ova tema je svjeza za kljuc, ali mi je zao jos je zakljucavati, kad je nagurala 12 strana.
Obrisao sam OT o slici, i ako se nastavi u tom pravcu prica, LOCK.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
:roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]