banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 01:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 07:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Boze moj, pa danas svi nose zeljezni sljem i bradu do jaja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
cula sam da zaustavljaju pjesake i to kao ako nemas licnu..zapisu te .. :roll:
to je cista sramota...kriminalci valjaju drogu..dilaju gazde kafica i oni su OK...a omladinu legitimisu po cesti ...i kobajagi daju osjecaj da nesto se radi..a sve sama budj :evil:
a rade to josh malo...dok ne ukinu MUP ... onda ce jedino imati nadelznosti sto se tice vatrogasaca :lol: (tragikomicno :roll: ) onda ni ti "lipari" nece moci legitimisati po trotoaru...

licno ne pamtim kad me zaustavila milicija....mislim da na ulici nije nikad..a jednom navece u kaficu neka racija..mislim da je bio Pub i Hanioti (koji kontast 8) ).
A u autu me nisu zaustavili ima 2 godine (bar za sad 8) ) ... jedino na granicnim prelazima....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Pozdravčić Dejanu... a da Jode zdravipo razabu... ganje diovi samni koja godu... da nam živi narodna rijamu... vuplas... pa dokle... do sljedeće lucijerevo... ju nou... vara čege...
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
mene neki dan zaustavise zato sto sam vodio psa bez korpe ... i pocese mi neku pricu a ja se opalio smijat jer je pas upravo krenuo da vrsi nuzdu :D :D :D

ovaj jedan poce nesto govoriti kao skloni to .... kad dodje ovaj drugi , opali se smijat i kaze mu da me pusti .. :D :D
i tako ti ja odsetam a njima ostane go*no :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Kakva komedija :lol: :lol!:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
XentoniX je napisao:
mene neki dan zaustavise zato sto sam vodio psa bez korpe ... i pocese mi neku pricu a ja se opalio smijat jer je pas upravo krenuo da vrsi nuzdu :D :D :D

ovaj jedan poce nesto govoriti kao skloni to .... kad dodje ovaj drugi , opali se smijat i kaze mu da me pusti .. :D :D

trebali ssu ti naplatit kaznu od 100km jer nisi zamoto govno i stavio u dzep i odnio kuci ... nije pas kriv kriv je vlasnik

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
bio je potpuno u pravu! odje u osterajh je bash sad hajka na pse... u becu je prava lutrija ne stati u govno dok ides trotoarom... pa sad kao to sredjuju i obracaju paznju na to... ali iako postoje zakoni ima i onih koji ih se ne pridrzavaju. ali kad dodje policaj pa kaze ausvajz bite, pa plati kaznu koja je paprena i za njihove uslove, onda ce da postuje!... isto tako treba i kod nas!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Gazda je napisao:
XentoniX je napisao:

trebali ssu ti naplatit kaznu od 100km jer nisi zamoto govno i stavio u dzep i odnio kuci ... nije pas kriv kriv je vlasnik

i jos toliko zbog nenosenja korpe...

ne nzma kako samo ljude nije sramota da ostavljaju pseci drek okolo da se djeca ganjaju po njemu. park MS ne lici na park zbog ovoga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 06:46 
Stvarno si faca XentoniX. :mad:
Pa i psa bez korpe vodis.Majke mi si NAJKULJI (cool/coolji/najkulji) u gradu.I jos ostavio psece g...o na ulici.Jos ako je u Gospodskoj stvarno ti nema premca...
Kako te nije sramota.Mozes se ljutiti koliko hoces ali nikad mi necemo biti GRAD Banja Luka dok je takvih.Mozemo biti samo jedno veliko selo. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 07:00 
XentoniX je napisao:

Ma treb'o si se i ti malo pokenjati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 07:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
XentoniX je napisao:

E vidish, ja bi ti u tog psa bez brnjice pucao 'ladno !!! I nema tog suda koji bi me zbog toga mogao osuditi !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 08:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
InfernuS je napisao:
XentoniX je napisao:

E vidish, ja bi ti u tog psa bez brnjice pucao 'ladno !!! I nema tog suda koji bi me zbog toga mogao osuditi !!!

I u gazdu zato što se smije.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 08:53 
Slazem se sa gore navedenim streljachkim aktivnostima...

Chuj to...pas mu se posere na po ulice, ajd' dobro to, nego se lik josh dosho na forum pohvaliti. :-?

Da nije jedan od onih shto su doshli sa sela?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
nista .. nama samo preostaje da mu se zahvalimo za govno. jednom cu ja da nadjem negdje kravu ili konja pa da ga istresemo tebi pred kucu. pa cemo da se smijemo u pm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
simplicity je napisao:
cula sam da zaustavljaju pjesake i to kao ako nemas licnu..zapisu te .. :roll:
to je cista sramota...kriminalci valjaju drogu..dilaju gazde kafica i oni su OK...a omladinu legitimisu po cesti ...i kobajagi daju osjecaj da nesto se radi..a sve sama budj :evil:

Pa imaju oni pravo da zaustave svakog pješaka i da ga legitimišu, jer tako piše u zakonu. Ti spomenu likove koji valjaju drogu... Pa istraga o drogama i počinje tako što uhapsiš nekog "omladinca" (oni su najčešće i korisnici) sa bijelim i natjeraš ga da ti kaže od koga je to kupio. Onda malo pratiš tog lika u nadi da ćeš naći od koga on nabavlja i sve tako. Dakle, od nekud se mora početi. A identifikacija je dio standardne policijske procedure, moraju nekako saznati s kime imaju posla. Inače bi im svako govorio da se zove Pero Perić.

Meni su zadnji put tražili ličnu prošle zime i ja ih pitao što im to treba, a ljudi mi fino rekli da im treba jer je u obližnjoj zgradi neko prijavio provalu u stan 10 minuta ranije i da je standardna procedura da se onda legitimišu svi u okolini u potrazi za osumnjičenima. Meni je to objašnjenje zvučalo potpuno logično, tako se i vani radi, nije to neka mudrost. Ljudi su bili vrlo ljubazni i meni se činilo da je i njima neugodno zbog toga što me gnjave i zadržavaju po zimi. Mog mlađeg brata zaustavili preključe, on se isfurao, ja mu rekao da je sam kriv što izgleda kao krimos (obrijana glava, neobrijan i slično).

simplicity je napisao:
a rade to josh malo...dok ne ukinu MUP ... onda ce jedino imati nadelznosti sto se tice vatrogasaca :lol: (tragikomicno :roll: ) onda ni ti "lipari" nece moci legitimisati po trotoaru...

Pa biće ti "lipari" i nakon reforme. Ne misliš valjda da onda neće policija imati ovlaštenja da reguliše saobraćaj ili da patrolira po bloku. Nemoj biti smješna, neće se ništa promjeniti, jedino će šefovi biti u Sarajevu a policija na lokalnom nivou će raditi posao još gore nego što sada rade jer će biti slabija kontrola. Stara je istina da ako niko od šefova nije blizu onda idemo "labavo", a to je upravo ono što je mislim da će se dogoditi ako neke od sadašnjih šefova prebacimo u Sarajevo. Osim toga jedini "rezultat" te reforme će biti to što će Pedi u svoju biografiju upisati da je sproveo još jednu reformu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

na staroj licnoj karti je pisalo i uputstvo za upotrebu! i tamo fino pise da si duzan da je nosis sa sobom! i da je pokazes na zahtjev ovlastenog lica! ;)

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma cemu tolika buka oko psa ...
prva stvar nisam vam rekao gde se to sve odigralo ... tako da ne mozete govoriti da je bilo u sred grada jer nije ..... bio sam na izletistu van grada ... okolo ima krava, konja, ovaca itd . :)

druga stvar .. morao sam ga voditi bez korpe jer je bila velika vrucina tako da jedva dise kada mu stavis korpu (oni koji imaju velike pse to znaju)

naravno da po gradu vodim psa sa korpom .... i vodim racuna da nuzdu obavi negde drugo .... jer nije ni meni sve jedno da pas vrsi nuzdu u sred grada a ja kraj njega .. .....

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lol e sad si se kao iscupao?? :D
negdje van grada gdje ima konja i krava.... lol... aj dobro!

a gdje to drugdje vodis psa da sere? u park? gdje?

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 19:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 21:48
a cajoshi glupi 'dobro vece, molim vase isprave'..2 sek bez gledanja u isprave 'hocete li nam pokazati sta imate u gepeku' ...mislim 'mrtvog covu' .. ja zensko a stalno me startaju ko da sam neki giga krimos...

a to za pse, ne kakite...i svi koji vide psa veceg na ulici, da li mu stavila sranje i davila ga na njusku svi reaguju ko da mi je gladan pas i ceka da pojede nekog chovu ... a najradije bih ga pustila da ih pojede kad su idioti toliki .. moji psi njih ne konstatuju al kad sa 100 m prave frku normalno da se i flegma pas uzbudi...ODJEBITE OD PASA1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kefalo je napisao:
lol e sad si se kao iscupao?? :D
negdje van grada gdje ima konja i krava.... lol... aj dobro!

a gdje to drugdje vodis psa da sere? u park? gdje?

da .. jel ti nikad nisi isao na izlet van grada i vidio konja i kravu????? ja ih vidjam po gradu sto je najgore........

ne vodim ga u park da vrsi nuzdu .... u dvoristu imam box za njega, postoji odvod koji je povezan sa kanalizacijom tako da to nije problem...

@A_Girl ... hvala na podrsci :))

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]