banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4969, 4970, 4971, 4972, 4973, 4974, 4975 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ne mozes otjerat sjebane igrace... ali dovedes trenera koji ce majmunima objasniti kako sta....na trojici sasjeci otjeraj dovedi dva krstena za iste pare od te trojice ...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Borac u srcu je napisao:
Protiv Radnika je bio kiks. Sloboda je vec ocekivano tezi rival. Tri gostujuce, dva poraza, jedna pobjeda nam je omogucila da drzimo trece mjesto i rivati se za njega do kraja. Ne mozemo gledati Sarajevo. To je druga dimenzija

Овај тим није у стању да побједи мртви Радник и Слободу, екип које ће се борити за опстанак и средину табеле, а трипујемо о титули. Са оваквом игром нисмо заслужили ни европу да изборимо, а ако Јагодић остане не гине нам 5,6 мјесто. Опалити по џепу све осим Марка и Павловића, јер наш народ најбоље схвати ствари када му руку ставиш у џеп.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Imamo igrace imamo kvalitet ali isto tako imamo trenera koji je potrošen i koji nema AUTORITET i to je to. Radi sve po šablonu uvijek vadi Zakarica prije Vranjesa - Vranjesa nikad ne vadi iako promasi sve. Nisam neki fudbalski strucnjak ali nisam ni slijep!!!!

Vlado je zasluzan sto nemamo vise bodova na tabeli.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/jagodic-peti-poraz-jeste-ali-nije-smak-svijeta/

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Vule!!!

Nema se sta cekati...naravno da nije Vule po mjeri nekih jer ...ali nisu ni druge stvari po mjeri pa se gleda visi interes.

Ako se u visem cilju a to je sprtski uspjeh gleda onda je red u visem cilju imati i trenera koji ce postaviti stvari na svoje mjesto bez poltronizma.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Kažem vam, čim Manjača nije starter odmah gubimo: Bijeljina, danas... Kad igra od početka kao ove dvije utakmice u Kaknju, sigurne pobjede, bez obzira kako je odigrao. 8)

Previše je para uloženo u ovu ekipu da bi bili treći na kraju. Željo sa mnogo manjim platama i objektivno slabijim igračima ima više bodova od nas, a još odigrali manje utakmica. Ali oni imaju trenera.

Mislim da samo trofej u kupu može spasiti ovu sezonu, uz 3. mjesto na tabeli, ali i to mjesto treba zadržati.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Problem ce se desiti kad kiksamo kuci , onda ce se ovi dole prikljucit , sad ne pobijedis Zelju izgubis od Zrinskog i citava sezona pade u vodu ..

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
ChairosBL1987 je napisao:
I ovaj Fedor je izmislio fudbal za cijeli vezni red nas, kako casti loptama ovog Mujagica.

Smije li se Vranjes ikada zamijenit? 3 sanse upropastene, kretanje minimalno, on igra neku svoju utakmicu danas.

Nela njega tamo...

Neka tebi igraju Kalesić, Crnov, Georgiev.

Fedor nije onaj klinac od 20 godina kad je bio kod nas, napredovao je dosta i igra dobro u kontinuitetu već 3 sezone.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Kao što reče Jagodić, nije smak svijeta.
Ne borimo se za titulu, borimo se za Evropu, i tu smo. Dobro stojimo na tabeli.
I drago mi je da je prevalio preko usta ono: "Do mene je." Naravno da je do tebe. Loš dan može imati jedan igrač ili dva, ali kad cijela ekipa odigra ovako mlako onda je trener kriv. Do njihovog gola smo bili puno bolja ekipa, oni jedva da su centra prešli. Očekivao sam takav početak i u drugom poluvremenu, ali ništa od toga, bezvoljno, bezidejno. Trenerov posao je da digne ekipu na poluvremenu, kao što si to uradio protiv Mladosti, svi smo to očekivali, ali nažalost ništa od toga.
Da me neko ne razumije pogrešno, nisam za mijenjanje trenera, čisto da bi smo ga promijenili. Ako Jović još nije spreman da preuzme Borac, nek' Vlado tjera do kraja sezone.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
davorr3 je napisao:
Kao što reče Jagodić, nije smak svijeta.
Ne borimo se za titulu, borimo se za Evropu, i tu smo. Dobro stojimo na tabeli.
I drago mi je da je prevalio preko usta ono: "Do mene je." Naravno da je do tebe. Loš dan može imati jedan igrač ili dva, ali kad cijela ekipa odigra ovako mlako onda je trener kriv. Do njihovog gola smo bili puno bolja ekipa, oni jedva da su centra prešli. Očekivao sam takav početak i u drugom poluvremenu, ali ništa od toga, bezvoljno, bezidejno. Trenerov posao je da digne ekipu na poluvremenu, kao što si to uradio protiv Mladosti, svi smo to očekivali, ali nažalost ništa od toga.
Da me neko ne razumije pogrešno, nisam za mijenjanje trenera, čisto da bi smo ga promijenili. Ako Jović još nije spreman da preuzme Borac, nek' Vlado tjera do kraja sezone.

+1

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Vlagodicu zabraniti da u medijima iznosi kako smo favoriti, borimo se za ovo, za ono.. Od danas u svaku utakmkcu ulazimo sa 50 50 sansi. Zbog tih izjava njegovih sad smo predmet sprdnje medju jalijom.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
supersonic je napisao:
Vlagodicu zabraniti da u medijima iznosi kako smo favoriti, borimo se za ovo, za ono.. Od danas u svaku utakmkcu ulazimo sa 50 50 sansi. Zbog tih izjava njegovih sad smo predmet sprdnje medju jalijom.

E za to nas posebno boli kurac. Karacemo i jedne i druge ubrzo u BL

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Pobjeda protiv Zelje i sve je po starom opet. Na zimu korekcija igrackog kadra, rjesiti se Vranjesa i Kajkuta kao i ovih pomocnih smetala Crnov, Kalesic.

Ekipi treba promjena u svlacionici ali u autoritativnom smislu, a to je po meni odlazak Vranjesa. Kad kazete Vlado ima problem sa autoritetom, a nad kim to osim dvojca Vranjes i Kajkut koji je bio crv u svakom klubu kojem je igrao. Dosta ovih igraca je Vlado i izgradio, kao npr Manjacu i Subu kojeg je vukao i u Slobodu sa sobom kad je bio trener.

Ponovicu se svakom ko priziva promjenu zelim da gleda Kizu, Kurcubica i ekipu. Klub i stabilnost se gradi kontinuitetom.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Моријентес je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
I ovaj Fedor je izmislio fudbal za cijeli vezni red nas, kako casti loptama ovog Mujagica.

Smije li se Vranjes ikada zamijenit? 3 sanse upropastene, kretanje minimalno, on igra neku svoju utakmicu danas.

Nela njega tamo...

Neka tebi igraju Kalesić, Crnov, Georgiev.

Fedor nije onaj klinac od 20 godina kad je bio kod nas, napredovao je dosta i igra dobro u kontinuitetu već 3 sezone.

Koliko je napredovao pokazalo je to da je igrao za Etno selo, Celik i sada Slobodu...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sve na stranu. Al nema logike mijenjati trenera i ne znam cemu te price. Od toga nema nista. Osim ako je bila naredba da se napadne prvo mjesto. Covjek drzi trece mjesto, prosao je Kup i kolo u Evropi. Vise nema one odvratne defanzive. Imali smo 7-8 solidnih prilika. Glavni problem po meni je sredina tacnije par Brtan-Voj. koji kad god igra nema tecnog prenosa lopte, i tu sve pocinje, koda igramo s igracem manje. Zuti otisao, trebalo dovesti dvojicu u sredini. Slazem se da ce biti problem kad kiksnemo kuci ali kiksaju i ostali tako da smo za trece mjesto ipak po prikazanom do sad, najveci favoriti

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
veteran 1987 je napisao:
supersonic je napisao:

E za to nas posebno boli kurac. Karacemo i jedne i druge ubrzo u BL

Jeste, da. Ali kad cemo te iste karati kod njih kuci? Dokle cemo vise pricati jednu pricu, lupati sakom od sto, a onda na terenu biti babe? Sta to igrac sarajeva npr. ima bolje od naseg igraca ( sem plate, koja nije ni bas tako mala u Borcu)? Hebem mu dan, kad ce nas Borac biti taj koji jebe na strani, a kuci da ekipe same skidaju gace?!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Meleg je neupotrebljiv na zadnjem veznom, jer to nije. Čovjek je prednji vezni, dobro se kreće u međuprostoru, dobra ljevica, zna loptu podvaliti. Potrošićemo ga džaba tamo gdje i ne može previše pomoći.

Fedor je duplo bolji nego Brtan, Aco, Kalesić, Bosančić i Vojinović. Nemojmo se zezat.

Sad tek idemo u teži raspored.

Lukić je danas bio najbolji igrač. Uz Pavlovića.

Očigledno je da Vlado nema autoritet nad Stojanom. Stojan je bio polu-mrtav svih 90 minuta. Ima on ugovor još i iduću sezonu, bez obzira kako se ova okonča, treba ga na klupu.

Borovčanin nije ništa lošiji od Ćine. Možda samo slabiji u duelu.

Georgiev je bjei Žalo. Georgiev - Brtan, kakvi promašji sa strancima.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mi do kraja drugog kruga imamo gostovanja Zrinjskom, Velezu, Tuzli i Krupi. Razmislite dobro koliko cemo bodova tu uzeti. Ja mislim ne vise od 4, a i to je optimisticno.

Ovdje igramo protiv Zeljeznicara, Sarajeva, Sirokog, Olimpika i Radnika. To je nekih 6 bodova, ovo ostalo je li-la.

Pa neka cuvari Vladinog lika i djela malo pogledaju sta nas ceka.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 17:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18

Ponovicu se svakom ko priziva promjenu zelim da gleda Kizu, Kurcubica i ekipu. Klub i stabilnost se gradi kontinuitetom.

Ако то желиш нама онда желиш и себи као навијачу Борца. Ја поштујем свачије мишљење. А да ли ти стварно мислиш да клуб може да направи континуитет са Владом на клупи?. Клуб који је у рангу са Сарајевом по плаћању својих играча и који би са овом екипом требао да дише Сарајеву за вратом. Није у стању да на гостовањима добије екипе које су на дну табеле. Шта онда да очекујем када идемо на Кошево, грбавицу или сад следеће у Мостару гдје се по традицији проведемо као Шалке када оде у госте Бајерну. Човјек који је рекао након Вележа да ће Борац бити шампион, а сада каже није смак свијета то што смо 5 пута ове сезоне изгубили на гостовању. Па мајсторе како онда мислиш да узмеш ту титулу. Са њим на клупи нам је и Европа упитна.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2020, 17:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Нова Варош je napisao:
Meleg je neupotrebljiv na zadnjem veznom, jer to nije. Čovjek je prednji vezni, dobro se kreće u međuprostoru, dobra ljevica, zna loptu podvaliti. Potrošićemo ga džaba tamo gdje i ne može previše pomoći.

Fedor je duplo bolji nego Brtan, Aco, Kalesić, Bosančić i Vojinović. Nemojmo se zezat.

Sad tek idemo u teži raspored.

Lukić je danas bio najbolji igrač. Uz Pavlovića.

Očigledno je da Vlado nema autoritet nad Stojanom. Stojan je bio polu-mrtav svih 90 minuta. Ima on ugovor još i iduću sezonu, bez obzira kako se ova okonča, treba ga na klupu.

Borovčanin nije ništa lošiji od Ćine. Možda samo slabiji u duelu.

Georgiev je bjei Žalo. Georgiev - Brtan, kakvi promašji sa strancima.

+1
Samo dodao bih Jovanovića koji je standardno dobar. Danas i beka igrao. Igrali smo sa najboljim što imamo i izgubili vrijedne bodove. Svi konkurenti imaju utakmicu manje od nas. Sreća je što igraju međusobno. Ako planiraju mijenjati trenera neka to sad odmah urade pred Želju. Onda ide pauza i ima vremena da se napravi novi koncept igre. Definitivno imamo dobre igrače ali trener je izlizan i providan. Danas su Ziljkića zatvorili. Trojica ga čuvaju ali mi ne pravimo višak u napadu već njih uvijek ima više. Stojan po meni nije odigrao loše i kakav god da je on je kapiten i ikona kluba. Prošla sezona, evropa. Ja mu neću zaboraviti. Neko kaže Vule, ja se slažem. Nikako dovoditi strance. Čak je i Maletić moj prijedlog ili kombinacija njih dvojice. Jedan glavni drugi pomoćni. S Vladom ne ide definitivno. Na konferenciji je rekao da je Zvezdaš i zadnju konfereciju je više pričao o Slobodi kako mu je tamo nego o Velikanu. Zato od mene ima vječno MARŠ IZ BORCA. Aj Borac!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4969, 4970, 4971, 4972, 4973, 4974, 4975 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]