psyborg je napisao:
rasta_wunderkind je napisao:
Meni zao ono troje koji su glasali za signum....Sad znam da ima mlade i nafurane raje na forumu.
Prvo i osnovno: kupustishte i Kastel nisu mjesta za izlazak i vec mi je postalo muka od njih. Ljeta i ljeta sam tamo presjedial jer nema normalnog mjesta za izlazak. Ponadala sam se u onaj Klub 22, ali i tamo je fenseraj, pravo sam se isfurala.... Kad se tek otvorilo, bilo je ok, sad je isto bezveze.....
Ne znam gdje je taj Signum, prvi put chujem za to mjesto, nadam se da ce mi neko objasniti gdje je to....
zipp je napisao:
ko ga voli, mislis da mi ne bi bilo ljepse da neko napravi neku zajebanciju na obali vrbasa(naravno ne tipa venecija,kajak i ostala "redaljka"),vec nesto ono u fazonu ,dotjeraj nekog pijeska ,pive po promotivnim cijenama, muzika, svjetlo, ali nee...bolje je u capu,od capa smrdis 7 dana, ne opra se tako lako ovom vodom sto dobijamo iz cesme,s njom se samo mozes isprljati,tako da je cesmovaca u kombinaciji sa smradom iz capa idealna.Mozes na kafu u 12: 00 u parkic tako "namiurisit", i ko si ti si..
Slazem se potpuno.... Ali, nema! Ovdje niko ko ima dobru ideju nema para, a ko ima para, nem dobru ideju. Ja sam na tu ideju davno doshla......

Sad chekam da se josh neko sjeti....
Citiraj:
necu da imam uspjeha kod treba koje u capu glume ribe, kupe neke krpe i sminke na pijaci i onda dodju u capo i glume "visoki sloj" a kuci tri dana grah za rucak i to posni.To je taj komformizam rodjen iz ljudskog kompleksa.Nisu svi takvi ali 90 % u capu
Iskreno, bila sam samo jednom u Capu i stekla sam bash ovakav utisak. A i ima nekih staraca od preko 35 i shmekaju curice ispod 20, a i one njih, shto je josh odvratnije..... Cure mi se tamo ne svidjaju jer su stvarno previshe sredjene, a ona guzva, onaj dim.... Ono je horor. Stojim pri tome da se cura moze srediti i na drugi nachin, ne mora se nabadati na neke shtikletine i oblachiti dopichnjak. Nisam ni za potpunu alternativu, neke shlampave hlache i neke majice - spavacice kao shto se zna vidjeti na kupusishtu i Kastelu, ali, brate, zlatna sredina uvijek postoji. Isto mi je grozno vidjeti curu toliko napucanu sa shminkom s pijace (fuj, bljak) kao i neku tamo shto se fura na metal i nosi isto tako neki kreon s pijace i crta sebi crne podochnjake da izgleda "kuuuuul".... Daj, bolan.... Kad vidim tako te klinke, obuku se u crno, te neke lance stave.... Horor!

Ali, to dvoje mi podjednako grozno, fenserke su mi odvratne.... Sa rasta_wunderkindom se slazem samo u jenom, a to je da se vecina ljudi u Capu prave neki tamo bogatashi..... Brate, brate, chim su nashi ljudi optereceni....