Нова Варош je napisao:
Meleg je neupotrebljiv na zadnjem veznom, jer to nije. Čovjek je prednji vezni, dobro se kreće u međuprostoru, dobra ljevica, zna loptu podvaliti. Potrošićemo ga džaba tamo gdje i ne može previše pomoći.
Fedor je duplo bolji nego Brtan, Aco, Kalesić, Bosančić i Vojinović. Nemojmo se zezat.
Sad tek idemo u teži raspored.
Lukić je danas bio najbolji igrač. Uz Pavlovića.
Očigledno je da Vlado nema autoritet nad Stojanom. Stojan je bio polu-mrtav svih 90 minuta. Ima on ugovor još i iduću sezonu, bez obzira kako se ova okonča, treba ga na klupu.
Borovčanin nije ništa lošiji od Ćine. Možda samo slabiji u duelu.
Georgiev je bjei Žalo. Georgiev - Brtan, kakvi promašji sa strancima.
+1
Samo dodao bih Jovanovića koji je standardno dobar. Danas i beka igrao. Igrali smo sa najboljim što imamo i izgubili vrijedne bodove. Svi konkurenti imaju utakmicu manje od nas. Sreća je što igraju međusobno. Ako planiraju mijenjati trenera neka to sad odmah urade pred Želju. Onda ide pauza i ima vremena da se napravi novi koncept igre. Definitivno imamo dobre igrače ali trener je izlizan i providan. Danas su Ziljkića zatvorili. Trojica ga čuvaju ali mi ne pravimo višak u napadu već njih uvijek ima više. Stojan po meni nije odigrao loše i kakav god da je on je kapiten i ikona kluba. Prošla sezona, evropa. Ja mu neću zaboraviti. Neko kaže Vule, ja se slažem. Nikako dovoditi strance. Čak je i Maletić moj prijedlog ili kombinacija njih dvojice. Jedan glavni drugi pomoćni. S Vladom ne ide definitivno. Na konferenciji je rekao da je Zvezdaš i zadnju konfereciju je više pričao o Slobodi kako mu je tamo nego o Velikanu. Zato od mene ima vječno MARŠ IZ BORCA. Aj Borac!