banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Najbolji lokal za nocni izlazak!!!
Hanioti 2%  2%  [ 1 ]
Dal Capo 21%  21%  [ 9 ]
Boom Boom Room 26%  26%  [ 11 ]
Focus 5%  5%  [ 2 ]
Big Ben 0%  0%  [ 0 ]
Castra 9%  9%  [ 4 ]
Titanium 9%  9%  [ 4 ]
Kajak 0%  0%  [ 0 ]
Signum 9%  9%  [ 4 ]
Negdje drugo 19%  19%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ko ga voli, mislis da mi ne bi bilo ljepse da neko napravi neku zajebanciju na obali vrbasa(naravno ne tipa venecija,kajak i ostala "redaljka"),vec nesto ono u fazonu ,dotjeraj nekog pijeska ,pive po promotivnim cijenama, muzika, svjetlo, ali nee...bolje je u capu,od capa smrdis 7 dana, ne opra se tako lako ovom vodom sto dobijamo iz cesme,s njom se samo mozes isprljati,tako da je cesmovaca u kombinaciji sa smradom iz capa idealna.Mozes na kafu u 12: 00 u parkic tako "namiurisit", i ko si ti si..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
zipp je napisao:
meni nije jasno sta je to u capu privlacno.Dim, muzika propast,guzvara,izbacivac te razbije za nista,svi nadrkani kao u fazonu:" sta me gledas?"..kao u capu su "dobre" zenske.Ma daj,kretenluk.Same sponzoruse sa kilu sminke.Sutradan kad odes s njom na kafu ,vidis da nije to ta treba, vec morski magarac cije glupe price ubiju zadnju volju za zivotom.Beh, al se drustvo sjebalo.Lijepo je biti mlad , ali u danasnje vrijeme,kad je novac postao jedina vrijednost, meni ne preostaje nista nego kupusiste :drinking:
Sta je, nemas uspjeha kod zenskih, a? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 11:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
de dodji sebi.Ne, ne odgovara mi "komfor" u capu... ma sjeban sam zbog faxa, pa mi sve crno..
:cwm10: necu da imam uspjeha kod treba koje u capu glume ribe, kupe neke krpe i sminke na pijaci i onda dodju u capo i glume "visoki sloj" a kuci tri dana grah za rucak i to posni.To je taj komformizam rodjen iz ljudskog kompleksa.Nisu svi takvi ali 90 % u capu.
A i ti bi mogo malo manje seljackih fora,znam da nije lako ali.. :D potrudi se , mozes ti..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
psyborg je napisao:
rasta_wunderkind je napisao:
Sindi tj. kupusiste i kastel su "in" mjesta u gradu ...
Naravno ako niste fancy ... U kapo i slicna mijesta izlazi burzujska raja ili ona koja se silno trudi da ih smatraju takvima ... 8)
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Meni zao ono troje koji su glasali za signum....Sad znam da ima mlade i nafurane raje na forumu.

Prvo i osnovno: kupustishte i Kastel nisu mjesta za izlazak i vec mi je postalo muka od njih. Ljeta i ljeta sam tamo presjedial jer nema normalnog mjesta za izlazak. Ponadala sam se u onaj Klub 22, ali i tamo je fenseraj, pravo sam se isfurala.... Kad se tek otvorilo, bilo je ok, sad je isto bezveze.....
Ne znam gdje je taj Signum, prvi put chujem za to mjesto, nadam se da ce mi neko objasniti gdje je to....
zipp je napisao:
ko ga voli, mislis da mi ne bi bilo ljepse da neko napravi neku zajebanciju na obali vrbasa(naravno ne tipa venecija,kajak i ostala "redaljka"),vec nesto ono u fazonu ,dotjeraj nekog pijeska ,pive po promotivnim cijenama, muzika, svjetlo, ali nee...bolje je u capu,od capa smrdis 7 dana, ne opra se tako lako ovom vodom sto dobijamo iz cesme,s njom se samo mozes isprljati,tako da je cesmovaca u kombinaciji sa smradom iz capa idealna.Mozes na kafu u 12: 00 u parkic tako "namiurisit", i ko si ti si..

Slazem se potpuno.... Ali, nema! Ovdje niko ko ima dobru ideju nema para, a ko ima para, nem dobru ideju. Ja sam na tu ideju davno doshla...... :roll: Sad chekam da se josh neko sjeti.... :lol:
Citiraj:
necu da imam uspjeha kod treba koje u capu glume ribe, kupe neke krpe i sminke na pijaci i onda dodju u capo i glume "visoki sloj" a kuci tri dana grah za rucak i to posni.To je taj komformizam rodjen iz ljudskog kompleksa.Nisu svi takvi ali 90 % u capu

Iskreno, bila sam samo jednom u Capu i stekla sam bash ovakav utisak. A i ima nekih staraca od preko 35 i shmekaju curice ispod 20, a i one njih, shto je josh odvratnije..... Cure mi se tamo ne svidjaju jer su stvarno previshe sredjene, a ona guzva, onaj dim.... Ono je horor. Stojim pri tome da se cura moze srediti i na drugi nachin, ne mora se nabadati na neke shtikletine i oblachiti dopichnjak. Nisam ni za potpunu alternativu, neke shlampave hlache i neke majice - spavacice kao shto se zna vidjeti na kupusishtu i Kastelu, ali, brate, zlatna sredina uvijek postoji. Isto mi je grozno vidjeti curu toliko napucanu sa shminkom s pijace (fuj, bljak) kao i neku tamo shto se fura na metal i nosi isto tako neki kreon s pijace i crta sebi crne podochnjake da izgleda "kuuuuul".... Daj, bolan.... Kad vidim tako te klinke, obuku se u crno, te neke lance stave.... Horor! :roll: :roll: :roll: Ali, to dvoje mi podjednako grozno, fenserke su mi odvratne.... Sa rasta_wunderkindom se slazem samo u jenom, a to je da se vecina ljudi u Capu prave neki tamo bogatashi..... Brate, brate, chim su nashi ljudi optereceni.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2005, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
a vidim 26 % - 7 glasova za ex-sedmerac....i sta sad..on je zadnji otvoren pa je najaktuelniji....to je ova zima mozda i caolina....kod nas je narod takav...sve prolazno..lete svi u jednu gostionu mrtva glava..nit stajati nit cugu docekati..vruce ..zagusljivo idzaba u kolonama se ceka na ulaz u gubiliste....k'o ovce...i onda nakon nekl;ko pukne ..i nigdje nikoga...rodi se druga i tako godima vec u krug...pneka se renovira okreci pa opet malo proradi ....evo sad ce kajak biti ocit primjer..ove zime.....a kad smo kod toga cujem juce otvara se i neki klub u parkicu Seva tamo gdje mu je i gostiona pa u podrumu dole....eto sad ce i tamo...navale biti vjerovatno... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2005, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Citiraj:
Ne znam gdje je taj Signum, prvi put chujem za to mjesto, nadam se da ce mi neko objasniti gdje je to....

shuti, shto manje znash, bolje po tebe. nemoj se ni truditi da saznash...

upravo kao sto gadfadr reche...a i ova pricha oko fensera i fenserki, kloshara i klosharki, onih nekih izmedju, te pedera i pederki na shtiklama se izvrtila mali milion puta na ovom forumu. svako ce vec naci neshto za sebe i zdravera...meni je recimo sad najinteresantnije ovo vucaranje po praznim stanovima. sezona je godisnjih odmora, a mi shto ostadoshmo ovde imamo vec gdje otici.

i da...tema vam je bezveze :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ne volim da pljujem po nasem gradu, ali...
Sinoc sam izasao, poslije vise od dva mjeseca. I sta se desava? Odlazim prvo u Sport - tamo nema zive duse. U redu. U 22h ulazim u RBB - takodje prazno. Poslije toga - pravac red kafica u parkicu. U Tavitu ne mozes uci, ostali lokali prazni. Sokolana ne radi. U Kapu pola Banja Luke. U Titanijumu sama djeca. Renome - prazan. Hanioti, Emporio, Milenijum - zatvoreni. Pub - uzas od guzve. U 1.00 se vratim u RBB - kad tamo - mozes samo da proviris i nista vise. U Big Benu isto tako!
Odem onda lijepo do Liles-a da pojedem nesto kad tamo izbi masovna tuca sa sve flasama i kamenjem!
Lijepa noc, sve u svemu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
trebao si do dzhonija svratiti, tamo je bilo ok..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Daljac je napisao:
Odem onda lijepo do Liles-a da pojedem nesto kad tamo izbi masovna tuca sa sve flasama i kamenjem!

Nismo mi pocheli tu tuchu svega mi... c c c U pabu su bili Stiv i Keva i sve je bilo ok, ne znam samo koji na kurac tamo nanese.. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 17:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Avg 2005, 16:01
Bio sam sinoc u Boom boom room-u.Odlicna je zabava ali je guzvaaaaaa ogromna.Sigurno je 50-ak ljudi cekalo da udje,a neke ljude izbacivaci samo pustaju(kazu da su vlasnici clanskih kartica).Nadam se da nece uvesti ulaz samo na clanske karte vikendom.Ako neko zna gazdu-daj nek mi sredi jednu clansku kartu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
moras kod Zamole pojesti 5 velikih porcija cevapa nedeljno i dobices onda VIP kartu za BBR. :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 07:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
pilot babo je napisao:
meni je recimo sad najinteresantnije ovo vucaranje po praznim stanovima. sezona je godisnjih odmora, a mi shto ostadoshmo ovde imamo vec gdje otici.

Sto jest, jest!!! Jos da je lijepo vrijeme da se moze malo na abaciju zacugati sa rajom! Odem u grad i ako se ne zgazim od alkohola pocne da me nervira prvo muzika, pa guzva, pa seljaci, pa Svedjani,... i jos ostanes kratak za 20-30KM i poslije 2h ostanu samo pacenici koji se nadaju da ce nesto smuvati! Ovako ode nas desetak skupimo po 5-10KM, jedna gitara, otvoreno nebo i nema nam kraja! Onaj ko ide po ovim dezurnim kafanama redovno, taj ili ide da se, kako kazete reklamira, ili se nada da ce "konacno" nesto smuvati!!!!!!!!! :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 07:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zaboravio sam jos dodati da u ovo glasanje treba dodati i opciju "Moje drustvo, a lokacija nam nije bitna"!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 09:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Evo, dodao sam jos i opciju 'negdje drugo'.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Evo, ja sam glasala za "negdje drugo".... :D
Btw, ima mjesta koja su naveche fancy, ali su ok po danu.... Ja volim sjediti po danu u Bechu i Taviti (dobra kafa), ali naveche u Tavitu ne mogu, brate, nikako...... Mada, jednom kad sam po danu upala, bila je zima, neke cure sredjene u po bijela dana tip-top. I to nedelja.... Jebote, je l ljudi spavaju sa shminkom....?! :roll:
Sondri je napisao:
poslije 2h ostanu samo pacenici koji se nadaju da ce nesto smuvati! Ovako ode nas desetak skupimo po 5-10KM, jedna gitara, otvoreno nebo i nema nam kraja! Onaj ko ide po ovim dezurnim kafanama redovno, taj ili ide da se, kako kazete reklamira, ili se nada da ce "konacno" nesto smuvati!!!!!!!!!

Slazem se potpuno, mada mi je vec muka od sjedenja kraj Vrbasa.... Shto mi koji volimo da se druzimo nemamo neku kafanu takvu, a ne sve neka sranja.....Fenseri zimi guzicu griju u Taviti i sl., a mi zimi nemamo gdje jer ljeti sjedimo kraj Vrbasa.... KIC je bio super, samo je sad zatvoren. Isto vazi i za galeriju koja je bila kafana i po, al i to su zatvorili.... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 23:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Apr 2002, 01:00
lizo ako nisi dobila odg za signum, pa u rosuljama je nazalost:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
ispade kucna varijanta najbolje rijesenje 8) ....nebitno,gdje god da odes ili te zguzvaju ili odes sutradan komplet na hemijsko ciscenje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 11:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
... video sam diiiivan seksualni zahvat na petom spratu ... :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 13:34 
ba0bab je napisao:
trebao si do dzhonija svratiti, tamo je bilo ok..

Odlichan lokal..sve je opushteno..cool 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Pero_Bombas je napisao:
Daljac je napisao:

U pabu su bili Stiv i Keva i sve je bilo ok, ne znam samo koji na kurac tamo nanese.. :(

Jel ti ovo meni? Ne razumijem ti formulaciju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]