banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jun 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2025, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
hadzidado je napisao:
Šta je gotovo?

Шта није... чак и да одговоре неким посљедњим трзајем преостале балистике, ови ће им вапоризовати комплетну привреду, као што и пријете... закон јачег класичан.
Иран без нуклеарног оружја једноставно нема никакве шансе против Израел + САД (француске собарице) и ови то максимално брутално користе.

Не сјећам се да сам икад видио страну у рату, а да су јој више везане руке. Могу евентуално да направе прљаве бомбе и потрују радијацијом Тел Авив, чисто из немоћи...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Megabyte je napisao:
^ Previše im je bitnih ljudi stradalo, a odgovor izostaje. Izrael nastavlja i još izdaje ultimatume. Kao i Tramp.

A toliko kasne sa odgovorom da su krenuli protesti koji traže odgovor.

Kompleks u Natanzu nije unisten samo je ostecen, nadzemni dio!! Za podzemni dio nista nije obljavljeno tako da se pretpostavalja da nije ostecen.
Rusi su upozorili da se Bushehr(Nuklearna elektrana) ne dira, za sada nema vijesti da je nuklearka ostecena ili gadjana. Da li je Izraelska avijacija koja znacajno ucestvovala imala gubitke isto se ne spominje?!!
Naravno Iran ima veliki propust na zastiti svojih celnih ljudi!!

Cudi to jer Iranci znaju da Ameri imaju specijalizovane timove svaki pojedinacno je zaduzen da prati 24/7 kretanje i lokacije pojedinacnog Iranskog vojnog ili bitnog drzavnog zvanicnika. Podatci se dobivaju na nekoliko nacina i levela ne samo statelitsko pracenje.
Generali nisu ubijeni na komandnim centrima ili vojnim objektima i u toku dana, nesto slicno kao atentati koje izvode Ameri tj. "Ukrajinci" nad Rusima!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Imaju oni i Fordow koji jje u planini, granitnoj navodno.
Ali ne da imaju propust u zaštiti, nego se postavlja pitanje imaju li ko traobavještanu uopšte? Toliko truda i odricanja i da takvu rupu imaju...

Da li i dalje smatrate Trampa da nije pokrenuo nijedan rat?

P.s. Hadžizadeh je vjerovatno ubijen na poziciji, hvalili su se Izarelci, a kasnije su izašle vijesti da je stradao. I to zajedno sa ovom dvojicom:

https://x.com/AmirIGM/status/1933478685 ... BcQRA&s=19

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo pogledajte vi ovo

https://x.com/IranDefense/status/193345 ... NmsOA&s=19

https://x.com/ELINTNews/status/19334515 ... 3dtNQ&s=19

https://x.com/AuroraIntel/status/193343 ... DkMTQ&s=19

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da bi nas stav trebao da bude ovako filtriran i prezentovan plebesu kroz medije:

1. Ovaj napad Izraela na Iran opisat i tumacit kao "opravdan"!!! Izveden sa namjerom da se ukloni prijetnja od Irana i daljnjoj eskalaciji. Trazit da se sve strane trebaju suzdrzat u reakcijama i trazit mirno rijesenje.
2. Kad Iran odgovori zesce na napad ostro to osudit tu Iransku eskalaciju i destabilizaciju cijelog regiona!!

3. Kad krene tarapana snazno stati uz Izrael i Bibija naseg prijatelja u daljenjem ratu protiv Irana i davati mu punu podrsku!!!

Naravno malo humora ne skodi...ali ko kaze da je to humor!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kaže novi napadi u Teheranu i Komu. Faktički napadi nisu ni prestajali.

Nema tu više šta pričati, kraj je.

https://x.com/iranianmil_ar/status/1933 ... hqt1Q&s=19

Izmjena: i Tabriz

https://x.com/iranianmil_ar/status/1933 ... 9x_Pw&s=19

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Brale001 je napisao:
Mislim da bi nas stav trebao da bude ovako filtriran i prezentovan plebesu kroz medije:

1. Ovaj napad Izraela na Iran opisat i tumacit kao "opravdan"!!! Izveden sa namjerom da se ukloni prijetnja od Irana i daljnjoj eskalaciji. Trazit da se sve strane trebaju suzdrzat u reakcijama i trazit mirno rijesenje.
2. Kad Iran odgovori zesce na napad ostro to osudit tu Iransku eskalaciju i destabilizaciju cijelog regiona!!

3. Kad krene tarapana snazno stati uz Izrael i Bibija naseg prijatelja u daljenjem ratu protiv Irana i davati mu punu podrsku!!!

Naravno malo humora ne skodi...ali ko kaze da je to humor!!

Već su dali definicju za tu vrstu sukoba.....preventivna agresija...eto,Jevreji mogu a Rusi jok....uz sav amin vodećih EU država

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma znam samo sam htio da vidim da li mi imamo stav ili da vidimo kako ce "susjedi i komsije" pa cemo se i mi orjentisat i oglasavat!!!

Mislim ....necemo valjda biti na strani Irana!? Zar nisu oni dolazili ovde da ratuj protiv nas a Jevreji nas nisu nikad napadali ...jbg nismo blizu a da smo ko zna mozda bi bili prijetnja kakvi smo!!!.

Iran nije nista zgrijesio zvanicno i prekrsio nijedan ugovor o razvoju nuklearne energije za mirnodopske svrhe ali uvijek ima ono ali!! Ali mozda bi da mogao!!! Logika i narativ : Svakud oko tebe su neprijatelji, zveckaju sa oruzjem, prijete nam!!!

Sjecam se onomada bila je i odje ta bajka!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto rece TNS da smo onomada udarili na Austriju preko Madjarske mozda bi zemlja jos bila citava!!! :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 19:14 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
upadaju jevreji u iran ko ronaldo u sesnesterac...strasno, koliko je iran nemocan..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Od kud upadaju kad međusobno ne graniče

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 20:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Brale001 je napisao:
Ma znam samo sam htio da vidim da li mi imamo stav ili da vidimo kako ce "susjedi i komsije" pa cemo se i mi orjentisat i oglasavat!!!

Mislim ....necemo valjda biti na strani Irana!? Zar nisu oni dolazili ovde da ratuj protiv nas a Jevreji nas nisu nikad napadali ...jbg nismo blizu a da smo ko zna mozda bi bili prijetnja kakvi smo!!!.

Iran nije nista zgrijesio zvanicno i prekrsio nijedan ugovor o razvoju nuklearne energije za mirnodopske svrhe ali uvijek ima ono ali!! Ali mozda bi da mogao!!! Logika i narativ : Svakud oko tebe su neprijatelji, zveckaju sa oruzjem, prijete nam!!!

Sjecam se onomada bila je i odje ta bajka!!
A mozemo li biti za neku neutralnu opciju? Npr da se potamane medjusobno do posljednjeg.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2025, 20:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Počeo je i Iran izgleda da kljuca. Izvještavaju o velikom dimu iznad Telaviva, a zločinac Natanjahu cvili kako će Iran platiti zbog napada po civilima. A kad je mrcina trala jadnu djecu po Palestini, to je uredu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2025, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
gsasa je napisao:
Počeo je i Iran izgleda da kljuca. Izvještavaju o velikom dimu iznad Telaviva, a zločinac Natanjahu cvili kako će Iran platiti zbog napada po civilima. A kad je mrcina trala jadnu djecu po Palestini, to je uredu.

Нека ме схвати како ко хоће, али од њих већих ****на изгледа да нема. Једна ствар је кад неки полуретардирани козоопћитељ ком су тата и мама истовремено брат и сестра, сијече главу неком у заносу, а сасвим други ниво је кад најобразованија и најсвјеснија популација на свијету, масакрира хиљаде дјеце без да трепне...
Да, јесу и Иранци сјекли главе овдје, само они не би никад ни дошли, да нису све то започели ови "изабрани" који владају Америком...

Тако да овдје навијам за Иран, нећу лагати.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2025, 11:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Apsolutno. I Iran nije takav bauk kao što se u medijima predstavlja. Pričao mi je čovjek koji posluje sa Iranom da se tamo sasvim normalno živi, radi i posluje. Uopšte nije neka stega kao što se priča po medijima. Kako on kaže, jesu stroža pravila ponašanja, ali ništa strašno.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2025, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brale001 je napisao:

A treba li biti na strani proksija SAD, a znamo šta nam je SAD radi(o)?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2025, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Iran ko mi 90ih, sami protiv mašinerije.
Samo njih ima 90 miliona, i imaju naoružanja.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2025, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Megabyte je napisao:
Brale001 je napisao:

A treba li biti na strani proksija SAD, a znamo šta nam je SAD radi(o)?

Neko to zna sta radi...jel!!

Ako i ubijaju djecu... kazu da to je zbog veceg dobra! Valjda neko to zna, sta ja obican smrtnik znam i ja cu tu nesto sad da pametujem ...jel?!!

Naravno da sam pisao to sa ironijom( ....necemo valjda biti na strani Irana....)!

Izgubili smo mi odavno pravo da se orijentisemo na "prave" strane i da slijedimo svoju pamet i instinkt! O tome sta je zlocin i sta je humanost odavno se ovde ne raspravlja ta "religija" ne pije vise vode.
A onda i pitanje ko si ti ili ja da o tome pisemo i govorimo, koji je tvoj "kredibilitet" da o tome pricas i iznosis takve stavove i da misljenje nameces drugima?!

Sve da spaljuju malu djecu pred tv kamerama...mozda nije to tako, mozda je fake news, nema teorije da to nekog osvijesti!
A na kraju necemo valjda mi gledat na ovo kao nase komsije dolje ...Aloo!! Pa zar osudit Amere i Izrael.

Pa Ameri su "nasi" najveci prijatelji sada, uzdanica u spas i razumjevanje vise nego Putin i njegova ekipa!
A da je i tako da je zlocin i da smo na toj strani ....onda sigurno ubijaju djecu kao kolaterala i zbog veceg dobra....jel!
Neko to zna sta radi!!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2025, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Momci, u ovom slučaju moralni kompas se okreće kao da je na jednom od polova . . .
Bjesomučno.
Neka se rokaju, što više to bolje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79

Sva vremena su u UTC [ DST ]