banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5376, 5377, 5378, 5379, 5380, 5381, 5382 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Jul 2022, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
То то Лалате, нижи "резултате" и говори треба времена, треба времена. Мајсторе за мјесец и по дана ниси наметнуо ни дјелић своје игре, говориш како ће играчи давати 200% а они дају 20%, довео си играче који нису ни за прву РС. Иди, док није касно.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tacno nam se sve sastalo. Lutamo po raznim livadama i ja ne vidim nacin da se bilo sta pokrene dok se ne vratimo na gradski. To ne umanjuje cinjenicu da je opet doveden skart, da neki nasi igraci nisu za ozbiljnog fudbala da trener luta u svemu od imena do formacije da nismo uigrali jebeni prekid da bar pokusamo nekog zajebati za taj poneki gol. Igraci su nam spori sporo misle jos sporije to sprovode. Zelje nema nema nista.
Ono sto brine je da svi vide da Cetko nije za golmana da Suba vec dve godine zivi od stare slave, da smo ubili i Dinu Corica,da ovaj vezni red ne moze u ovakvom sastavu da igra. Svi vide osim onog ko treba da vidi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 19:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Да не испадне да браним Лалата, далеко било, али он данас па ни у Добоју није био крив. Једноставно ми имамо Ћетковића на голу, и то је главни проблем. Пет голова је примио у две утакмице, три су њему на душу. Коштао нас је прошле сезоне, а како је кренуо и ове ће.
Данас Татар више у одбрани него у нападу, слао је неке друге лопте у ситуацијама када је могао да крене према голу. Закара има курцобољу.Пишћа, колико је крив код гола толико и није, кад је требао да дода лопту на крило никога није било. Једноставно ово ништа није добро. И у праву је Лалат када каже да смо као циркус.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
haha Kaže Lalat mi ko cirkus idemo od grada do grada. Sve i sve ali u modriči smo pravili neke uslove, odigrali par mečeva, imaju i reflektore, šta ćemo sad vamo u Novom Gradu u 17h po zvizganu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
ББЛ je napisao:
Да не испадне да браним Лалата, далеко било, али он данас па ни у Добоју није био крив. Једноставно ми имамо Ћетковића на голу, и то је главни проблем. Пет голова је примио у две утакмице, три су њему на душу. Коштао нас је прошле сезоне, а како је кренуо и ове ће.
Данас Татар више у одбрани него у нападу, слао је неке друге лопте у ситуацијама када је могао да крене према голу. Закара има курцобољу.Пишћа, колико је крив код гола толико и није, кад је требао да дода лопту на крило никога није било. Једноставно ово ништа није добро. И у праву је Лалат када каже да смо као циркус.

Пишчевић је могао додати милион пута, јашта је него крив.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 19:50 
Veteran
Veteran

Не знам, али мсм да је желио лопту да пошаље на крило гдје је требао да буде Закара, а он био у шеснаест. Играчи нису направили 4,5 пасова од почетка, и по том питању је Лалат крив јер се никакав напредак у игри не види. Игра нам се своди на то, наби па шта урадимо. А за голове и просуте бодове је искључиво Ћета крив.
Јбг главоња је на "силу" наметнуо правило у 21 не би ли продао неког свог "талента", и то је оно што ће нас коштати.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Нико нек не брани...!

Апропо игре, немамо игре. Дупли пас повезати не можемо, просјек 5 додира, везе с везом. Ниједан прекид уигран, озбиљни тимови увјежбавају постављање код аута на средини, ови наши ко телад...убијен је и онај мали број играча у тиму који има неки квалитет.
Шок терапија од прошле седмице није дала резултат што нам говори да је ово суви неквалитет. Свака част стручњаци!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Једини и највећи проблем средина терена. Појели су нас људи на средини. Од центра до шеснаестерца у два додавања. Ћетковић је за исписнице још вечерас заједно са Андрићем.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Citiraj:
Lalatović ogorčen zbog stalnih putovanja: Da sam znao da ćemo ići od grada do grada kao cirkus, ne bih ni dolazio!

"Neshvatljivo mi je da radimo terene ovdje, a nemamo reflektore. Ne tražim nikakav alibi, Sarajevo je zasluženo pobijedilo, ali, iskreno, da sam znao da nećemo igrati nijednu utakmicu u Banjaluci, da ćemo kao cirkus ići od grada do grada, ne bih ni došao. Igram malo ovdje, pa malo tamo, juče smo prvi put izašli na ovaj teren ovdje, a nijednu utakmicu još nismo odigrali u Banjaluci", rekao je Lalatović.

https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1156595/ ... ajevo.html

U pravu je čovjek, ekipa trenira u Glamočanima, Aleksandrovcu, utakmice igra u Modriči pa u Novom Gradu.
Još zajebu teren i prave ispočetka, onaj reče da neće biti još za mjesec i po gotov.

Što reče kolega forumaš da smo igrali na Gradskom pod onom euforijom možda bi Faranima uvalili 4,5 golova i prošli u prvoj, pa onda isto sa ovima iz San Marina. Sa Sarajevom bi igrali tek nekad kasnije.
Ovako nas lišiše prolaza, Evrope na Gradskom, derbija sa Sarajevom i Željezničarom, dobrog starta u prvenstvu, euforije. Sve je otišlo u kurac za ovu polusezonu.

Mogao se teren raditi sledeće godine u maju, između kraja prvenstva i Evrope. Ali jebiga, izbori u oktobru ko zna šta može biti, nek su se oni ugradili na vrijeme.

Što se tiče igre fali kreativni zadnji vezni. Zakarić i Tatar mogu ući u formu, ali ko će im dodati loptu. Begić i Piščević ne mogu postati kreativci, niti drugi trener može napravii nešto od ove ekipe. Lalatović kaže da je tražio desetku, da li misli na to ne znam, tražio je i Maksimović pojačanja pa nije dobio ništa. Neće sigurno štoperi i bekovi popraviti našu igru, ni Ćetković da se pretvori u Bufona.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Sraman rezultat, statistika i igra. A jos sramnije izjave koje ovaj cirkusant daje.

Doveli su veliku vecinu nas u situaciju da nam je svejedno sta ce napraviti rezultatski ove sezone. Ostavku narkomana prihvatamo samo ako sa njim ide kompletna uprava i bez ikakvih potrazivanja. Imas odrijesene ruke u dovodjenju igraca, najveci budzet i platu u istoriji kluba i uslove kao niko nikad, a mi od priprema slusamo samo izgovore. Strucnjak znao si gdje dolazis, godinu dana se provlacis po novinama kao "novi trener" i kao sto neko rece doce cirkus i u BL i sta cemo onda smisljati?
Jos jednom prijateljski posveti se onom za sta si placen!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lalatović kad je dolazio kazao je da je zamjerka na prošlosezonsku ekipa sporost, bezmudost, ne vrše presing, ne izgaraju.

I šta danas kaže, mi smo spora ekipa. A dobio si mogućnost dovesti 10 igrača ti doveo Andrića koji je spor i za ligu RS, Gajić isto, Piščeviću momak oduzme loptu i sa loptom pretrči 50 m za 3-4 sekunde brže nego Piščevi.
Pa Lalate ti si ih dovodio. Uprava treba sazvati hitnu sjednicu sa stručnim štabom tražiti da raskine ugovore sa ovim srbijancima i da se pojača ekipa sa 5 bržih igrača, pogotovo sredina. I ja mislim da zbog očajne sredine nema nigdje ni Tatara, ni Zakare pa šta će i Mrkaić kad primi loptu 40 m od gola

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 24 Jul 2022, 20:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:30 
Veteran
Veteran

Издвио бих данас Гајића, код тог момка се видјела жеља. Војин станрад. Суба се пола утакмице свађао са самим собом. Андрић танко скроз, и као што сам рекао на почетку када је дошао, да је то непотребно скроз.
Ако Лалат не оде пустити га још против Послушја. Ако и ту киксне онда треба видјети са њим и његовим тимом да им се исплати пола, јер си сигурно свега неће одрећи. Па да се разилазимо, јер овако очигледно више не иде.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mislim da je Lalat vec sad potrosen nazalost. Ne vidim nacin da proigramo i da se vrati pozitivna prica. Ali sto se mene tice nek ostane do kraja sezone samo da ne ispadnemo.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Mislim da je Lalat vec sad potrosen nazalost. Ne vidim nacin da proigramo i da se vrati pozitivna prica. Ali sto se mene tice nek ostane do kraja sezone samo da ne ispadnemo.

Pa vjerovatno. Jer su mnogi u Lalatovića vjerovali puno, pogotovo što vuče za sobom ekipu trenera, i dočekan je ko nijedan, i date su mu pare za pojačanja koja on bira i sam je rekao da je zadovoljan i da mu je dovedeno sve što je tražio. I niko nije očekivao ovo, mada pripremne utakmice koliko god nebitne bile nagovještavale su mnoštvo problema a on je govorio da je to sve do umora. Pa danas su opet umorni, ovi njegovi su stalno umorni. Zabavljaće nas on sve više i više raznim kreativnim izgovorima. On je rijaliti trener. Al tako nam i treba, Maksimović uzme titulu i kaže dajte još 5 igrača da pravimo još moćniju priču, oni ga najure

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jebiga ja sam bas prizeljkivao Lalata i imao ocekivanja, ali sam isto tako napisao da je vruca glava dvosjekli mac, kad ide sve kao po loju ide ali ako kola krenu niz brdo to se ne moze ukociti.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 21:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako Lalat misli da prezivi, onda jos vcrs ili sutra najkasnije, zahvaliti se Melegu, Subicu, Andricu, Piscevicu dati zuti karton, pred iskljucenje. Utorak sjesti u auto i moliti Zvezdu i Partizan za tri cetri igraca koji mogu napraviti razliku, Sanicanin recimo.
Cetkovicu se isto zahvaliti i uzeti golmana iz juniora jer cetkovic vec cetvrti put radi istu budalestinu i svaki put nas kostao bodova. Nece od njega nikad biti golman tako da nema potrebe da se bruka vise na golu, a nama da nanosi stetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gajić je danas vrhunski odigrao, u moru kastastrofe uz Mrkajića bio najbolji.

Lalatović nije gledao Borac nijednom prošle sezone, a kamoli neki drugi klub u ligi. Precjenio je sebe, a potcjenio ligu.
Krajnje je vrijeme da se posveti igračima, treninzima, podizanju forme, ako ne misli ići dobrvoljno.
Zajebi alibije i priče, to stalno slušamo, svih ovih 20+ godina.
Dakle, pojačaj trening, dovedi veznog igrača, pokretnog, a ne traktoristu.
Nije kasno za ligu, da uđemo u seriju 2-3 pobjede, da se malo digne atmosfera.

Meleg na klupu mora, pod hitno, Goran isto. Nek šansu dobiju Fedor i Kulašin od početka. Andrić se povrijedio, mogao bi Dino na beka na duži period, Spremo lijevo, Subić je zaista loš. U vezni red Poparu držati 45 minuta, pa ubacivati Begića, Pavlović na gol.

Retadirano u21 pravilo imaš, a nemaš kvalitetne djece. Grgića najviše kao solidnog prospekta, ne daju mu minute.

Ili nek se igra i bori, il nek se pakuju koferi, što stručnog štaba, što pojedinih igrača.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 21:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
I da, bravo za Gajica, svaka cast momak tebi i Tataru, ostale spaliti u krecani :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 21:23 
Veteran
Veteran

Јапанци направи зграду од темеља до крова, да се уселиш за три мјесеца. Ови наши нису у стању терен за три мјесеца направити. Тачно имам осјећај да ће га завршити у септембру кад креће предизборна турнеја, па да дође Миле и пререже врпцу.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 21:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Jedva sam čekao da krene. A sad jedva čekam da završi.

Al nemoj da zaboravite jednu stvar. Titula nam ne treba..

Ali kako god Sarajevo se moralo uzeti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5376, 5377, 5378, 5379, 5380, 5381, 5382 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]