Čiča iz Rogače je napisao:
Da,samo u tome postoji jedan generalan zajeb koji se zove glad za vlašću.
Да, видимо то код опозиционе ергеле. Генерални зајеб је што их ни издаја неће довести на власт, јер не живимо више у временима кад је окупатор био способан да спроведе све своје замисли. Да нас дестабилизују и киње нажалост још увијек јесу способни. Једино што је лоше што они (опозиција) значајно слабе позицију Српске јер немамо јединствен отпор непријaтељу. Потпуно је другачије кад се нечему противе СВЕ странке и кад имају неспоран демократски одговор цијелог српског народа, него кад брабоњци наступају са ставом - "Миле, треба да се повучеш, спаси Српску, жртвуј себе, бла бла сер кењ", и остала ментална дијареја којом поливају јавност посљедњих дана (и година).
Svjedočili smo da su se za ostanak na vlasti isti ti koje braniš,
Ја браним Српску, не браним ни једну секту. Боли ме курац за СНСД/СДС олош. Тужно је ако је теби то несхватљиво.
dogovarali oko izbornih rezultata nakon očitog gubitka izbora pa se tad posezalo za raznim obećanjima od kojih je jedno od njih bilo i ovo famoznog zakona o imovini po uzoru na ranija obećanja oko prenosa nadležnosti koja nisu imala težinu kao ovo poslednje.
Ово су ти јавили на БН дневнику?

Које изборе је Додик изгубио од ове опозиције? Само ми реци да мислиш на 2022. и несуђену преЦедницу-Јецу. Странке власти освојиле дупло више гласова од странака опозиције, кобила Жељка одувала Шаровићоглуа, али Јеца је побиједила!
Такве теорије сте ширили и након избора 2018., како је Додик потписао улазак у НАТО зарад власти на нивоу БиХ. Онај МАП, курац, палац, ко се тога сјећа уопште...