polapet je napisao:
Biće to ok, trenutno loše izgledamo, ali ne zaboravite da je povrijeđen igrač na poziciji 1 koji je projektovan da bude motor ekipe.Motor je u kvaru, i sad moramo da guramo auto dok ne popravimo motor.To je činjenica.Raspored je ubitačan takodje, sve se skupilo, treba podrška.
Meni su interesantniji ovi komentari uglavnom pristalica Skk, kojima smeta sportska saradnja sa Igokeom, a ne smeta im npr da tapšu npr Fk Borac koji je prošle godine imao interesantnu reklamu na dresovima.Mršte se na Igokeu, a tapšu Vici.Da li neko misli da Ćelo i Lukendić zaista vode klub?Ne smeta im na listi POLIGRAFA trener Skk.A Poligraf upravlja gradom zajedno sa Igorom Radojčićem.Ne smeta im Hans na listi za izbore.Samo im smeta KK Borac i sportska saradnja sa Igokeom.Prema tome, jasno je odakle vjetar duva.
Zna se koji upravljaju KK Borac danas.Neka neko nadje te ljude na nekoj listi bilo koje politicke partije, ima od mene ručak gdje želi.
Mislim da si malo kompas izgubio.
Nije RK Borac napravio saradnju sa RK Laktaši, niti je FK Borac napravio saradnju sa FK Laktaši u korist RK tj FK Laktaša.
Istina niste ni vi u takvoj poziciji, da nam "precjednik" voli rukomet ili fudbal kao košarku možda bi ovi drugi bili u vašoj sitauciji. Kako god trebali ste mnogo namazanije odigrati, kada već niste, sada šta čekate, povrijeđena jedinica, zovite da predsjednik novu šalje. Kada se već naprave takvi potezi onda ih makar dobro i debelo naplatite. Kukajte više, morate se "gasiti" makar dva puta godišnje i pumpajte ekipu i pravite rezultate, nemate druge opcije.