Eво да ја напишем један примјер меме, лично, а и других око мене. У почетку сам се и ја бојао вируса, прије свега, не познавајући га. Међутим, мало по мало, схватио сам, као и други, отприлике како се креће, шта, како, куда...
И тако, од престанка карантина скоро сваки дан сам проводио у покрету, контакту са разним људима, не нешто претјерано, али далеко од тога да сам сједио кући. Маске вани не носих, у унутрашњости јесам, мада понекад скинем са носа просто да мало продишем, па вратим... Свакако то не када су око мене други. У градском превозу и кафићима, по неком неписаном правилу, нисам (осим у ГП-у када неко сједи поред мене, мада и то како кад), а и у превозу, поготово у кафићима, сам био често. Са људима са којима сам радио, комуницирао, дружио се, боравио, без маске скоро па све (мислим на познанике, са странцима ту и тамо, мада више не него да).
И резултат-ни ја, нити ико кога знам и са ким сам се сретао није био заражен нити у изолацији. Како, иако сам кршио те неке законе, блаблатрућ? Ех па, био сам свјестан како и на који начин вирус функционише и сходно томе се трудио да колико толико избјегавам ризичне ситуације. Можда је срећа у питању, али да те потрефи неко ко је заражен и да се у том моменту не могнеш мало измакети, одржати дистанцу, ставити маску па да те тај неко инфицира... Тo је тек "срећа". Ево, за пола године их је у БЛ од 250000 становника заражено тек пар хиљада. И даље је мали проценат у питању.
Наравно да се треба чувати, али кога може сачувати маска док ходаш вани? Па не пршћу корону хеликоптерима

.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!