Citiraj:
Lalatović ogorčen zbog stalnih putovanja: Da sam znao da ćemo ići od grada do grada kao cirkus, ne bih ni dolazio!
"Neshvatljivo mi je da radimo terene ovdje, a nemamo reflektore. Ne tražim nikakav alibi, Sarajevo je zasluženo pobijedilo, ali, iskreno, da sam znao da nećemo igrati nijednu utakmicu u Banjaluci, da ćemo kao cirkus ići od grada do grada, ne bih ni došao. Igram malo ovdje, pa malo tamo, juče smo prvi put izašli na ovaj teren ovdje, a nijednu utakmicu još nismo odigrali u Banjaluci", rekao je Lalatović.
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1156595/ ... ajevo.html U pravu je čovjek, ekipa trenira u Glamočanima, Aleksandrovcu, utakmice igra u Modriči pa u Novom Gradu.
Još zajebu teren i prave ispočetka, onaj reče da neće biti još za mjesec i po gotov.
Što reče kolega forumaš da smo igrali na Gradskom pod onom euforijom možda bi Faranima uvalili 4,5 golova i prošli u prvoj, pa onda isto sa ovima iz San Marina. Sa Sarajevom bi igrali tek nekad kasnije.
Ovako nas lišiše prolaza, Evrope na Gradskom, derbija sa Sarajevom i Željezničarom, dobrog starta u prvenstvu, euforije. Sve je otišlo u kurac za ovu polusezonu.
Mogao se teren raditi sledeće godine u maju, između kraja prvenstva i Evrope. Ali jebiga, izbori u oktobru ko zna šta može biti, nek su se oni ugradili na vrijeme.
Što se tiče igre fali kreativni zadnji vezni. Zakarić i Tatar mogu ući u formu, ali ko će im dodati loptu. Begić i Piščević ne mogu postati kreativci, niti drugi trener može napravii nešto od ove ekipe. Lalatović kaže da je tražio desetku, da li misli na to ne znam, tražio je i Maksimović pojačanja pa nije dobio ništa. Neće sigurno štoperi i bekovi popraviti našu igru, ni Ćetković da se pretvori u Bufona.