Megabyte je napisao:
Brale001 je napisao:
Mislim ....necemo valjda biti na strani Irana!? Zar nisu oni dolazili ovde da ratuj protiv nas a Jevreji nas nisu nikad napadali ...jbg nismo blizu a da smo ko zna mozda bi bili prijetnja kakvi smo!!!.
A treba li biti na strani proksija SAD, a znamo šta nam je SAD radi(o)?
Neko to zna sta radi...jel!!
Ako i ubijaju djecu... kazu da to je zbog veceg dobra! Valjda neko to zna, sta ja obican smrtnik znam i ja cu tu nesto sad da pametujem ...jel?!!
Naravno da sam pisao to sa ironijom( ....necemo valjda biti na strani Irana....)!
Izgubili smo mi odavno pravo da se orijentisemo na "prave" strane i da slijedimo svoju pamet i instinkt! O tome sta je zlocin i sta je humanost odavno se ovde ne raspravlja ta "religija" ne pije vise vode.
A onda i pitanje ko si ti ili ja da o tome pisemo i govorimo, koji je tvoj "kredibilitet" da o tome pricas i iznosis takve stavove i da misljenje nameces drugima?!
Sve da spaljuju malu djecu pred tv kamerama...mozda nije to tako, mozda je fake news, nema teorije da to nekog osvijesti!
A na kraju necemo valjda mi gledat na ovo kao nase komsije dolje ...Aloo!! Pa zar osudit Amere i Izrael.
Pa Ameri su "nasi" najveci prijatelji sada, uzdanica u spas i razumjevanje vise nego Putin i njegova ekipa!
A da je i tako da je zlocin i da smo na toj strani ....onda sigurno ubijaju djecu kao kolaterala i zbog veceg dobra....jel!
Neko to zna sta radi!!