@Cosma:Zadnja osoba koju treba nazvati papkom je Indi tako da ti ta nikako nije na mjestu.Vrijedjanje bez ikakve osnove,zena ima svoj stav koji treba postovati i to je to.A i to da sam ja za neka ujedinjavanja je potpuno pogresno protumaceno.Za kakav-takav suzivot jesam jer nema druge.Bar ja nemam rezervnu domovinu a gadno mi vidjeti sta rade od ovog chemera.
@Biscanin:Ja sam bio prvi spreman za cestitanje plavima jer sam ocekivao da ce nas razvaliti na terenu.Ali to nije bilo tako, drhtali su do 93 minute kao sto su drhtali i oni na jugu da nasi slucajno ne daju gol jer bi im to znacilo siguran linc(potvrdi ovu AV).Ja sam navijao za prekid utakmice i proklinjao Barbareza sto nije imao muda da to ucini.Nesto tako bi Stankovic sto posto ucinio!Registrovalo bi se rezultatom 3:0 u korist domacina ali bi se bar uputilo na ono pod kojim se uslovima doslo do pobjede.
@infernus:pojam "pamet" je vrlo relativan u svojoj osnovi.

Odustajem i ja ali samo od ove teme.

.Koliko je to pametno

?
@Indi:Kao prvo,ona tri clanka sam kopirao i prenijeo na ovaj forum.Dakle to nije moja prica ali mi se jednostavno ucinila zanimljivom te rekoh neka je ovdje pa da se vidi kako je bilo i na drugoj strani.A to kako on pise o tri prsta nije u redu ali kad pomislim u kojem je afektu(2 sata permanentno izlozen opasnosti po zivot) sve morao srociti dodjem do zakljucka da sve zvuci sa puno tolerancije.Na sta bi to licilo da sam ja pisao i bio tamo,ko zna.Od citava tri posta uhvatis se za jednu recenicu i iz nje vuces neke zakljucke,vrlo diskutabilno.
A kao drugo,stvarno ne bi bila fora da ne odes gledati svoje a igraju ti tako reci u komsiluku

.Ja to sebi nikad ne bi oprostio!
Eto toliko od mene!
Puno vremena izgubih na ovim besmislenim diskusijama ali eto,mora se ponekad i reci(napisati) po koja cisto da se zna da nas ima koji drugacije mislimo.