banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 26 Mar 2021, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
burazer je napisao:
Bas sam danas bio kod kolege da vidim trion. Poredim slicne trio pakete mtel i trion.

Slika je neuporedivo bolja na trionu u poredjenju sa mtel. Internet duplo brzi za iste pare, interfejs inovativniji, imas android box sto znaci da arene i rts koje nedostaju nadoknadis preko kodija za dzabe, eon aplikacija nudi svasta isto, unifon, unifi itd. Nije za zanemariti ni pristup tidalu kao trion musterija, to je meni usteda 10 maraka mjesecno jer ne moras placati spotify/apple music a imas minimum toliko i jos u boljoj kvaliteti nego na ta 2 servisa. Moram vidjeti ima li kakvo geo ogranicenje za koristenje.

Prethodni vlasnik Triona > Telemacha > UG je KKR, sadasnji BC Partners. Oba fonda su medju najjacim investitorima u svijetu i svakako mocniji od svih ex yu drzava zajedno. Sto drugim rijecima znaci kada bude ravnopravnog nadmetanja uvijek ce UG grupa izvuci vise nego udruzeni drzavni resursi ex yu drzava.

Trion ima samo jedan "mali" problem, nema ih u većem dijelu BL, a "nekmoli" u ostalim gradovima.

Ko zna kad će doći u moj "šor", pa baš i nisu opcija za razmatranje, bar meni.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2021, 10:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2019, 09:47
burazer je napisao:
Bas sam danas bio kod kolege da vidim trion. Poredim slicne trio pakete mtel i trion.

Slika je neuporedivo bolja na trionu u poredjenju sa mtel. Internet duplo brzi za iste pare, interfejs inovativniji, imas android box sto znaci da arene i rts koje nedostaju nadoknadis preko kodija za dzabe, eon aplikacija nudi svasta isto, unifon, unifi itd. Nije za zanemariti ni pristup tidalu kao trion musterija, to je meni usteda 10 maraka mjesecno jer ne moras placati spotify/apple music a imas minimum toliko i jos u boljoj kvaliteti nego na ta 2 servisa. Moram vidjeti ima li kakvo geo ogranicenje za koristenje.

Prethodni vlasnik Triona > Telemacha > UG je KKR, sadasnji BC Partners. Oba fonda su medju najjacim investitorima u svijetu i svakako mocniji od svih ex yu drzava zajedno. Sto drugim rijecima znaci kada bude ravnopravnog nadmetanja uvijek ce UG grupa izvuci vise nego udruzeni drzavni resursi ex yu drzava.
Sumnjam da bi i PR Triona bolje uspeo da predstavi njihov servis na nekom forumu od tebe, hm...

Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
siguran sam da ne bi. ccc sta sve na forumu neces naci.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta sam napisao sto nije tacno? Znaci nemoj hu ha vec pisi argumente. Za iste pare:

- Koga domace lige ne zanimaju, SK jeste jaci od Arene. Benefit domacih liga na areni se gubi kada znas da za dzabe na eon boxu imas opciju da stavis kodi i imas te arene i RTS. U suprotnom, na mtelu za SK kanale android box bi morao dodatno kupovati.

- Internet tacno duplo brzi, 300/150 umjesto 150/85

- 6 mjeseci za dzabe

- usteda 10 maraka mjesecno za muziku dok si vani jer ti daju tidal za dzabe, servis koji je kvalitetniji od spotify i slicnih

- bolja slika, jaca aplikacija i stvari koje idu uz nju, veca videoteka, unifi, unifon itd

- Kombinacija n1 najozbiljniji info kanali i nova gdje ce ici sve utakmice reprezentacije

I na kraju krajeva vlasnici, BC Partners je firma koja ima svega 200 radnika, upravljaju imovinom od 40 milijardi dolara i svakako su jaci od ex yu drzava zajedno. Sto znaci kada se izadje iz brloga i kad se prava prenosa dodjeljuju po kvalitetu ponude, tesko da ista sto zele dobiti mogu izgubiti od lokalnih drzava i njihovih resursa. To naravno znaci da na UG nikad neces gledati lokalne lige jer to ostaje u lokalnim okvirima i na taj nacin se dodjeljuje.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 17:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
ma pusti kraju...kad nekome ne odgovara napisano onda te nazivaju placenikom neke firme...pisi sta hoces i ne obaziri se na gluposti

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
@burazer За Tidal ће се видјети цијена.Вјероватно ће бити укључен само у Премиум пакету а за јефтиније ће се додатно наплаћивати.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako se porede srednji paketi, onda je kod mtel-a 200/100 Mbps.
Mada ono igranje sa kablovima montera Triona, što je neko već kačio ovdje... Super ako stigne u takvim slučajevima do 300 Mbps...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U mojoj ulici nisu postavili kablove, ali ako će postavljati onako onda bolje da ne dolaze.

burazer je napisao:
- Kombinacija n1 najozbiljniji info kanali i nova gdje ce ici sve utakmice reprezentacije

N1 najozbiljniji kanali? Znači i sarajevski N1? :lol: :lol: :lol:
Daleko su oni od ozbiljnog.
J... ih kadar, možda malo i politika kuće.

Nego, šta oni koji ne gledaju fudbal i reprezentaciju?

Daleko od toga da branim mtel, ali da li sve korisnike interesuju ti sadržaji?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ako vagas izmedju mtel i trion/eon a RTS i Arene ti nisu bitne ja bih ti preporucio Trion&Eon i garantujem da se neces pokajati.

Internet optika,mreza nova,stabilna stvrno bez mane. Ovaj Eon box je 10god ispred mtela, vracanje 7 dana unazad, videoteka a smart je pa instaliras na njega codi ili sta god trebas.

Po meni se neces pokajati ako ih odaberes,a opet znam da na TRIO palet dobijes 6mj za 1KM sto je odlicno.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što napisah, nema ih u mojoj ulici, pitanje kada će doći. Zapravo, nema ih ni u nekim "atraktivnijim" ulicama, pa čak ni u većem dijelu grada (a da ne pominjem druge gradove).
Tako da Trion sigurno u narednih godinu-dvije za mnoge u BL neće biti opcija.

Ali je dobro da Trion postoji, treba malo konkurencije.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 20:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Optika kao optika, isti penis, nema tu bolje ili lošije. Čak koriste i istu opremu. Sadržaj koji se isporučuje preko iste je razlika.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Тешко да веза пуца као код м:тела, а ако не пуца, онда није исто...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To što ti imaš problema ne znači da ih i ostali imaju. Ili da ih ne bi imao i na Trion Telu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 21:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
Choban je napisao:
N1 najozbiljniji kanali? Znači i sarajevski N1? :lol: :lol: :lol:
Daleko su oni od ozbiljnog.
J... ih kadar, možda malo i politika kuće.

sarajevski je krs...ali s obzirom kakvi su ostali mediji u ovoj rupi od drzave taman se uklapaju u ostatak ekipe...sve krs do krsa

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Naslovu: m:tel IPTV

burazer je napisao:
Sta sam napisao sto nije tacno? Znaci nemoj hu ha vec pisi argumente. Za iste pare:

- Koga domace lige ne zanimaju, SK jeste jaci od Arene. Benefit domacih liga na areni se gubi kada znas da za dzabe na eon boxu imas opciju da stavis kodi i imas te arene i RTS. U suprotnom, na mtelu za SK kanale android box bi morao dodatno kupovati.

- Internet tacno duplo brzi, 300/150 umjesto 150/85

- 6 mjeseci za dzabe

- usteda 10 maraka mjesecno za muziku dok si vani jer ti daju tidal za dzabe, servis koji je kvalitetniji od spotify i slicnih

- bolja slika, jaca aplikacija i stvari koje idu uz nju, veca videoteka, unifi, unifon itd

I na kraju krajeva vlasnici, BC Partners je firma koja ima svega 200 radnika, upravljaju imovinom od 40 milijardi dolara i svakako su jaci od ex yu drzava zajedno. Sto znaci kada se izadje iz brloga i kad se prava prenosa dodjeljuju po kvalitetu ponude, tesko da ista sto zele dobiti mogu izgubiti od lokalnih drzava i njihovih resursa. To naravno znaci da na UG nikad neces gledati lokalne lige jer to ostaje u lokalnim okvirima i na taj nacin se dodjeljuje.

Ових првих пар ставки што си написао верујем да је 100% тачно. Али си на крају укењао мотку.
Како да те ико озбиљно схвати осим као обичног промотера уз ово што сам подебљао на крају твог писанија?
1. Ако је Н1 озбиљан инфо канал јебаји га. Рекламни СиеНеН канал фашистичке, терористичке, монструмске нато и ЕУтаназијске дружине.
2. Шта мене има као крајњег корисника болети ђокица за то колико имају запослених, колики им је буџет и колико су света окупирали? Баш напротив, зашто да финансирам стране окупаторе, плус непријатеље, а на страну то што су окупатори и непријатељи већ што износе чист профит из наше земље и од нашег народа. М:тел колико год да је говно наше је (срп(б)ски), па профит овде остаје, врти се, кружи, храни наше буџетске лезилебовиће и ботове, али јбг. бар онда ти ботови овде рађају децу и троше тај новац овде. Да смо иоле нормални заобилазили би у широком луку сваку страну фирму без обзира била терористичка и непријатељска америчка или братска и пријатељска руска јер у суштини раде исту ствар односе новац из наше земље и од нашег народа.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Korisnik za svoj novac traži najbolju ponudu. Hipotetički gledano ako nekome više odgovara ponuda Telemacha/Triona, zašto bi plaćao m:tel ako mu ponuda ne odgovara? Iz patriotizma? Ne vjerujem.
Dakle, svako svoj novac troši u skladu s potrebama, a svaka konkurencija je i više nego dobrodošla.

Poslednji put menjao Daky dana 27 Mar 2021, 23:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A šta će biti kad se m:ts grupacija proda mrskom germanu?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 23:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Joj duki mislio sam da ces napisati nesto normalno i usra ga na kraju kako je nas i srpski. Boli me kurac jel srpski, nek je Izraelski nek radi kako treba. Eno BHT dole isto vicu "samo nek je nas bosanski" a 90% ljudi idalje na ADSL-u i bice idalje zbog takvih debila

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 23:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Spomenut je ovdje Kodi i gledanje RTS-a i Arena preko njega. Sa tim uvijek imaš zajebancije. Rade strimovi, ne rade, radi - ne radi addon... previše zajebancije. Hoću da upalim TV i da pratim ono što mi se prati.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2021, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
A šta će biti kad se m:ts grupacija proda mrskom germanu?

Zona? :iconbiggrin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]