banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 07:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 17:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
ma nemas sta da drzis - das svoje misljenje, pa nek se pusi ko hoce :wink: tako i ja :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 17:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Agnostik, ako pises o zivotinjama sa tri prsta - za mene je to vrijedjanje. Taj znak znaci da vjerujemo u Sveto trojstvo. Nista vise. Zasto onda zivotinje? Zar to nije vrijedjanje? :-? Svakih malo spominjes neke bradate - jesu li svi Srbi bradati? :roll: Ne mozes sve ljude svrstavati u jedan kos :-? Ubjedjues nas jer nam indirektno govoris kako bi trebali navijati za repku BiH ... Ako je ko Jugo odgojen, to sam onda ja, i ja sam ti navela zasto navijam za SCiG :wink: Ovdje svi znaju da sam iz Bosne ehemahlige Yugoslawien :wink: Osudjujem primitivizam i vandalizam, sa koje god strane da dodje i nije mi bitno ko pocinje.. Za svadju je uvijek potrebno dvoje.. Kontas?

Meni licno je zao sto Spanci idu dalje.. Nego, kako doci do karata :D Ako se desi da reprezentacija SCiG zaigra u mom gradu idem, pa makar preskakala zidove :oops:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cosma je napisao:

indi i infi - papci sta je ?! :P
necete vi to nikad shvatiti izgleda... steta, mada kad skontam - za nesto je to sigurno i dobro...
samo da ti kazem jednu stvar - vas je nemoguce shvatiti, kao sto rece Agnostic - da propagiram talibanstvo, to bi vam bilo drago.. a kad kazes - dajte ljudi da se ujedinimo - nema od ovakve politike nista - ispadas nacionalista .. mislim :lol: jel to neka nova gljiva na marktu?!
navijajte za koga hocete - naravno da je slobodan izbor, ali zvuci ono :D isto kao kad bih ja, po nekoj vasoj logici, navijala za Tursku, sto mi naravno ni u snu ne pada na pamet..
ma hajde, sve je u redu, tolerisi moje misljenje kao i ja tvoje i sve je u redu :wink:

E'o me papanko :D Sta ima kod tebe? :P

Cuj, ako ti srce zaigra dok svira turska himna, dok se njihovi igraci bore za pobjedu - ti navijaj :wink: Reprezentacija SCiG igra pod plastom zastave koju sam godinama gledala, stoje mirno dok svira himna koju sam kao dijete naucila... Sve sto bude novo - nece biti moje.. Kapis? Ali dok je bilo sta vezano za Jugu pa makar ta himna - moje srce ce kucati za tu reprezentaciju. Toliko nije tesko da se skonta :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 18:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
@Cosma:Zadnja osoba koju treba nazvati papkom je Indi tako da ti ta nikako nije na mjestu.Vrijedjanje bez ikakve osnove,zena ima svoj stav koji treba postovati i to je to.A i to da sam ja za neka ujedinjavanja je potpuno pogresno protumaceno.Za kakav-takav suzivot jesam jer nema druge.Bar ja nemam rezervnu domovinu a gadno mi vidjeti sta rade od ovog chemera.
@Biscanin:Ja sam bio prvi spreman za cestitanje plavima jer sam ocekivao da ce nas razvaliti na terenu.Ali to nije bilo tako, drhtali su do 93 minute kao sto su drhtali i oni na jugu da nasi slucajno ne daju gol jer bi im to znacilo siguran linc(potvrdi ovu AV).Ja sam navijao za prekid utakmice i proklinjao Barbareza sto nije imao muda da to ucini.Nesto tako bi Stankovic sto posto ucinio!Registrovalo bi se rezultatom 3:0 u korist domacina ali bi se bar uputilo na ono pod kojim se uslovima doslo do pobjede.
@infernus:pojam "pamet" je vrlo relativan u svojoj osnovi. :wink: Odustajem i ja ali samo od ove teme.;-).Koliko je to pametno :D ?
@Indi:Kao prvo,ona tri clanka sam kopirao i prenijeo na ovaj forum.Dakle to nije moja prica ali mi se jednostavno ucinila zanimljivom te rekoh neka je ovdje pa da se vidi kako je bilo i na drugoj strani.A to kako on pise o tri prsta nije u redu ali kad pomislim u kojem je afektu(2 sata permanentno izlozen opasnosti po zivot) sve morao srociti dodjem do zakljucka da sve zvuci sa puno tolerancije.Na sta bi to licilo da sam ja pisao i bio tamo,ko zna.Od citava tri posta uhvatis se za jednu recenicu i iz nje vuces neke zakljucke,vrlo diskutabilno.
A kao drugo,stvarno ne bi bila fora da ne odes gledati svoje a igraju ti tako reci u komsiluku :) .Ja to sebi nikad ne bi oprostio! :wink:

Eto toliko od mene!
Puno vremena izgubih na ovim besmislenim diskusijama ali eto,mora se ponekad i reci(napisati) po koja cisto da se zna da nas ima koji drugacije mislimo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 18:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sto ne rece odma da si kopirao :roll: Jer nisam navikla od tebe takve izjave - ali sad je sve jasno kao dan :wink:

I ne staj mi na muku :cry: Stadion je udaljen 10 min voznje :wink: Svi koji me poznaju znaju kakva sam po pitanju fudbala ako je u pitanju reprezentacija :oops:( Dok me ostale igre toliko i ne interesuju :D ) Ali doci do karata ce biti malo teze :evil: Mada ima jedan poznanik karte za hrvatsku reprezentaciju i rekao mi je da ce i mene povesti pod uslovom da sa istim zarom i jakim glasom navijam za njih kao sto sam za SCiG :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
zar se vi još uvijek obazirete na debile poput agnostika. takve treba lagano ignorisati i sve će biti ok.

inače, što se navijanja tiče, dovoljno je pogledati koliko je stolica pokidano na dijelu tribina na kojima su bili navijači iz federacije.
sve su uništene.

e, onda pogledajte da ih je pokidano neuporedivo manje na tribinama na kojima su bili domaći navijači.

pa šta su oni očekivali, poslije onih incidenata u sarajevu na prvoj utakmici doći u beograd, provocirati... i onda se mirno vratiti kući. samo kada se sjetim onih ratnih pokliča BEOGRAD MORA PASTI i njima sličnih. e, pa tako ne ide.

i još jednom. ko gubi, ima pravo da se ljuti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 20:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Sep 2004, 08:12
neverovatno.Znachi moje dete se rodi sutra u CH,ono treba da navija za Svajcarsku!!!Nigde veze......

Ako si Srbin,Srbin si i na marsu,kakve veze u kojoj drzavi zivish.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
a jel vam smeta kad sandzaklije navijaju za BiH?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
da, da, da. a sto niko njih ne spominje?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 23:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
HHAhha Sandzaklije to sam cekao,Novi Pazar a?

Da li neko zna sta se njima desilo kad im je gost bio RAD,kako su bjezali i taxije uzimali da bi zivu glavu izvukli,da da to su navijaci....!!!

I samo ne znam zasto se ovoliko prica na temu utakmice,daj ljudi batalite to...nema vise sta... idemo u Svabiju,navijaci BiH su dobili sto su i zasluzili,a zasluzili su samim dolaskom u BG!!!
Svako ko se zaputio u BG,morao je znati da su male sanse da se na Marakani mirno pjeva Bosnom Behar probeharao.....,ili Ajmo Bosno Bosno,ajmo Hercegovino.......!!!

Agnoistic_Front samo da te pitam nesto,sta si ti ocekivao kad si dosao na Marakanu,da ces moci cuti himnu BiH,da ces moci da navijas mirno...joj joj... pa dobro ste vi i prosli sta ti je imate vi vise srece nego pameti,kao prvo u Srbiji u masovni bojkoti medju navijacima,npr.... Grobari i UF-ovci,a da ti ja puno i ne govorim kako bi se ovo tek zavrsilo da su oni bili!!

Ti gore navodis nesto u fazonu da je policajac rekao vama da se molite bogu(alahu) da ne dadnete go na marakani da se moze onda svasta desiti,pa covjek je bio skroz u pravu....,pa zamisli sta bi se tek desilo da ste dali go,kad su i ovako bili incidenti...!!!

Ti se jednostavno moras pomiriti sa cinjenicom da RS nije BOSNA i nikad nece biti,bar u srcima ljudi sa ovih prostora,pa e... covjece ovdje je RAT bio,ali ti si jedan od onih koji je imao srece pa je nagulio odavde u pravo vrijeme pa i ne znas sta se ovdje desavalo....!!Evo bas danas komentarisem u birtiji sa jednim covjekom,ono on meni kaze da je slusao na vjestima pa se iznenadio nevjericom ljudi iz Bosne sto mi iz RS navijamo za Srbiju,kaze on meni;"Pa e... necu navijati za Turcina sa kim sam ratovao prije 10 godina".

To je sasvim normalno razmisljanje,po meni covjek je skroz u pravu,RAT je ovdje bio,njegove se posljedice ovde osecaju jos i danas,mozda se one vremenom zaborave za jedno 10-15 god. ali sto je sigurno jos nisu!!

UNITED-FORCE!!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2005, 02:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2005, 22:29
Draco_Malfoy je napisao:
Kroz ove kvalifikacije (a i druge fudbalske dogadjaje) se provlacila i podtema navodnog paradoksa navijaca koji navijaju protiv 'svoje drzave'.
Ne bih ni postovao ovaj topic da muslimansko-bosnjacki argument (a izgleda i nekih ne-muslimana) nije bio da ne mogu da razumiju kako neko moze da navija protiv zemlje u kojoj se rodio i da je to jedinstven slucaj u svijetu...
Bas sam ljetos pricao sa nekim likovima, Irci iz Amerike koji kazu da svi od reda navijaju za Irsku bez obzira s kim igra i gdje. Mene je tad zainteresovalo sta bi uradili da igra USA - Irska i oni su se nasmijali i rekli da ne samo da oni, nego i Skotska, Spanska, Meksicka ili bilo koja brojnija populacija u Americi navija za svoje odgovarajuce zemlje, a za USA samo ako je americki sport u pitanju ili ako njihove zemlje nema na tom takmicenju... Dakle daleko je od toga da smo mi iz RS posebni po pitanju navijanja za Srbiju, i to bas protiv BiH.

:) :) Хехехе, то ти је позната бошњачко-муслиманска досљедност на сцени по ко зна који пут у историји.....

Елем, овако-једини аргумент Бошњака-муслимана је географска припадност, јер, за име Бога, Република Српска припада БиХ и, побогу, како Срби могу навијати против ''своје'' ''државе'' БиХ, која је, ето, сасвим ''случајно'' силом и преваром наметнута Србима од стране међународне заједнице и та и таква БиХ је уништила Србима државу коју су вољели и градили, али ето Срби су сад стрпани у БиХ, па пошто су они роботи, а не људи (па не смију да воле свој народ), ми ћемо њих испрограмирати да воле само ову неприродну заједницу БиХ, а да мрзе све остало, а самим тим и СЦГ која је, ето, земља истог тог народа?!!

Е, па, господо Бошњаци, географска припадност не пије воде-јер да пије воде-не би се ни Југославија распала, не бисте ви 28.02.1992. заспали као становници и НАВИЈАЧИ земље којој сте географски припадали (и по вашој данашњој логици-безусловно вољели пошто сте географски у њој!!) а онда се пробудили ујутро и скокнули на референдум да уништите ту ВАШУ државу у којој живите! Не само да НИСТЕ НАВИЈАЛИ за државу у којој сте живјели-НЕГО СТЕ ЈЕ И УНИШТИЛИ!
Ипак сте још увијек корак испред нас!! Ми треба да уништимо ову неприродну заједницу познату под називом БиХ!!

Господо Бошњаци кад год се сљедећи пут запитате како неко може навијати ''против своје'' државе- сјетите се вас и ваше досљедности 1992....а да не идем даље у прошлост....

И кад год вам падне на памет мисао:'' ако Срби толико не воле БиХ зашто не оду одавде, широко им поље, зашто не оду у Србију кад је толико воле!?''-СЈЕТИТЕ СЕ да и ви те 1992. нистe вољели СФРЈ, па нисте нигдје отишли-него сте остали ту и уништили ''своју земљу СФРЈ'' за коју сте ''здушно'' навијали по вашем досљедном аксиому ''географски припадам тој држави-МОРАМ за ту државу навијати''!!

Истог тог вашег аксиома се држе, наравно, и Албанци на Косову (чудим се како се то не питате, за кога ли су они навијали, ипак је Косово Србија још увијек (бар по праву) ??-Јасно вам је и логично, зар не??), затим већ споменути Санџаклије, па сјетимо се Словенаца и Хрвата који су као и ви ''навијали'' за СФРЈ јер су ''географски'' били у СФРЈ, а не морам спомињати Палестинце који навијају за Израел или Курде који навијају за Турску, Чечене који навијају за Русију..... :D

Господо Бошњаци, прођите се шупље и погледајте истини у очи!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 02:53 
Majstor
Majstor

Da ali objasni ti to njima......!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 03:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
uh shteta shto nije prekinuto i registrovano 3:0! ja bih uzeo pare, bila kvota 13!

a shto se tiche ovih fanaticosa, pa koji kurac niste uzeli dansku na koshevu i lepo na ep? shta ste se sad digli, jeste li se mozda nadali drugachijem ishodu?

Alooooo ajmoooo budjenjeeeee!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
bez_respekta ... svaka čast čovječe ... skidam ti kapu ... =D>

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 10:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

:D :D :D :D

http://rapidshare.de/files/6248529/BHT_ ... H.wmv.html

Ee ovo sam bas oplakao od smijeha,suza za suzom.
Tako me podsjeti na Nadreasliste(ni Nele ne bi mogao ovako skinuti neke od aktera-znate vi na koga u ovom slucaju mislim :wink: ).
Eehh,dobra stara vremena,trese me jugonostalgija al`sjebashe je megalomani od preko Drine,Save i Une.
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 16:13 
Majstor
Majstor

Ma nea` sta!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 18:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ispred Ekonomske škole u Brckom

Ucenica napadnuta jer je nosila dres reprezentacije BiH

Ednu Candic (16) udario ucenik srpske nacionalnosti * Osim lakših povreda, djevojka preživjela šok

Ispred Ekonomske škole U Brckom prekjucer je fizicki napadnuta ucenica prvog razreda ove škole Edna Candic (16) zbog toga što je nosila dres reprezentacije BiH.

Išla pored igrališta

- Edna je krenula kuci jer je nastava bila završena. Kretala se pored igrališta ispred škole. Bez ikakvog povoda napao ju je ucenik srpske nacionalnosti koji se nalazio na igralištu jer mu je zasmetalo što je na sebi imala dres BiH. Udario ju je u lijevu natkoljenicu i šakom iza vrata - kazuje Ednin otac Senad Candic.
On napominje da se u tom momentu pored igrališta zadesila jedna osoba i pozvala policiju, koja je povrijedjenu ucenicu odvela na ljekarski pregled, gdje je konstatirano da je zadobila lakše povrede.

Direktorica bez komentara

- Nije problem s povredama. Ona je doživjela šok zbog napada. Napadac je bio na razgovoru u policiji i prema informacijama koje imam, ovo nije prvi ispad koji je pocinio. On je odranije poznat po stvaranju problema - kaže Senad.
Iz policije su nam kazali da ovaj slucaj nije zabilježen u biltenu te da je veci incident izbjegnut zahvaljujuci njihovom pravovremenom reagiranju.
Direktorica Ekonomske škole u Brckom Elizabeta Derviševic u telefonskom razgovoru kazala je da ovo nije informacija koja je interesantna javnosti i nije htjela komentirati napad na ucenicu.

Jaja do Tokija!!! =D> =D>

Hrabro u PM !!!

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
joj, shto mi ide na kurac ovo chudjenje zbog deshavanja u beogradu. kao da niko nije znao da ce to biti samo jos jedan u nizu incidenata koji su izbili na ovim prostorima u proteklih 15-ak godina. na apsolutno svim susretima klubova iz rs i federacije u premijer ligi dolazi do ovakvih nemilih scena kad se odluci ici na gostovanje, pa prema tome da se vrlo lako zakljuciti kakav ce biti epilog. vishe je to postalo potpuno normalno, ne znam sta ste vi ocekivali kad ste krenuli za beograd, te oni srbi koji su otishli na koshevo na prvu utakmicu. mislim da ce proci podosta vremena prije nego sto se strasti smire, a do tada se striktno drzati svoje teritorije i sve ce biti u redu. ja sam vishe oguglao na sve ovo jer je to vec prilicno mnogo godina svakodnevica u ovoj kvazi-tvorevini...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 19:38 
Majstor
Majstor

Sa ovim postom pilot_babo stekao si moj RESPECT,kao da si rekao ono sto sam ja mislio!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 20:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
Citajuci ove postove ne mogu da vjerujem koliko nas poneki mrze/AFnpr./,koliko pokusavaju da promijene slijed desavanja zadnjih recimo 15-ak godina i koliko to ipak zele da unesu u sport.
bez respekta je ipak rekao sve na tu temu a i pilot babo rece pravu sadasnju istinu.
Sta da kazem,sto se tice navijanja,sve je postalo isuvise opasno i nebi volio da odem na utakmicu/jer ako odem,idem zato sto hocu da gledam sportsku predstavu/a da ostanem bez oka,prsta ili neznam kog dijela tijela!Znam da su pojedine stvarikao koskanje navijaca i poneka saka bile i davno prije sastavni dio svake utakmice ali ovo sto se sada desava je preslo sve granice,a samo kada se sjetim...
Nekada se Nedjelja zeljno ocekivala,sadam dana se planirao odlazak na utakmicu,jednostavno u mom gradu je svaka druga nedjelja bio praznik i sve je upravo na to podsjecalo a jos kada bi u goste dolazio neko od "velike cetvorke"ma joj,pricalo se o tome i mjesecima!
A sada,zadovoljan sam da pogledam utakmicu na tv-u i hvala kamermanima sto nas postedjuju sranja sa tribina!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]