banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Dec 2024, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Kakve budalastine se ovdje pisu.

Vlada ima pravo da izvrsi eksproprijaciju tamo gdje proglasi javni interes, i vjerujem da ce se ovo tako i zavrsiti, ako Drasko nastavi kao do sada.

Oni se igraju i prave performanse, a sustinski gradjani vec trpe zbog toga.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
_зока je napisao:
konsko pravo da radi to što radi, bar bez odluke skupštine Grada. Da se raz

Treba da budu kažnjeni, jer za razliku od tih policajaca, ovog što guraju je odabralo desetine hiljada ljudi, a pri tome je gradonačelnik najvećeg grada. Takav čovjek mora imati zaštitu i bez nekakvog eksplicitnog naloga tužilaštva ne bi smjela ni da mu priđe, a kamoli da ga nagurava policija. Ovo samo oslikava naše društvo, gdje "neko" naredi policiji da radi protiv zakona.
Vjerujem da Draško nije lud i glup i da je sa ovim svojima u pozadini dobro proučio ove mjere prije nego što je krenuo sa njima.

A ova priča da smo MI na udaru, jesmo ako možda radiš u Zgradi Vlade RS. Što se tiče tih uhljeba, koji su preko tetke i strine, a većina i preko stranke dobila posao bez ikakvog zakonskog konkursa, iskreno nemam previše empatije i takvi ljudi i jesu razlog zašto ovaj šenluči već 20 i kusur godina.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 11:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jeste, treba mu dati diplomatski imunitet

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Vjerujem da Draško nije lud i glup i da je sa ovim svojima u pozadini dobro proučio

I ja vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Draško je 3D šahista, još malo pa kao Putin

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Realno, dobro je Drale šuknuo Mili.
Za kategoriju šuk godine.

Ali, godina još nije gotova, a para je izgleda sve manje za apetite koji rastu na sve strane...
Izgleda da će se voditi bitka ko će kome šuknuti.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Maj 2020, 16:30
Oko kojeg se oni parka naguravaju, ovog kod RTRS ili kod stadiona?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
Igor Radojičić: Ovo je politička osveta Banjaluci

Igor Radojičić, predsjednik Nezavisnog pokreta "Svojim putem" i novoizabrani odbornik u Skupštini grada rekao je da je prijedlog Zakona o budžetskom sistemu RS potpuno neprihvatljiv i da se radi o direktnom udaru na Banjaluku.

Kazao je da svi građani Banjaluke sutra treba da prate sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske i da očekuju da narodni poslanici koji su izabrani iz Banjaluke glasaju protiv donošenja ovog zakona.

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... uci/874214

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Идиотска одлука владе је и направила цијели проблем. Шта њима пада напамет, какви су то комплекси, изгубили градоначелничко мјесто па изгубили.
Морао је Драшко некако узвратити. Овдје институције не постоје, тражење правде кроз судове, скупштину и остала тијела не пије воде. То је пораз у старту.

Друга је прича како Драшко прави путеве, кружне, генерално води град. То нема никакве везе са отимањем новца из градског буџета.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Rocker je napisao:
Oni se igraju i prave performanse, a sustinski gradjani vec trpe zbog toga.

Bez obzira na politicko opredeljenje, ove izjave (i par ostalih o tome kako gradjani trpe, da ne citiram sad sve) su mi nasmijesnije. Eto kao trpe gradjani Banjaluke (do sada je bilo med i mlijeko) a nece trpiti kada se gradu smanji budzet za vise miliona?

Sto je najgore, ne bi mi ni smetala odluka vlade, kada bi se gledala u vakumu. "Drzava hoce da pomogne siromasnijim opstinama". Da citiram Lepa sela lepo gore:

"Dok vam je ćopavi Zagorac trpao u dupe američke Dolare znali ste da kenjate o bratstvu jedinstvu, da se smeškate jedni drugima.. A onda, onda je došlo vreme da svedete račune. Nema problema, samo što ih niste ranije svodili? Nego ste se 50 godina izdrkavali, 50 godina vozili skupa kola, karali najbolje pičke.. Pa sad kad se kita više ne diže ajde sad da se bavimo malo poštenjem.. "

20 godina na vlasti rade jedno, i sad kada se fotelja malo ljulja onda se ide na Vucicevu politiku. Znaju da od gradova nema nista pa sad racunaju da garantuju glasove iz ovim manjih mjesta koje su i doveli u stanje u kojem su.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nema šta, zadnjih par godina nam je sve bolje i bolje, a vidimo da će boljitak biti još veći... sve se racinalnije troše pare iz budžeta.
Da se razumijemo, sve su to govna, ali se ovakve stvari ne rješavaju na ovaj način... ne laje kuja zbog sela, već zbog sebe.
Istaknuću ove što podržavaju samo zato što se ide protiv vlasti, ne gledajući kakve sve posljedice to može imati.
Srpski narod treba jebati!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lemi_93 je napisao:
Bez obzira na politicko opredeljenje, ove izjave (i par ostalih o tome kako gradjani trpe, da ne citiram sad sve) su mi nasmijesnije. Eto kao trpe gradjani Banjaluke (do sada je bilo med i mlijeko) a nece trpiti kada se gradu smanji budzet za vise miliona?

Sto je najgore, ne bi mi ni smetala odluka vlade, kada bi se gledala u vakumu. "Drzava hoce da pomogne siromasnijim opstinama". Da citiram Lepa sela lepo gore:

"Dok vam je ćopavi Zagorac trpao u dupe američke Dolare znali ste da kenjate o bratstvu jedinstvu, da se smeškate jedni drugima.. A onda, onda je došlo vreme da svedete račune. Nema problema, samo što ih niste ranije svodili? Nego ste se 50 godina izdrkavali, 50 godina vozili skupa kola, karali najbolje pičke.. Pa sad kad se kita više ne diže ajde sad da se bavimo malo poštenjem.. "

20 godina na vlasti rade jedno, i sad kada se fotelja malo ljulja onda se ide na Vucicevu politiku. Znaju da od gradova nema nista pa sad racunaju da garantuju glasove iz ovim manjih mjesta koje su i doveli u stanje u kojem su.

Da još jednom citiram sam sebe,
Citiraj:
Djetinjast si ti koji ne vidiš da "vlast" na ovaj način te pare prebacuje u opštine odakle ih mogu preliti u vlastite i džepove kumova i jarana, umjesto da ih prelivaju Draško i Petrović. Niko to ne radi jer se duri ili iz pakosti.
To su ozbiljni kriminalci koji se koriste rupama u zakonu (a koje su sami kreirali, opet po zakonu) da izvlače novac iz budžeta (množina).

Niko od običnih građana neće osjetiti manjak tih para, zašto - zato što su osjetljive kategorije odlična predizborna meta pa će i jedni i drugi kupovati njihovu naklonost.

Dakle, ovdje je u pitanju sukob dvije kriminalne organizacije, odnosno dva porodicna biznisa.
Jedan je lemijev koji je mocniji i ima vise poluga u rukama, drugi je Ivanicev odnosno sad Draskov.

Mile je nasao modus kako da vise para prelije u opstine gdje je on vlast, ergo ima jednostavniji nacin da te pare iz budzeta izvuce za svoju licnu ili stranacku korist, ubija dvije ptice jednim kamenom . . .

Drasko odnosno Ivanic gube mogucnost da se razbacuju narodnim parama i da svojim tajkunima nabacuju biznise, jer, ozbiljne su to pare u pitanju i za njihse vrijedi malo naguravati sa policijom i mozda dobiti koju vaspitnu preko ledja.

Ono što mene kao građanina ovdje zanima je da trotoari budu ocisceni (a ne kao danas zatrpani snijegom), da radi rasvjeta i da usluge koje placam budu redovne - voda, struja, odvoz smeca. Da rade parkinzi (koje takodje placam). Od grada mi apsolutno nista drugo ne treba, srecom jos nisam "socijalna kategorija". Dakle, samo zelim mir, a kako ce se oni medjusobno razracunavati me ne zanima, samo ne preko ledja gradjana odnosno radnika i svih ostalih koji bilo kakvim poslom dolaze u BL.

Šta sad, treba svi da budemo taoci Draškove samovolje jer su ga ovi šupci nadigrali ? Daj bre.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Podržava se politička osveta, slabljenje i uništavanje rođenog grada jer se nekom ne sviđa mali na čelu istog. Štokholmski sindrom na srpski način. Srpski narod stvarno treba jebati!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nas jebu kako god okreneš, samo se smjenjuju... i mi sretni i zadovoljni, pod izgovorom da je to manje zlo; zlo je zlo, bilo manje ili veće i ne treba se zavaravati da mi tu imamo nekakvog izbora.
Kao što sam već rekao, ne podržavam ovo smanjivanje budžeta, ali zatvaranje parkinga i onemogućavanje rada aerodroma nije način na koji se bori protiv toga.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Geralt of Banjaluka

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ajd makar nisam Draškova guzna muva, koja se pojavi na ovoj temi kad ga neko prozove ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Neka iščašena logika nam se prezentuje da je ovo što radi Draško usmjereno protiv svih građana Bl al eto....umanjen budžet grada manjim povratom PDVa to nije :cry:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča, ko je rekao da je umanjivanje budžeta u redu ? Ja to nisam vidio ?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Bravo Čiča. Zatvaranje par parkinga i gašenje rasvjete jeste problem, to treba reći. Ali ispade da je oduzimanje Banjaluci 18 miliona KM za tri godine daleko manji problem od par ugašenih svjetiljki. Svašta.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2024, 16:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Ajd makar nisam Draškova guzna muva, koja se pojavi na ovoj temi kad ga neko prozove ;)

Pa da, kada pisete nebuloze koje filozofi kao ti ponavljaju zadnjih 30 godina.

<Enter_name> je napisao:
Nas jebu kako god okreneš, samo se smjenjuju... i mi sretni i zadovoljni, pod izgovorom da je to manje zlo; zlo je zlo, bilo manje ili veće i ne treba se zavaravati da mi tu imamo nekakvog izbora.
Kao što sam već rekao, ne podržavam ovo smanjivanje budžeta, ali zatvaranje parkinga i onemogućavanje rada aerodroma nije način na koji se bori protiv toga.

Ovo ona tipicna izjava ispred dragostra sa dvolitrom u ruci. Rijesio zivotno pitanje - svi su politicari losi. Kad padnje imenjak moj nek ide i Drasko odmah za njim. Meni su smetale samo nebuloze da gradjani trpe a nece trpiti kada se budzet smanji za vise miliona.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]