banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 19:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2020, 08:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2020, 14:13
Ova Sloboda nije ništa specijalno, dobra Bh ekipa. Mislim da smo mi dosta talentovaniji od njih, bar fizički dominantniji izgledamo. Ali to njima nije smetalo da nam uzmu nekoliko živih lopti i istrče nekoliko kontri. Sve u svemu kod njih se zna ko šta radi, mi puno lutamo kao da se nezna šta je čiji zadatak. Ako se sve posloži kako treba i kada se vrati Draja to je odlična ekipa. Sve je na Marku, da li će stvari posložiti na mjesto. Aj Borac!

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2020, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Klupa nas je cupala cijele pripreme, ako cemo realno, uvijek je neko iskakao, ili Aljosa ili Maran ili Markovic, sad se desilo tako, a po meni je razlog i mala minutaza u odnosu na ostale koji su imali i trideset preko minuta sto je po meni nedopustivo. Koji igrac izdrzi 33 ili 35 minuta, Pedja mozda i pogodi na 18 uzetih suteva, ali zato ga nema u odbrani ni na vidiku jer ne moze to izdrzati. I to sto si pomenuo da Marko nesto poslozi, to se slazem, do sada nije, pa daj bar promjeni prvih pet jbt. Zadnju cetvritinu isto uvijek odigrava sa petorkom koja i u pripremnim utakmicama gubi, mijenjaj nesto, svakako gubimo u cemu je fazon jel treba nekom da dizemo statistiku sta li

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2020, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Biće to ok, trenutno loše izgledamo, ali ne zaboravite da je povrijeđen igrač na poziciji 1 koji je projektovan da bude motor ekipe.Motor je u kvaru, i sad moramo da guramo auto dok ne popravimo motor.To je činjenica.Raspored je ubitačan takodje, sve se skupilo, treba podrška.
Meni su interesantniji ovi komentari uglavnom pristalica Skk, kojima smeta sportska saradnja sa Igokeom, a ne smeta im npr da tapšu npr Fk Borac koji je prošle godine imao interesantnu reklamu na dresovima.Mršte se na Igokeu, a tapšu Vici.Da li neko misli da Ćelo i Lukendić zaista vode klub?Ne smeta im na listi POLIGRAFA trener Skk.A Poligraf upravlja gradom zajedno sa Igorom Radojčićem.Ne smeta im Hans na listi za izbore.Samo im smeta KK Borac i sportska saradnja sa Igokeom.Prema tome, jasno je odakle vjetar duva.
Zna se koji upravljaju KK Borac danas.Neka neko nadje te ljude na nekoj listi bilo koje politicke partije, ima od mene ručak gdje želi.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2020, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
polapet je napisao:
Biće to ok, trenutno loše izgledamo, ali ne zaboravite da je povrijeđen igrač na poziciji 1 koji je projektovan da bude motor ekipe.Motor je u kvaru, i sad moramo da guramo auto dok ne popravimo motor.To je činjenica.Raspored je ubitačan takodje, sve se skupilo, treba podrška.
Meni su interesantniji ovi komentari uglavnom pristalica Skk, kojima smeta sportska saradnja sa Igokeom, a ne smeta im npr da tapšu npr Fk Borac koji je prošle godine imao interesantnu reklamu na dresovima.Mršte se na Igokeu, a tapšu Vici.Da li neko misli da Ćelo i Lukendić zaista vode klub?Ne smeta im na listi POLIGRAFA trener Skk.A Poligraf upravlja gradom zajedno sa Igorom Radojčićem.Ne smeta im Hans na listi za izbore.Samo im smeta KK Borac i sportska saradnja sa Igokeom.Prema tome, jasno je odakle vjetar duva.
Zna se koji upravljaju KK Borac danas.Neka neko nadje te ljude na nekoj listi bilo koje politicke partije, ima od mene ručak gdje želi.

Mislim da si malo kompas izgubio.

Nije RK Borac napravio saradnju sa RK Laktaši, niti je FK Borac napravio saradnju sa FK Laktaši u korist RK tj FK Laktaša.
Istina niste ni vi u takvoj poziciji, da nam "precjednik" voli rukomet ili fudbal kao košarku možda bi ovi drugi bili u vašoj sitauciji. Kako god trebali ste mnogo namazanije odigrati, kada već niste, sada šta čekate, povrijeđena jedinica, zovite da predsjednik novu šalje. Kada se već naprave takvi potezi onda ih makar dobro i debelo naplatite. Kukajte više, morate se "gasiti" makar dva puta godišnje i pumpajte ekipu i pravite rezultate, nemate druge opcije.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2020, 07:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vjeruj drugar da sam na dobrom kursu i znam šta pričam.
Dobro rezonuješ ovo sa Fk i Rk i to ko šta voli.S te strane se slažem s tobom.Odgrati namazanije?Dokle više mazanja i namazavanja ovog naroda?U ćemu je razlika tapašanju Hansu npr našoj rukometnoj legendi koji je politicki kandidat, i saradnji sa Igokeom?Imaš li ti drugi, bolji prijedlog, volio bi da ga čujem.Uostalom, kome se ne dopada, neka prati izvorni Skk Poligraf, oni su izvorni, i nemaju saradnju ni sa kim.Predloži mi način kako naći 300000 km za BiH ligu, umjesto što kritikuješ.Imaš pravo naravno, ali daj neki prijedlog, kako bi ti to riješio.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2020, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mislim da ne mozete igru da svodite da jednog igraca tj Draju. Da fali, fali mnogo, ali on sam ne moze dobijati utakmice ni ti bi trebalo tako razmisljati. Ova liga nije RS liga gdje tri covjeka dobiju maltene sve utakmice, ovo je nivo vise i dosta ozbiljnije. Treba vam 7-8 igraca koji ce praviti razliku na terenu, a sad imate Tanaska, peleta koji skripi u odbrani i ceka se draja. Malo je to za ovo sve. Pripreme su prosle, pripremne utakmice takodje.. Nista se nije promijenilo, igra je skoro pa identicna otkad su krenuli.
I ne rece mi niko, zasto Srdjo nije mogao ni 2 pune minute da skupi pored Nikolica koji je ocajan, sutnuo je kamion lopti, nista pogodio nije, a mislim da srdjo ima iskustva za vecinu igraca na njegovoj poziciji?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2020, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
polapet je napisao:
Vjeruj drugar da sam na dobrom kursu i znam šta pričam.
Dobro rezonuješ ovo sa Fk i Rk i to ko šta voli.S te strane se slažem s tobom.Odgrati namazanije?Dokle više mazanja i namazavanja ovog naroda?U ćemu je razlika tapašanju Hansu npr našoj rukometnoj legendi koji je politicki kandidat, i saradnji sa Igokeom?Imaš li ti drugi, bolji prijedlog, volio bi da ga čujem.Uostalom, kome se ne dopada, neka prati izvorni Skk Poligraf, oni su izvorni, i nemaju saradnju ni sa kim.Predloži mi način kako naći 300000 km za BiH ligu, umjesto što kritikuješ.Imaš pravo naravno, ali daj neki prijedlog, kako bi ti to riješio.

Da se sporazum tek treba potpisati ja bih usao u duskusiju sa tobom, ali čemu se vraćati na nešto što je već urađeno.
Izvucite najbolje iz situacije ... u ovoj situaciji vam trebaju rezultati pod hitno, a raspored je mnogo zajeban.
Te što navodis kukaju non stop, sto biste vi drugacije radili?!

I jos samo moje misljenje i necu se mjesati vise , vidim da se već puca po Šćeki...iza Šćeke treba stati 100% bez obzira na rezulate...trener koji će se razvijati ...
pozdrav

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2020, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vjeruj da ljudi znaju šta rade, a mislim da se nas dvojica razumijemo i slažemo, pogotovo vezano za trenera.Što se tiče kuknjave, u pravu si, ali znam te ljude, nikad nisu niti će cviliti i kukati po medijima.Ali da pali , pali na žalost, kao i sve što je nakaradno u ovom društvu.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 08:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2020, 14:13
Treba da stojimo iza trenera i stojimo, nije katastrofa ovaj poraz, ali već je 7:1 sa ekipama od istog ranga, a pri tome imamo jedan od većih budzeta i trener je imao slobodu da dovede koga želi od igrača stručnog štaba itd..Ja se ne bi složio sa tom konstatacijama čeka se Draja, ako zavisi o od jednog igrača to je veliki problem. Jeste dobar igrač, ali imamo mi širinu. Imaš dva pleya još, Nikolić koji je očajan bio, i Srđo koji nije igrao. Mislim zašto drži Srđu u ekipi, plaćate ga dzaba a ne igra sada tek kada se vrati Draja neće igrati. Tako da mislim da ekipa nije posložena i da može 30% bolje od ovog. Podrška treneru ostaje, uložena sredstva se moraju opravdati u narednom periodu rezultatom.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Saglasan 1/1.Treba imati strpljenja i dati podršku momcima i stručnom štabu.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
КК Борац ће играти Аба 2 лигу умјесто Слободе Тузла.
У наредним данима се очекује појачање.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka

Gazimestanac87 je napisao:
КК Борац ће играти Аба 2 лигу умјесто Слободе Тузла.
У наредним данима се очекује појачање.

Otkud to sad odjednom?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Провлачила се у последње вријеме по клубу, интерно, та прича, али нисам хтио ништа да пишем док не буде званично. Сада је 99% званично а у току дана очекујем да клуб озваничи.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

Super. Kad krece aba 2? Po kom sistemu ce se igrati? Za pojacanja necu ni pitati, to se podrazumjeva. I kako to da sloboda odjednom preko noci ne igra?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ништа се не дешава преко ноћи ;-)
За старт лиге и распоред нисам упознат.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 14:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Mar 2020, 13:44
U novembru pocinje, prvi turnir u Uzicama, drugi u Sarajevu. Jednokruzno 13 utakmica. Pozivnica im je bila preskupa i odustali su.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka

Koliko dana ce trajati taj turnir? Malo im deset dana..

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Званична 8-)Slika

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Prije je ne bih igrao nego da igor dodik objavi zvanicno...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2020, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па и немој, играј другу РС и објављуј дербије са Борцем из Дрвара

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]