banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120068 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5369, 5370, 5371, 5372, 5373, 5374, 5375 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kakav smo mi cirkus.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сапуница звана Борац :wink:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
ChairosBL1987 je napisao:
Sta bi znacio odlazak Lalatovica kao jednog od bezbroj u nizu uz ostanak ove uprave?

I moze li neko da mi navede, a mnogo vas je pisalo ovde o pozitivnim stvarima koje je ova uprava uradila?
Ne racunam titulu, i uprava na celu sa Sipovcem je donijela titulu i to na regularan nacin, a znamo svi kakva dubioza je ta uprava bila.

Necemo da kenjamo sad puno, svako od nas bi potpisao prije mjesec dva da dovedu Lalata i puste ga da rade. U to sam sto posto siguran. To su i uradili, sta je sad bogoljub kriv sto na terenu ne ide? Ovo do sada prikazano je iskljucivo do igraca i trenera.

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ne treba prihvatiti ostavku ni pod razno. Trener je najmanji problem. Pustis njega i on se izvuce iz problema a sta ce klub sa igracima koji su dosli? Oni sigurno nece traziti da odu na svoju stetu

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Prihvatanje ostavke bi bio posljednji ekser u kovčeg ovog Borca. Sada neka pojedu govno do kraja. Lalatović očigledno ne zna gdje je došao. Sad kada je najteže pružiti podršku da ova uprava prestane se kriti iza trenera. Lalatović je dobar trener ima sve u klubu i ovo moramo istrpiti. Inače, bezpovratno ostajemo smiješan klub sa smjenama trenera. Njegovim odlaskom ostaju nam igrači koji nisu ni za čišćenje svlačionice. Neka sad jedu govna do kraja! Osim ako ovo sve nije rađeno zbog kladionice, uzimanja para i bježanja iz Borca. To je onda jebenoja stvar da se tako igra sa ugledom kluba. Dakle, podrška Lalataviću i Bogoljubu da pojedu govno do kraja i po cijenu ispadanja iz PL!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Digao SNS trener sidro.

Drzi se ti Lale Srbije i namjestenih utakmica. I grabi dok je onaj kojeg neizmjerno cijenis na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja samo udaram refresh na forumu, reko biće šta ekslkuzivno...

Večeras nisam gledao utakmicu, spasio sam se...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Mi od ribara primimo 3 gola a ocekujes 3 lagana boda od prvaka Republike Srpske???

Dajte kolega, bod ko kuća i odlican rezultat za FK Borac na konto prikazane igre.

Vico sad konta, ok imam 15 bodova od sudija i poguracemo klub nekim odlukama,al zar moram gurati od prvog kola???

Jbg ja sad kenjam al je realno ko hoce to da shvati...

I da,nisam za ostavku al da se.klepe po dzepu to uvijek...

Poslednji put menjao baki dana 18 Jul 2022, 21:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sta kaze Nenad, najbolje je da Nenad ode a da igraci ostanu.
E pa hvala Nenade, jeb'o si nas kvalitetno.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Шта кога довести. Винка?.
Не треба прихватати оставку случајно. Нек настави да једе оно што је истоварио.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Дајте људи, као треба га оставити да једе го*на и сере по Борцу? Ма дајте молим вас, па прво Фарани сад Слога, две аматерске екипе против којих не треба пуно припреме, а он показао своје незнање. Нека иде одмах док још није касно, боље сада него на полусезони када буде касно.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Sto neko napisa,nije ovo greska uprave ni slucajno. Oni su uradili sve sto je vecina prizeljkivala,doveli trenera kojeg su svi prizivali i dali mu odrijesene ruke. Znaci sve sto je pozelio dobio je osim dzigija ninkovica.
Los odabir igraca (zna se ko ih je dovodio,ne moze se bogoljub ili lukendic za to kriviti) i sad se ovo desava. Jbg lalate,pokazi da si mudonja a ako odes,bas me zanima ko ce biti krivac za tvoj odlazak i potop

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Čovjek uhljebio svoje igrače i ode, pa to nije lijepo Nenade. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Rangarok je napisao:
ChairosBL1987 je napisao:
Sta bi znacio odlazak Lalatovica kao jednog od bezbroj u nizu uz ostanak ove uprave?

I moze li neko da mi navede, a mnogo vas je pisalo ovde o pozitivnim stvarima koje je ova uprava uradila?
Ne racunam titulu, i uprava na celu sa Sipovcem je donijela titulu i to na regularan nacin, a znamo svi kakva dubioza je ta uprava bila.

Necemo da kenjamo sad puno, svako od nas bi potpisao prije mjesec dva da dovedu Lalata i puste ga da rade. U to sam sto posto siguran. To su i uradili, sta je sad bogoljub kriv sto na terenu ne ide? Ovo do sada prikazano je iskljucivo do igraca i trenera.

Najveca greska Borca (ili uprave - kome kako draze) je sto nisu stali iza Maksimovica prosle godine.

Momak iz BL, razumije sta znaci Borac i kakav je ovo klub, donio ti titulu kad je niko nije ocekivao nakon prosjecne polusezone i umjesto da mu ojacas tim sa 2-3 igraca (koliko je nedostajalo da se Kluz prodje), ti ga izbusis iznutra jer nije bio "po mjeri".

Sve poslije toga je rezultat toga... Dovodjenje ili trenera iz Srbije (Milinkovic-Lalatovic) koji nikada nisu nista napravili u BH (a bilo ih je ogroman broj u ligi, nebitno u kojem klubu) ili poltrona poput Ivkovica koji ce klimati glavom.

Lalatovic nije los trener, covjek je sa Cackom bio drugi, sa Radnickim solidan nastup i u Evropi, sa Vojvodinom uzeo kup i igrao produzetke u Lijezu protiv Standarda. Manje-vise je svuda pravio rezultate i ne sumnjam da hoce, ali ne poklopi se uvijek u svakom klubu.

Ocito je odradjena katastrofalna selekcija igraca, zato ozbiljan klub treba imati vise ljudi u sportskom sektoru, pa sportskog direktora, itd... Da kad taj Lalatovic dodje ima jasnu sliku od nekoga ko zna fudbal i ko je strucan koje domace igrace (iz prethodne sezone) treba zadrzati, a koje ne. Ovdje su ostali oni koji su morali da ostanu, on nadogradio sa ovim svojim iz Srbije koji ocito nisu nivo da nose ekipu koja bi se trebala boriti za titulu. Ocito je debelo potcijenio BH ligu ili precijenio njihov kvalitet.

U svakom slucaju, na pitanje "sta je uprava trebala da uradi", svakako nije trebala da dovede trenera koji nikad nije radio u BH i da mu kaze "majstore, imas svu slobodu, gradi sam, mi cemo dovoditi sta kazes". Msm. moze i tako i vjerovatno bi i taj nacin donio rezultat neki za godinu-dvije, ali to vrijeme strpljenja ne postoji u BH, a ni u regionu.

Sve u svemu, najgore je sto sad i kad ti dodje novi trener, on tek nece moci nista da napravi sa ovim timom. Moze da prihvati posao samo neko ko nema sta da izgubi, tipa Jagodic neki.

Za Borac bi vrv. najpametnije bilo da napravi doselekciju ako ima novca, ako ne onda jbg. Vec sada je ovo bacena sezona, a nije jos ni pocela fakticki.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ostavka se ne smije prihvatiti nikako! Istrpiti ovo. Sastavni dio fudbala su i pobjede i porazi. Ne smijemo nasjedati na ovu minu! Ko prihvati ostavku taj će biti grobar FK Borac! Istrpiti ovo, ponavljam. I navijači su prerano reagovali. Vruće su glave! Polako. Sačekati da se vratimo na naš Gradski. Biće dobro. Moramo biti optimisti. Podrška Lalatoviću u ovom trenutku!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
O ostavci se ne treba ni pričati. Ćuti i radi, pokaži da znaš i možeš bolje.
Šta smo mi Real Madrid pa ostavka jer smo ispali od ribara i igrali X u ligi? Dajte povratak u realnost, prosječna smo ekipa, samo smo se svi izložili malo.. a sezona tek krenula.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma nije sezona bačena, prvo je kolo.
Ali euforija je bačena, i teško da će se opet dignuti na pristojan nivo.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Оставка може само ако поведе говна које је искењао у клуб!

И сјетим се фамилије оној њушци која је отјерала Молса и Мораитиса због ових аматерчина из Србије.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sto napisa LDA, mora se odraditi doselekcija i to komplet veznog reda. Drugog rjesenja nema, a para imaju itekako.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 18 Jul 2022, 21:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ostavka moze samo pod uslovom da sa sobom povede i ove hadalje koje je navukao u klub...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120068 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5369, 5370, 5371, 5372, 5373, 5374, 5375 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]