WeeBoo je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Danas je horor na ulicama...... Najgore je shto kod zgrade vlade saobracaj regulishe drot, pa svi idu 2 na sat..... Ne znam kako cemo izdrzati, danas je bilo uzasno........

Ha,prichaj mi o tome..danas sam 15 min chekala zajedno sa buljukom ljudi da predjem ulicu..uzas...ako to naprave za dva i po mjeseca bice dobro,al' se sve bojim da nece..debili,kilometar i po ne mogu napraviti za dva mjeseca,sramota..Hrvati su za dva mjeseca napravila ne jedan vec 100 km autoputa..ili tako neshto..uglavnom mnogo..
Pa jedino ako su hrvati nashli neki hibridni pa ga zasadili (100 kilometara!!!) a on sam niko za dva meseca! Glupost!
Izgleda da je najbolje da je ostalo ono staro sranje! Ko ide ujutro tranzitom zna da se od rosulja ide od 15 do 30 minuta do chajevca.
Svagde na svetu kad se neshto gradi, a posebno putevi jebi ga ljudi su zadovoljni. Samo ovde kod nas nesrecnika pocrkashe od muke!
"Shto tuda put, shto sad u ovo doba, smeta mi bager, smeta mi drot, shta ce bandera u mom dvorishtu, nece se tuda postavljati kabal za telefon" i milion drugi stvari.
Shto reche covek, samo da se malo priviknemo. Jbga krenesh 15 min ranije i reshen problem.
Jedva chekam da ga zavrshe pa da od rosulja do gimnazije proletim sa nekih minimum 190km/h xexexexexexe
Nek rade ljudi, nek zavrshe kad su rekli i bice sve ok!
Pa ne znam koliko je kilometara u pitanju,uglavnom mnogo vishe od 1.5 km,i autoput koji su napravili je odlichan,signalizacija je fenomenalna,a ne kao kod nas,nisu ni prefarbali a vec se ne vidi linija,uostalom zar ti se ne chini da radovi malo previshe traju za tako malu dionicu puta??ma PLIZ...I ja nisam nezadovoljna time shto se pravi taj put,samo sam komentarisala kako sve odugovlace,i ako su trebali to mnogo ranije da naprave..ali shta je tu je...kad naprave,naprave..