banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Sep 2020, 08:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Hajde vise demagozi dosta je, manite suplje price, pustite nas da pratimo kosarku, zna li neko jel se putuje u BG na ovaj turnir i hoce li biti prenos na Areni sport kako je najavljeno. Jos pitanje jeli Tanaskovic krenuo sa treninzima i hoce li igrati on na turniru

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Naravno, bravo AVATAR.Tansković stigao, odradio već par treninga, kažu da odlično izgleda.Glogovac se pomjera na 5 sa Božom i Reljićem, a Marković i Tanasković idu na 4.Ako zatreba i Glogovac može raširiti i odigrati na 4, ima sad dosta manevra pod košem.Mislim da se traga za još jednim play-em koji bi bio tu dok se Draško ne oporavi, pa ako se pogodi mogao bi i ostati a u protivnom razlaz.U Bg se putuje u petak, utakmica protiv Tamiša je u subotu u 21.00 a finale i treće mjesto je u nedelju.Sve prenosi arena sport.Čujem da su stigli i novi dresovi u kojima će se igrati u BG. (donacija opreme od neke firme iz Srbije u iznosu od 8000 EUR) Juče sam stigao u BL i mao samo sedmodnevnednevne poslove obaveze u inostranstvu pa nisam stigao da komentarišem najnovija dešavanja, ali ide i to brzo.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Fuj djubrad jedna

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 11:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nema potreba za ružnim riječima.Stvar je jednostavna.Ko misli da je urađena loša stvar, ne gleda loše momke, gleda izvorni SKK i sve u redu.Ne vidim čemu ružne riječi bilo kome.Napustis ovu temu i ides gdje mislis da treba, gdje je ok.Uskoro se vraćam da bacim opširniji komentar.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pa sunce ti hebem, zar ima vas koji misle da je dobrs stvar potpisati bilo sta sa igokeom ? Pa odakle ste vi ljudi, otkud u Borcu.. sta je ovo hebote

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 11:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne mislim da je dobro drugar, mslim da je najmanje loše riješenje.Vlast u Bl se nije promjenila 20 godina skoro isto toliko u RS-u.Ko je kriv?I sad, imaš opciju da ne igraš premijer ligu i da doživiš sudbinu Bosneili da napraviš neku vrstu saradnje i da finkcionišeš kolko toliko normalno.A da te pitam nešto.Koliko si ti lično pomogao klub finansijski osim što si igrao prije 3 godine i bio korektan momak?Izvolite, neka nađe neko 300000 KM o nekoliko firmi i neka izvoli.Molim?Evo neka neko nađe 1000 km i kaže evo, ovo je od mene.Ljudi šta je Vama?Ne mislim da je sjajno riješenje, ali ako neko ima bolje kažite, ali da se igra premijer liga.Pa dokle čekati?20 godina čekamo.Pa nismo kornjače.Neka neko nađe 5 firmi koje će donirati 50000 km.Ajde.Ne može.Zašto?Zna se zašto.I?Izvolite, mjenjajte ako nije ok.A ja mislim isto da nije ok.Pustite šupljake.Blizak sam sa ljudima koji vode klub i znam kako to ide.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 11:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Stvarno ovo ide predaleko, cemu takve reakcije, pogotovo ne vidim razlog za vrijedjanje, ovo je forum u kojem svako izrazava svoje misljenje, ali ne na ovakav nacin, to je sramota, ljudi ako vam se nesto ne svidja nemojte gledati i dobro. Niko ne kaze da je sve idealno, naravno da nije, evo pogledajte, primjera radi, u Srbiji Mega je napravila slican potez saradnje sa OKK Beogradom i niko tamo nije ovako reagovao, a eto OKK Beograd je klub sa tradicijom, a Mega nije, ali se u tom momentu OKK Beograd trebao ugasiti ali je ostao u zivotu zahvaljujuci Megi i ja sam misljenja da je to uredu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 11:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E svaka ti cast na komentaru izadjite glumci dajte novac pa da igramo, a u stvari samo cu reci jednu narodnu " Jos se nije rodio ko je narodu ugodio"

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa naravno.Srbi su uvijek rikali i bukali, i uvijek bili jebena strana, redovno dobijali po ušima i bili bad boys.Znam to još dok sam pušku nosio i dok me je bombardovao NATO pakt 1995 na Jahorini.Uvijek nam je falilo mudrosti, pameti, strpljenja, i čekanja svojih 5 minuta.Ne, ajmo mi u juriš, grudima na bajonet.Ljudi moji budite pametni barem jednom u životu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka

polapet je napisao:
Ne mislim da je dobro drugar, mslim da je najmanje loše riješenje.Vlast u Bl se nije promjenila 20 godina skoro isto toliko u RS-u.Ko je kriv?I sad, imaš opciju da ne igraš premijer ligu i da doživiš sudbinu Bosneili da napraviš neku vrstu saradnje i da finkcionišeš kolko toliko normalno.A da te pitam nešto.Koliko si ti lično pomogao klub finansijski osim što si igrao prije 3 godine i bio korektan momak?Izvolite, neka nađe neko 300000 KM o nekoliko firmi i neka izvoli.Molim?Evo neka neko nađe 1000 km i kaže evo, ovo je od mene.Ljudi šta je Vama?Ne mislim da je sjajno riješenje, ali ako neko ima bolje kažite, ali da se igra premijer liga.Pa dokle čekati?20 godina čekamo.Pa nismo kornjače.Neka neko nađe 5 firmi koje će donirati 50000 km.Ajde.Ne može.Zašto?Zna se zašto.I?Izvolite, mjenjajte ako nije ok.A ja mislim isto da nije ok.Pustite šupljake.Blizak sam sa ljudima koji vode klub i znam kako to ide.

Ne znam da li aludiras na mene,ali ja kosarku igrao nisam,pogotovo ne u Borcu. To sto ih znam maltene sve jako dobro je drugi par opanaka.
A druga stvar.. zasto je ta uprava govorila kako ima pare ? Zasto nisu odmah rekli da ce se igokea uplesti kad vec par godina pregovaraju o tome ?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
supersonic je napisao:
A druga stvar.. zasto je ta uprava govorila kako ima pare ? Zasto nisu odmah rekli da ce se igokea uplesti kad vec par godina pregovaraju o tome ?

Ključno pitanje. Od prvog dana je bila priča kako su sposobni, kako su privrednici i kako mogu obezbijediti novac, a kad je došao trenutak da pare trebaju, prc.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja imam samo jedno pitanje, imate li vi ambicuju da uskoro prejebete Igokeu i igrate ABA 1 ligu kao sampioni BH za 2-3 god. Ako nemate, i ne zelite ici u tom pravcu vi ste pristali da budete na Igokeinom povodcu 4 god. i pristali ste da su oni veci brend od Borca i kraj. Nema price oko toga.

I fudbalskom klubu se nudila fuzija sa Krupom kao jedini spas. Danas nema fuzije a Borac je nikad jaci. Za kosarku treba kud i kamo manje para

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hahah gledaj ovoga za FK Borac, eto oni su svojom visprenoscu podigli Borac na visi nivo, sto me nasmija, da nije bilo gospodina Vice Zeljkovica bili bi i dalje na dnu, mislim da sam dovoljno rekao, kakav fuzija sa FK Krupa nemojte biti smijesni

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sposobnost je biti prvi u 1 ligi RS sa 20000 koje uplati grad.
Budzet je prosle godine bio 140000 km.
Dakle trebalo je naći i vući za rukav 140 ljudi koji će dati po 1000 km u prosjeku.
Izvinite, to je za mene sposobnost.
E sad, treba duplo vise.Grad ni da mrdne.
Pa čekajte kako?Ima li neko ideju?Sve ima granice.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 14:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Ja sam mislio po pricama ovdje da je ta uprava sposobna obezbijediti budzet od bar milion. Toliko se pricalo o njihovoj sposobnosti

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 14:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Uhvatih malo vremena sad, pa da Vam prvo ispričam jedan dogadjaj vezan za političku partiju POLIGRAF koja je u vladajućujo strukturi u gradu, čiji su članovi skoro svi funkcioneri SKK a čujem da je i trener na listi za gradski skupštinu , doduše na rednom broju 22 ali dobro.
Moj drugar igra basket na košu na obali Vrbasa, ispod dvorane Mejdan, i kao i sve, koš je neko polomio, uništio i sad, dugo je razmišljao kako da to riješi, tražio sponzore.Naravno, sponzora nije bilo i gledajući dnevnik jedne televizije, sinula mu je genijalna ideja.
Provukao je priču u nekom društvu POLIGRAFA kako je čuo da se Draško Stanivuković sprema da postavi novu tablu i koš na taj teren i pitao ih znaju li o tome išta.Za 3 dana, teren je dobio novu tablu, novi koš, mrežicu sve, a moj drugar mjesto za omiljenu mu igru.POLIGRAF je bio donator, ali za moj pojam donator je moj drugar koji je osmislio genijalan plan.
Zašto ovo pričam.
Pa pričam iz razloga što je zadnjih dana toliko priče bilo u vezi saradnje Borac Igokea, kao politička priča.Pa ok, možda ljudima iz Igokee to nešto znači ali ljudima iz Borca ne, 100%.Kada vidite nekog iz KK Borca na nekoj listi političkih partija javite mi, da ga lično pljujem.S druge strane, kao što rekoh, pljuvači iz SKK zadojeni kompleksima, mržnjom i ličnom nesposopnošću, poletjeli u POLIGRAF.Alal vera na izboru.
Toliko o tome.
Svege i svašta pročitah.Prva stvar, znam pouzdano da će ova uprava dati 200% svojih mogućnosti da se pobjedi Igokea na terenu.Tu nemojte imati dilemu.
Saradnja što da ne, ako je u intersu Borca.Ok 2000 godina, dešavanja u Boriku , bruka slažem se.Ali ima i jedna druga stvar.Moj đed je otišao u Njemačku da radi 1966 godine, a 1944 švabe mu pobile pola porodice.Povlačim paralelu samo.Ovi što pišu i osuđuju saradnju, nemaj gram mudrosti, i gledaju stvar jako usko.U pamet se ljudi.Ima li neko ideju, kako u ovakvim okolnostima naći 300000 km za premijer ligu.Ima ili nema?Ako neko ima neka kaže ko će to da da.Tačno, bilo je razgovora i prije 2-3 godine, nisu našli zajednički jezik, i mogli su gurati taj nivo takmičenja sami.Šta sad?Imate li vi predstavu koliko je 300000 km?Da nadjete te pare a da neko ne aminuju odozgo?Na žalost tako je.Ne svidja Vam se?Ni meni se ne svidja.Šta ste uradili da Vam se svidja?Pustite šuplje priče.
Kaže podigli FK Borac.Ma ko je podigao?Dejan Lukendić i Stojan Malbašić?Jest ali u limburgu mjesecu.I to im ne smeta, a saradnja sa KK Igokea im smeta.
I na kraju, ako ovaj KK Borac nije izvorni, čemu tolika halabuka stručnjaka iz SKK?Evo vi ste izvorni, pa Vi uradite nešto, vjerovatno će Vam PLIGRAF pomoći u tome.Sve moralne gromade su tu , pa to neće biti problem.Sretno bilo.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Postujem ja trud svakog radnika u sportu koji se bori. Naravno i vas. Jbs politicke price. Nego da ti kazem, problem je sto vi tvrdite da pored 15 premjerligasa u raznim sportovima koje BL ima, jedino KK Borac nije u stanju igrati PL bez da potpise sporazum sa Igokeom. Sta god da ste potpisali vi morate znati da klub postoji zbog navijaca a ne obrnuto i da vam navijaci nece oprostiti ako se ne budete borili u narednim godinama da budete bolji od njih i da ih pobjedjujete, tj. ako ste potpisali da budete njihov privjesak i da ne mozete ispred njih.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka

Navijaci im vec sad nece ovo nikad oprostiti, zasrali su do daske. I sama cinjenica da se i pojedinim igracima ovo ne svidja, dovoljno govori..

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Drugar, ne sumnjaj u to.200% će se dati kapaciteta da se ostvari pobjeda.Borac mora da bude na vrhu.E sad okolnosti kave jesu, šta da radiš.No, preokreti su mogući, a do preokreta moraš preživjeti.
Ajde reci mi koji to premijerligaši nisu naslonjeni na vladajuću strukturu i politiku?Nemoj mi samo spominjati badminton pls.
Fudbal, zna se.
Rukomet Kondić i Selak sps i Braknović SNSD
I ?Daj mi još?
Rukomet žene, da im nije Savića ključ u bravu.Veliki respekt za tog čovjeka.Ali ima u upravi Nadu Tešanović SNSD kadar koji vedri i oblači bez da marku da.O čemu pričate ljudi?Ne sviđa Vam se?Ni meni, i?Šta ste uradili da Vam se sviđa, svako od Vas ili nas, zapitajte se.Kaže ovaj gore mislo da imaju milion da daju.Šefe, ko daje svoje pare čisto zarađene, bez namještenih tendera?Uzmi da si ti privatnik i da imaš veliko boghatstvo.Koji je motiv da ulažeš svoj vlastiti novac a da nemaš udio u vlasništvu?Ili evo, običan čovjek neki koji ovdje negoduje, da li će izvaditi 100KM i reći evo, ja ću da pomognem sa ovoliko.Hoće kako neće.Pa kartu od 2KM gledaju da ne plate.Šta je moj ili tvoj interes da daješ vlastit novac za gradski klub gradsko dobro?Nemojmo da lupetamo.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Stvar je prosta.Ko ne razumije, neka ide i gleda ove izvorne SKK drugu ligu rs grupa zapad.Ko razumije, neka dođe da gleda premije rligu BiH.Stvar izbora.Igrači?Kad i gdje igrači vode politiku kluba?
Igrač treba igrati košarku.A lijepo je reći ej, prošle godine je bila liga RS i igrao sam za 300KM.Sad je premijer liga BiH sad je 900 KM.I dobije 900 KM.Što nije rekao ja volim klub i igraću za dž.
I ne treba da igra za dž, ali nemoj mi pričati priče.Odakle da ti se nadje 900KM sad a imao si 300.I zaslužuje 900KM sve ok ali odakle pare da nađeš.Pogotovo u sitaciji kad mnoge firme koje su pomagale, usljed ove pandemije su povukle pomoć.DFa li neko o tome misli.Prihod od ulaznica 0 KM.Troskovi BiH lige veci za dosta.Pa kotizacija je samo 9000 KM, da ne govorim dalje.Ljudi, dajte malo razumjevanja,

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]