banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 07:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
FLASH je napisao:
Svi se nesto zale, a niko ni blizu tranzitu.
Kako se ne zale oni koji su na tranzitu, i cuce sve te radove+ne mogu prici kuci (ja)... :-?

ja sam blizu tranzita i bash mi gotiva ovih dana.. samo se ptichice chuju

drago mi je da su konachno pocheli da rade... pa ono se nije moglo ni nazvati tranzitom..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 14:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
ba0bab je napisao:
ja sam blizu tranzita i bash mi gotiva ovih dana.. samo se ptichice chuju

Pa i jeste, kad malo bolje pogledas... :)
Evo par (svjezih) slicica uslikanih fonom prije 5-10 min. :)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Znaci odatle polaze sve moje muke... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 14:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Savjet za vozace:

Posto je najveca guzva na ulazu u Banja Luku iz pravca Zaluzana predlazem kretanje po sljedecoj ruti:
auto putem do odvajanja prema Tropiku - izlazak kod Lesnine i pravacem prema mljekari i dalje prema kasarni
Vrbas - skrenuti desno u onu malu ulicu pored vojnog igralista i pravac prema kaficu Mocart - skrenuti lijevo
prema Hard Rocku i onim uskim ulicicama doci do centra.

Za izlazak iz centra najbolje je koristiti glavnu ulicu Kralja Petra (zbog zelenog talasa) i lagano na
cestu prema Zaluzanima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 15:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
:lol: kojim tempom rade, naslushacu se ptica...

flash mora da si mi komshija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
najveca jeba je prilaz petricevcu. ja sam danas dva puta morao ici i isao sam onim makadamom preko Vidika i bolnice na paprikovcu jer nisam mogao naci pametnije rute. ako postoji prosvijetlite me... by the way skontao sam da je onaj put koji spaja petricevac i autoput u ocajnom stanju. sahtovi ispali iz asvalta pola metra. ne znam ima li se pravo na reklamaciju. ko je bio izvodjac radova?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
to je zbog vojtile rahimetli na brzinu uradjeno ieto ga....
je*o nas papa....... :lol: :lol: on je kriv.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
AdelonE je napisao:
WeeBoo je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Danas je horor na ulicama...... Najgore je shto kod zgrade vlade saobracaj regulishe drot, pa svi idu 2 na sat..... Ne znam kako cemo izdrzati, danas je bilo uzasno........ :roll:

Ha,prichaj mi o tome..danas sam 15 min chekala zajedno sa buljukom ljudi da predjem ulicu..uzas...ako to naprave za dva i po mjeseca bice dobro,al' se sve bojim da nece..debili,kilometar i po ne mogu napraviti za dva mjeseca,sramota..Hrvati su za dva mjeseca napravila ne jedan vec 100 km autoputa..ili tako neshto..uglavnom mnogo..

Pa jedino ako su hrvati nashli neki hibridni pa ga zasadili (100 kilometara!!!) a on sam niko za dva meseca! Glupost!

Izgleda da je najbolje da je ostalo ono staro sranje! Ko ide ujutro tranzitom zna da se od rosulja ide od 15 do 30 minuta do chajevca.
Svagde na svetu kad se neshto gradi, a posebno putevi jebi ga ljudi su zadovoljni. Samo ovde kod nas nesrecnika pocrkashe od muke!
"Shto tuda put, shto sad u ovo doba, smeta mi bager, smeta mi drot, shta ce bandera u mom dvorishtu, nece se tuda postavljati kabal za telefon" i milion drugi stvari.

Shto reche covek, samo da se malo priviknemo. Jbga krenesh 15 min ranije i reshen problem.
Jedva chekam da ga zavrshe pa da od rosulja do gimnazije proletim sa nekih minimum 190km/h xexexexexexe

Nek rade ljudi, nek zavrshe kad su rekli i bice sve ok!

Pa ne znam koliko je kilometara u pitanju,uglavnom mnogo vishe od 1.5 km,i autoput koji su napravili je odlichan,signalizacija je fenomenalna,a ne kao kod nas,nisu ni prefarbali a vec se ne vidi linija,uostalom zar ti se ne chini da radovi malo previshe traju za tako malu dionicu puta??ma PLIZ...I ja nisam nezadovoljna time shto se pravi taj put,samo sam komentarisala kako sve odugovlace,i ako su trebali to mnogo ranije da naprave..ali shta je tu je...kad naprave,naprave..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 01:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
weeboo
ja vec dve godine prolazim autoputem bg-zg i hrvati za te dve godine josh nisu spojili onu deonicu izmedju dve naplatne rampe (ko prolazi zna o chemo pricham) od nekih 25-30km.
Ovaj auto put koji su zavrshili zg-st sigurno nije bio gotov za dva meseca, nemam podatke al neka me neko demantuje. Ali ulozili su ogromna sredstva. Neki ubitiachni krediti, chak sam chuo da italijani imaju koncesiju na taj auto put u narednih 50god. Putarina je skupa, chudo nevidjeno! Al imaju koristi od toga!
E sad
Pa ne mozemo se mi porediti sa hrvatima. Jbg oni su vec pred vratima EU. Pogledaj im cene na moru.
Ovaj nash 1,5km ako se zavrshi do 8.11. ove god treba da budemo srecni.
Ipak je sveukupna situacija kod nas mnogo loshija. Pa prema tome i nashi kilometri moraju ici sporije.
E jedino se slazem shto treba poraditi na kvalitetu izrade, pa taman trajalo i godinu dana. Al jbg teshko je i nama (gradjanima bl) ugoditi.
Vidish da je tranzit zatvoren 2 dana a da se na svim vestima zbog guzve digla frka kao da je pala atomska bomba.

I ja kazem isto shto i ti: "kad naprave, naprave" :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedan "stos" kad sa autoputa tj. iz pravca ambalazerke treba da dodjete recimo u N.Varos ili negde u centar... a kad je spic... (tad je jeziva guzvara na onoj cesti pored Tropic-a ka autobuskoj, pored Lesnine i tamo izmedju crvenih i onih drugih zgrada).

Caka je u tome sto ne idete kod tropika levo (prema Lesnini) nego idete desno (onom novom deonicom uzbrdo, sto je za papu uradjena). I tu se motate po ulicama (da ne zapetljavam previse, moze se lako nabosti) i dodjete na ulicu koja silazi sa Petricevca pored Pink Pantera... presecete zatvoreni tranzit i onda se ili pored Monaka spustite ili okrenete prema Hanniotiju... ja sam juce oko 15.30h i jutros koristio tu relaciju i zaista nije bilo guzve... uske ulice pa nema autobusa ni kamioncina, a i ljudi ne znaju/ne sete se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
@adelone

Pa to me nervira,shto su oni toliko ispred nas.. :-?
Ma valjda ce lichiti na neshto to shto ce napraviti..nadam se..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 00:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

weeboo
Pa bice isto kao i istochni tranzit sa kojim sam ja, a mislim i vecina gradjana, zadovoljni!

Warlock

E a tim putem kojim si ishao, ima li dio makadama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AdelonE je napisao:

Ovako... "jedno" skretanje ima deo makadama, tu sam vec naleteo... ali ono "drugo" skretanje nema... na zalost, ja taj kraj bas ne poznajem dobro da bih ti tacno mogao reci... uglavnom... mozda je najbolje, ako planiras da probas, da krenes, pa ako naidjes na makadam, okrenes se i ide onim drugim putem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
E sad nesto citam na netu, pa vidim da u toku ovog mjeseca treba da pocnu radovi u Aleji J.Ducica, kao prave dvosmjernu ulicu od nje...jel' oni misle citav grad da raskopaju ili sta? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto ne razvali mehanizacija i vredne radnicke ruke, razvalice sleperi i kamioncine koji se krecu cestama koje nisu predvidjene za promet takvih vozila... u najboljem slucaju, grad ce nam za 2 meseca liciti na Bejrut...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Warlock je napisao:
Sto ne razvali mehanizacija i vredne radnicke ruke, razvalice sleperi i kamioncine koji se krecu cestama koje nisu predvidjene za promet takvih vozila... u najboljem slucaju, grad ce nam za 2 meseca liciti na Bejrut...

Ajd ljudi, smirite se.. nek rade ako ce to na nesto da lici.. Ja mislim da cu zaplakati od srece kad prodjem tom rekonstruisanom dionicom tranzita kad ga otvore.. U svakom slucaju ove gradske saobracajnice su projektovane davnih 50-tih i 60-tih kad nije bilo ni pojima o ovolikoj frekvenciji saobrtacaja.. Brine me samo to sto taj idiot od projektanta nije gledao malo dalje u buducnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 01:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Warlock je napisao:
AdelonE je napisao:

Ovako... "jedno" skretanje ima deo makadama, tu sam vec naleteo... ali ono "drugo" skretanje nema... na zalost, ja taj kraj bas ne poznajem dobro da bih ti tacno mogao reci... uglavnom... mozda je najbolje, ako planiras da probas, da krenes, pa ako naidjes na makadam, okrenes se i ide onim drugim putem...

ma zajebi!. Pun gas kroz grad, preko pune i kroz crveno i nema guzve :drinking: :drinking: :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Ja sam na Petricevcu,ajde ovaj dio i nekako dok predjes tranzit i Milana Radmana,al kad krenes kroz centar ,uzzzaaaas,prema Vladi ,od autobusa,kamiona,naravno milion auta...........i tako 3 mj najmanje,al s obzirom na azurnost bice i 5 mj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 20:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2005, 18:04
Uhhhh!!! Jakog saobravaja puno je narod poslovan dole. Pa nije Banjaluka Chigago ili Nujork.

http://www.ilahije.net/
http://www.bosnjaci.net/index.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 20:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Hase Komadant je napisao:
Uhhhh!!! Jakog saobravaja puno je narod poslovan dole. Pa nije Banjaluka Chigago ili Nujork.

U odnosu na ostale gradove (pogotovo Sarajevo-fildzan), jeste... A + prolazi saobracaj iz Hrvatske, nije bas svako rad da da 100km da ide novim autoputem, a usteda je svega sat-dva...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]