_зока je napisao:
Dajak pristanište (preko Vrbasa kod Kastela) je postavljeno prije cca 8 godina. Komplet Parkić, od opštine do pozorišta je rekonstruisan u Radojičićevom mandatu. Par kod Pozirišta nike trebalo ni dirati, pogotovo ne na ovaj način.
Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Ovo za Dajak pristanište lupaš iz kontre čini mi se. Što se tiče Parkića
https://stanivukovicdrasko.com/setaliste-parkic-magicno-setaliste/ Evo o čemu pričam.
Način na koji je park kod pozorišta "diran" je subjektivan, ja govorim šta je urađeno.
Po meni, od parka koji je bio "zatvoren" živicom, sa pokušajem fontane i par ljudi uglavnom na klupicama doći do parka sa spomenikom koji priča istoriju, sa štandovima za knjige i može se reći (barem u početku) masom ljudi u parku i koji se kao takav "kulturan park" naslanja na novi kulturni centar Kuću Milanović po meni se sasvim pristojno uklapa u tu cjelinu. Ali to je samo moje mišljenje i nije objektivan pogled.
I zato ne treba da pričamo o tim subjektivnim utiscima, već o nečemu što se radi i šta je tendencija, a za razliku od prethodnih administracija koji nisu napravili NIJEDAN park, jedan devastirali rekonstrukcijom (uz gratis bombu ispod auta) a drugu "livadu" uništili, uz gratis policiju da to malo 'ispegla', administracija koja je napravila četiri nova parka i još dva rekonstruisala je, objektivno, svjetlosnim godinama ispred svih prethodnih.
_зока je napisao:
Btw, tokom Igorovog mandata urađeno je više dječijih igrališta i tererana na otvorenom. I korona je bila pola mandata.
Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
S obzirom da imamo jos jednog (prikrivenog) ljubitelja LJigora, hajde ispisi nam ta igralista pa da uporedimo. Jedino u cemu ga 'šije' jeste možda Gospodar Prstenova 8 dio Lord of the Banjaluka. Ali zato sam i napisao da se objektivno može pogledati samo činjenice ovako po brojevima. Tako da, slobodno, ispiši svih igrališta koje se sjećaš da je rekonstruisano i izgrađeno.
Motoželjo, razumijem da si kivan jer te evidentno baš oštetilo i ja sam oko nekih ličnih stvari, koje ne bih da iznosim, ali samo pokušavam malo sagledavati iz svih uglova (zato valjda forum i služi)
skypostman je napisao:
Uz jednu bitnu, najbitniju stavku. Draskic nema skupstinsku vecinu i vlast na republickom ili drzavnom nivou iza sebe za razliku od prethodnika.
.
Da podebljamo i uvećamo.

Računajte na svaku ovu stavku da je duplo veća uz ovu činjenicu iznad-
Ja ne sagladevam iz više uglova, već iz jednog ..... napravili su sranje na Sokolskom i pored predočenih problema (postoje slike i video) koji su GU na čelu sa Gradonačelnikom prouzrokovali ništa preduzeli nisu da bar pokušaju da riješe problem nego su ostavili onako i još nas stanare ubjeđuju da to dobro urađeno. Zato velika NULA za GU i Gradonačelnika. Uostalom i ti se ne iznjašnjavaš povodom toga a sam si priznao da u 21h dolaziš igrati stoni tenis pod prozor i da ostaješ do 23h a i duže. Tebi je to normalno???