banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2024, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Моријентес je napisao:
Castra je napisao:
U Draškovom mandatu je sređena i Gajeva ulica iza Boske, to nisam do sad vidio da se spominjalo na forumu..

"Sređivanje" Gajeve je donijelo više lošeg nego dobrog. Prvo, zatvorio je jednu saobraćajnicu, koja je koliko-toliko rasterećivala saobraćaj u najužem centru.
Drugo, uništen je bočni parking i to u vremenu kad parking mjesta u centru baš fali zbog zatvaranja parkinga kod Palasa, rušenja Krašovog parkinga (oboje Draškovom zaslugom) i gubitka Stare autobuske (zaslugom onih prije njega).

Kome se šeta Gajevom između Boske i onih zgradurina iz Brozovog vremena? Ne pravi se pita od govana, ono ne može nikad biti lijepo.

Sta ce auta u strogom centru kao sto je Gajeva?

Meni je Gajeva super potez iskreno, cesto smo setali tom ulicom,roleri,trocikli su odradili svoje...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2024, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja u zivotu nisam vidio (teški) kamion u Gajevoj, a posebno da Bosku opskrbljuje.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2024, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I ja nemam pojma o cemu prica, vidjam dostavne kombije.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 06:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I manji je kamion težak 7 tona. Moguće da Tropic dostavlja iz svoje centrale rano ujutro onim kamionima od 18-19 tona. Al i to nije "teški kamion" šta god to bilo.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 06:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jutros zatvorena jedna traka od Vodovoda prema Ferhadiji. Sve sa Hiseta usmjeravaju na kruzni kod Gradskog mosta.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 06:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Saobracajna revolucija se nastavlja.

Mozda ovo ima nesto za visi cilj...kao npr. da se ljudima automobil toliko.smuci i da pocnu hodati par kilometara dnevno.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Izgleda dopremaju Tvrtka, vidio sam onaj veliki kran za podizanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ElPadrino je napisao:
_зока je napisao:
Dajak pristanište (preko Vrbasa kod Kastela) je postavljeno prije cca 8 godina. Komplet Parkić, od opštine do pozorišta je rekonstruisan u Radojičićevom mandatu. Par kod Pozirišta nike trebalo ni dirati, pogotovo ne na ovaj način.

Ovo za Dajak pristanište lupaš iz kontre čini mi se. Što se tiče Parkića

https://stanivukovicdrasko.com/setaliste-parkic-magicno-setaliste/ Evo o čemu pričam.

Način na koji je park kod pozorišta "diran" je subjektivan, ja govorim šta je urađeno.
Po meni, od parka koji je bio "zatvoren" živicom, sa pokušajem fontane i par ljudi uglavnom na klupicama doći do parka sa spomenikom koji priča istoriju, sa štandovima za knjige i može se reći (barem u početku) masom ljudi u parku i koji se kao takav "kulturan park" naslanja na novi kulturni centar Kuću Milanović po meni se sasvim pristojno uklapa u tu cjelinu. Ali to je samo moje mišljenje i nije objektivan pogled.

I zato ne treba da pričamo o tim subjektivnim utiscima, već o nečemu što se radi i šta je tendencija, a za razliku od prethodnih administracija koji nisu napravili NIJEDAN park, jedan devastirali rekonstrukcijom (uz gratis bombu ispod auta) a drugu "livadu" uništili, uz gratis policiju da to malo 'ispegla', administracija koja je napravila četiri nova parka i još dva rekonstruisala je, objektivno, svjetlosnim godinama ispred svih prethodnih.

_зока je napisao:
Btw, tokom Igorovog mandata urađeno je više dječijih igrališta i tererana na otvorenom. I korona je bila pola mandata.

S obzirom da imamo jos jednog (prikrivenog) ljubitelja LJigora, hajde ispisi nam ta igralista pa da uporedimo. Jedino u cemu ga 'šije' jeste možda Gospodar Prstenova 8 dio Lord of the Banjaluka. Ali zato sam i napisao da se objektivno može pogledati samo činjenice ovako po brojevima. Tako da, slobodno, ispiši svih igrališta koje se sjećaš da je rekonstruisano i izgrađeno.

Motoželjo, razumijem da si kivan jer te evidentno baš oštetilo i ja sam oko nekih ličnih stvari, koje ne bih da iznosim, ali samo pokušavam malo sagledavati iz svih uglova (zato valjda forum i služi)

skypostman je napisao:
Uz jednu bitnu, najbitniju stavku. Draskic nema skupstinsku vecinu i vlast na republickom ili drzavnom nivou iza sebe za razliku od prethodnika.
.

Da podebljamo i uvećamo. :) Računajte na svaku ovu stavku da je duplo veća uz ovu činjenicu iznad-

Ja ne sagladevam iz više uglova, već iz jednog ..... napravili su sranje na Sokolskom i pored predočenih problema (postoje slike i video) koji su GU na čelu sa Gradonačelnikom prouzrokovali ništa preduzeli nisu da bar pokušaju da riješe problem nego su ostavili onako i još nas stanare ubjeđuju da to dobro urađeno. Zato velika NULA za GU i Gradonačelnika. Uostalom i ti se ne iznjašnjavaš povodom toga a sam si priznao da u 21h dolaziš igrati stoni tenis pod prozor i da ostaješ do 23h a i duže. Tebi je to normalno???

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
skypostman je napisao:
Izgleda dopremaju Tvrtka, vidio sam onaj veliki kran za podizanje.

Je li samo meni smiješno što se ujutru podiže Tvrtko? :oops: :oops: :oops:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Stavio je tulipane na kružni u Rosuljama.
Strah me pomisliti šta ide na idući kružni.
Onaj kod Audija, tu treba wizija pitati šta da stavi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tu treba staviti dzinovsko govno, da narod i definitivno zna da se sere po njemu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Bravo Zuti za saobracajnu degeneraciju, zatvoris kruzni tok u sred spica ma bravo Svaka cast, neka Drina trecina uzme jos neki stan, svejedno ce uskoro helikopter uzeti pa mu ne smeta kolaps.....aloooo zatvoris u ujutro kruzni tok jebemu vise!!!!

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Halo šošonu, nisu to tulipani, to su Banja Luka tulipani :lol:

Gajeva izgleda odvratno i kao "premium" favela, dolje imaš lijepe betonske dekor kocke, zgurane između grozomorne Boske i onih rapsalih otužnih zgradica.
Da li je bolje nego ranije - jeste. Da li je groteskno - itekako.

Nadao sam se da u Rosuljama postoji tehnički izvodivo rješenje, zbog velike širine zelenog pojasa među trakama, dubokog ukopavanja nekih stabala koja bi korjenov sistem puštala samo u dubinu i ne bi ugrožavala infrastrukturu, te da se ozeleni pravim dendrofondom tranzit. Sve ovo što je u visini sa cestom nije neko rješenje, cvjetići i ti ukrasi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@elPadrini
Zna li se sta ce balonacelnik uraditi po pitanju hrastovih i platana stjenica, koje nam preko hrvatskih suma sve vise dolaze i itezavaju zivot i unistavaju “dendrofond”?
To je ozbiljan problem…

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Нова Варош je napisao:
Stavio je tulipane na kružni u Rosuljama.
Strah me pomisliti šta ide na idući kružni.
Onaj kod Audija, tu treba wizija pitati šta da stavi.
Mi smo mu davno rekli sta trazimo da stavi....a to je pasarela.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Zašto se ne koristi podzemni prolaz između Akvane i kampusa?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 08:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Zato što bi onda morao ogradu pomjeriti par metara unazad kao i ulaznu kućicu.
Prolaz ti datira iz doba dok je akvana bilo vojno igralište a univerzitetski centar kasarna.
Namijenjen je bio samo za prolaz vojske.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 08:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Onaj Obradović iz Puteva RS jutros reče na RTRS-u da Grad nema ništa sa finansiranjem trenutna tri kružna toka, da je to sve finansiraju Putevi, ali je opet Grad kriv za kvalitet radova i rokove za izvođenje. Znači Putevi daju sve pare, a ne pitaju se ništa oko izgradnje? Zanimljivo.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 08:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Frajer mi ladno prijeti da će me izbaciti sa foruma zato što sam mu rekao da je kontraš. Administrator ej, čovjek bi trebao da smiruje situacije, da bude glas razuma.. A on silu koristi zato što se neko ne slaže sa njegovim mišljenjem.

Ovako kad pročitam sve vaše 'minuse' i šta sve ne valja nemam šta reći osim da nismo ni zaslužili bolje.
"Znam ja nas, je*o ti nas"...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2024, 08:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
DStankovic je napisao:
Zato što bi onda morao ogradu pomjeriti par metara unazad kao i ulaznu kućicu.
Prolaz ti datira iz doba dok je akvana bilo vojno igralište a univerzitetski centar kasarna.
Namijenjen je bio samo za prolaz vojske.

Znam da je prolaz iz ranijeg doba, isto i da se i ranije koristio u sklopu kampusa - ja sam prolazio tuda.
Čak i da se mora pomjeriti ograda i ulazna kućica, pa nije to neko graditeljsko čudo... :D
A realno, nema nekog problema i da se jednostavo otvori i pusti na korištenje...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]