Naslovu: m:tel IPTVburazer je napisao:
Sta sam napisao sto nije tacno? Znaci nemoj hu ha vec pisi argumente. Za iste pare:
- Koga domace lige ne zanimaju, SK jeste jaci od Arene. Benefit domacih liga na areni se gubi kada znas da za dzabe na eon boxu imas opciju da stavis kodi i imas te arene i RTS. U suprotnom, na mtelu za SK kanale android box bi morao dodatno kupovati.
- Internet tacno duplo brzi, 300/150 umjesto 150/85
- 6 mjeseci za dzabe
- usteda 10 maraka mjesecno za muziku dok si vani jer ti daju tidal za dzabe, servis koji je kvalitetniji od spotify i slicnih
- bolja slika, jaca aplikacija i stvari koje idu uz nju, veca videoteka, unifi, unifon itd
- Kombinacija n1 najozbiljniji info kanali i nova gdje ce ici sve utakmice reprezentacije
I na kraju krajeva vlasnici, BC Partners je firma koja ima svega 200 radnika, upravljaju imovinom od 40 milijardi dolara i svakako su jaci od ex yu drzava zajedno. Sto znaci kada se izadje iz brloga i kad se prava prenosa dodjeljuju po kvalitetu ponude, tesko da ista sto zele dobiti mogu izgubiti od lokalnih drzava i njihovih resursa. To naravno znaci da na UG nikad neces gledati lokalne lige jer to ostaje u lokalnim okvirima i na taj nacin se dodjeljuje.
Ових првих пар ставки што си написао верујем да је 100% тачно. Али си на крају укењао мотку.
Како да те ико озбиљно схвати осим као обичног промотера уз ово што сам подебљао на крају твог писанија?
1. Ако је Н1 озбиљан инфо канал јебаји га. Рекламни СиеНеН канал фашистичке, терористичке, монструмске нато и ЕУтаназијске дружине.
2. Шта мене има као крајњег корисника болети ђокица за то колико имају запослених, колики им је буџет и колико су света окупирали? Баш напротив, зашто да финансирам стране окупаторе, плус непријатеље, а на страну то што су окупатори и непријатељи већ што износе чист профит из наше земље и од нашег народа. М:тел колико год да је говно наше је (срп(б)ски), па профит овде остаје, врти се, кружи, храни наше буџетске лезилебовиће и ботове, али јбг. бар онда ти ботови овде рађају децу и троше тај новац овде. Да смо иоле нормални заобилазили би у широком луку сваку страну фирму без обзира била терористичка и непријатељска америчка или братска и пријатељска руска јер у суштини раде исту ствар односе новац из наше земље и од нашег народа.